Päivän uffo

Uffossa on tunnelmaa
HomeViestejäAisha North28.9.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 426

28.9.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 426

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 426

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
28.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitetaanpa tämä epistola sanomalla, että olette nyt jo onnistuneet puhkaisemaan muutaman reiän siihen kalvoon, mikä erottaa teidät omasta suuruudestanne, ja taivaankannen tähtien tapaan nämä pienet aukot alkavat säteillä voimakasta valoa, mikä alkaa vetää puoleensa teidän, mutta myös muiden huomion. Nimittäin ette ole täällä ainoastaan löytääksenne oman suuruutenne, vaan olette täällä käyttääksenne tuota korkeajännitevaloa luomaan laajamittaisen muutoksen - ei ainoastaan planeetallenne, vaan koko luomakuntaan. Ja ennen kuin tämä lisää jo ennestään huomattavaa syykasaanne pitää itseänne arvottomana kaikkeen tähän huomioon, tietäkää, että olette kaukana kaiken sen ylä- ja ulkopuolella, miten ylenpalttista ylistystä voimme vuodattaa teille. Olette todella itseoikeutettuja jumalia ja silti tämän löytäminen on jossain tulevaisuudessa, mutta nyt ainakin alatte saada pienen aavistuksen siitä tästä valosta, mitä alkaa tihkua näiden pienien reikien läpi, joita olette tehneet itsellenne.

Ja näin tämä alkaa myös tasoittaa ns. painetta tuon pienen ja ahtaan lokeron, missä parhaillaan asutte, ja sen valtavan valotäyteisen tilan/avaruuden välillä, mihin voitte astua, kun onnistutte keräämään riittävästi rohkeutta ja päättäväisyyttä harpataksenne tuon kuilun yli, mitä pidätte edelleen ylipääsemättömänä. Siis mielenne pitää, mutta muu osanne on valmis aloittamaan uskaltautumisen lähemmäs päivin ja öin. Nimittäin suurta osaa tästä prosessista hallitsee korkeampi itsenne - tuo osanne joka joskus tuntuu niin kaukaiselta sukulaiselta, ettei teillä ole ollut aavistustakaan sen olemassaolosta, kun taas toisilla kerroilla tunnette mukavasti uppoutuneenne suloiseen itseenne ja vain tiedätte, että olette lopultakin kotona. No, te kaksi tutustutte kohta paremmin, kun nämä pienet aukot alkavat auttaa näissä tapaamisissa täysin uudella tavalla. Muistakaa, että epäröintinne hidastaa tahtia, mutta tietäkää myös, että korkeampi itsenne on varma onnistumisestanne ja näin te kaksi yhdessä löydätte tavan voittaa ne esteet, joita ihmisosanne yrittää edelleen kiihkeästi keksiä.

Kun tuo vanha erillisyys alkaa loppua, oman suuruutenne läheisyys tuntuu melkein musertavalta toisinaan ja sen sijaan että pyritte sitä kohti, huomaatte yrittävänne kutistua kauemmas siitä - kyllä, sanan kaikissa merkityksissä. Tunnutte liian pieneltä sisältääksenne sen kaiken, ettekä yhtään vähemmän rajoittuneelta edes alkamaan ymmärtää sitä, mutta taas kerran, tätä teidän ei tarvitse ymmärtää. Itse asiassa pärjäätte paljon paremmin edes yrittämättä. Nimittäin ette ole antaneet itsellenne älyllistä tehtävää, arvoitusta mikä ihmisvastineenne täytyy ratkaista. Ei, vaan tämä teidän täytyy vain sallia itsenne toteuttaa se olemuksenne joka grammalla ja lainkaan epäröimättä. Voitte seistä itsenne tiellä, jos niin valitsette, mutta voitte myös päättää astua yksinkertaisesti sivuun ja antaa oman suuruutenne kantaa teidät kotiin "sinuun". Taas kerran valinta on teidän, mutta muistakaa, että se mitä mielenne pitää vapaana tahtona, on oman korkeamman itsenne toimivallan alaisuudessa. Niinpä se mitä sydämenne kertoo teille, on totuus, ja se mitä mielenne yrittää tehdä siitä, on pelkästään mielikuvituksenne keksintöä eikä sitä voi tulkita lainkaan vapaan tahtonne osaksi.

Taas kerran, olette täysivaltaisia olentoja, mutta sanoessamme näin viittaamme koko olemukseenne - ei vain tuohon pieneen osaan, mikä menee ihmisegomääritelmän alle. Ja näin monilla teistä voi puhjeta sisäistä myllerrystä jossain kohtaan - siis, jos yritätte mennä omaa vapaata tahtoanne vastaan ja taistelette liian kovasti pitääksenne vanhan ja rajoittuneen itsenne edelleen pyörittämässä tekojanne ja aikomuksianne. Se voi tapahtua hyvin helposti ja syykin on helppo selittää. Olette olleet hyvin ohjelmoitu kuuntelemaan tuota samaa pientä sisäistä ääntä elämästä toiseen, joten pidätte sitä symbolina "sinusta", vaikka se on pelkkä kuiskaus noista olemuksenne äärimmäisistä kerroksista.

Niinpä varmistakaa tällä kertaa, että epäilette itseänne aina, kun tämä vanha ns. järjen ääni alkaa taas kerran piipittää kaikenlaisia ehdotuksiaan siitä, miksi teidän ei pitäisi antaa oman suuruutenne alkaa loistaa todella läpi. Sillä se ei ole järjen ääni - se on pelkästään vanha harhakuvajuoni ja nyt teille on annettu tehtäväksi repiä rikki tuo vanha verho ja paljastaa todellinen "sinä", mikä on odottanut sen takana, että lopultakin vaaditte sen taas omaksenne. Se on "sinä" kaikin tavoin ja nyt on tullut aika astua rohkeasti esiin ja sanoa: "TÄMÄ olen minä, ei se pieni ihmisosa, joka tällä hetkellä mahdollistaa minulle läsnäolon tässä suuressa tapahtumassa näinä merkityksellisinä aikoina - ei ainoastaan ihmiskunnan, vaan koko luomakunnan kannalta. Ja kiitos oman itseni, tämä tilaisuus on lopultakin tullut ja nyt teen kaiken, mitä voin, ollakseni seisomatta itseni tai kenenkään toisen tiellä, ja lisään huomattavan painoni tähän jo pyörivään pyörään, mikä tuo meidät uuteen, pois vanhasta."

Tästä syystä olette täällä - voimistaaksenne muutosta lisäämällä koko olemuksenne yhtenä saumattomana pakettina, yhdistymällä siihen, mitä on ollut erillään, ja sallimalla jokaisen osanne yhdistyä yhtenäiseksi ja suurenmoiseksi kokonaisuudeksi, mikä majoittuu tähän suhteellisen pieneen ihmiskehoon, mutta kantaa sisällään koko luomakunnan voimaa. Siirtykää siis sivuun ja antakaa oman suuruutenne johtaa, älkääkä antako omien ajatustenne pienuudesta pidätellä teitä enää.

Teidät on tehty säteilemään kirkkaasti, rakkaat ystävät, ja nyt olette jo alkaneet sallia tämän kirkkauden tihkua esiin. Ja muistakaa, että mitä nopeammin sallitte näiden aukkojen laajentua, sitä pienempää paine on, ja toisinpäin. Te määräätte vauhdin, mutta vauhti määrää oman prosessinne intensiivisyyden. Niinpä kehotamme taas sallimaan virtauksen ja tietämään, että se auttaa teitä ajelehtimaan tämän kosken läpi nopeammin ja mukavammin, jos saamme käyttää tällaista sanaa prosessista, mikä on ehdottomasti tärkein ja monimutkaisin, mihin kukaan on koskaan ryhtynyt. Mutta tästä syystä olette täällä ja olette siihen vähintäänkin kykeneviä.

Onhan teidät huolellisesti valittu tähän tehtävään, koska olette todella niitä, joilla on se, mitä vaaditaan, ja vielä lisää, ja näin ei ole sattumaa, että löydätte itsenne tästä risteyksestä nyt, sillä siihen olette valmistautuneet näennäisen ikuisesti. Antakaa siis itsellenne tarvitsemaanne liikkumavaraa, jotta voitte löytää tavan virittyä niihin osiinne, jotka jo suorittavat tätä suunnatonta tehtävää, ja antakaa niiden osienne astua taaksepäin ja hiljentyä, jotka edelleen väittävät, että te ette ole riittävän hyvä. Olette paljon enemmän kuin tuo epäröivä ääni ja tiedämme teidänkin tietävän tämän. Teillä kaikilla on se sisällänne ja nyt on aika antaa tämän voiman olla sen pakkopaidan kahlitsematta, mikä on estänyt sitä aivan liian pitkään.

Muistakaa, että vanha ohjelmointinne yrittää saada teidät pelkäämään omia voimianne, sillä teidät on hyvin opetettu ajattelemaan, että teidän on vältettävä sitä kaiken kustannuksella, minkä voitte tuntea syvällä sisällänne. Se minkä tunnette lähestyvän, on niin syvällistä, että ns. normaali ihminen kaihtaa sitä automaattisesti. Teidät on nimittäin hyvin koulutettu välttämään muutosta kaiken kustannuksella ja pysymään kuuliaisena tälle koko ajan ja näin aina kun tuo sisäinen vahvuus alkaa tihkua ulos, monet teistä astuvat kauemmas siitä, koska se näyttää pelottavan teitä ja uhkaavaan olemassaoloanne. Luulette, että se saattaa tuhota teidät, mutta se ei tee sitä. Se tuhoaa pelkästään sen harhan, mikä on pitänyt teidät ansassa elämä toisensa jälkeen, joten ei mikään ihme, jos säpsähdätte koko ajatusta.

Muistakaa, että ihmiskunta on oppinut kammoksumaan muutosta, mutta tehtävänne ei ole ainoastaan käynnistää muutosta, vaan myös onnistua kaiken sen muuttamisessa, mitä olette tähän saakka pitäneet todellisuutena, ja nyt tuo totuus alkaa kirjaimellisesti tihkua ulos luistanne ja ytimistänne. Ei siis mikään ihme, että tunnette ehkä ailahtelevanne ilon ja ahdistuksen välillä tällaisina aikoina. Tietäkää vain, että tiedätte täsmälleen, mitä tehdä ja miten, ja nyt kysymyksenä on pelkästään, milloin olette valmis todella sallimaan sen tapahtua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >