Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 13.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

13.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

Print

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
13.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivät ehkä lyhenevät planeettanne toisella puoliskolla, mutta valon määrä lisääntyy koko ajan. Niin tänäänkin, kun ihmeellinen hyvätekijänne aurinko jatkaa avokätisten lahjojensa lähettämistä, noiden rakastavien lähettiläiden, joita lähetetään koskettamaan jokaista sydäntä planeetalla. Taatusti kaikki jotka kohtaavat nämä valonsäteet, ovat alttiita reagoimaan kaikenlaisilla tavoilla oman geenirakenteensa mukaisesti. Tätä on nimittäin sekä kollektiivisen että henkilökohtaisen prosessin joka osassa - kaikki on järjestetty sisältämään jokaisen yksittäisen olennon tarpeet, joka on mukana tässä valtavassa ja monimutkaisessa tilanteessa, ja näin se mikä sytyttää teidän hermosolunne niin, että huomaatte hankalaksi istua edes paikallaan, voi laittaa toisen olennon sänkyyn hyvin kirjaimellisella, mutta suotuisalla tavalla.

Nyt enemmän kuin koskaan teidän kaikkien velvollisuutena on kuunnella fyysisen kehonne ilmoittamia tarpeita, sillä vaikka tähän prosessiin sisältyy hyvin monia olemuskerroksianne, jotka eivät ole koteloituna kyseiseen fyysiseen kehoon, tällä kertaa yllytämme teitä kaikkia pysymään läheisessä yhteydessä tuohon olemuksenne fyysiseen puoleen. Nimittäin kuten olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, ilman tätä huomiota herättämätöntä ja vaatimattomalta näyttävää liha- ja luuastiaa ette pystyisi tekemään niitä tärkeitä asioita, joita tulitte tänne tekemään, joten muistakaa kunnioittaa tätä vaatimatonta kulkuneuvoa tavalla, mikä heijastaa paremmin sitä ihmettä, mikä se todellisuudessa on. Se ei ole pelkkä keskenään yhdistyneiden solujen kokoelma, mikä toimii "vain tavallisesti". Ei, vaan tämä liha-astia on itse asiassa enemmän kuin siunaus ihmisvalepuvussa. Tämä hämmästyttävä rakennelma on täynnä sellaista älykkyyttä, minkä te ihmiset luulette kuuluvan mielellenne, kun itse asiassa muu kehonne luokitellaan todella päteväksi, kun tullaan koko operaation tähän tärkeään osaan.

Ja nyt se tekee kovasti töitä - kirjaimellisesti 24/7 - pitääkseen teidät ajan tasalla tämänhetkisten energiahyökyjen kanssa ja näin muistutamme teitä taas kerran pitämään hyvää huolta tästä ihmeellisestä kulkuneuvosta, missä asutte. Ja näin ollen jos se pyytää lisää lepoa ja rentoutumista, antakaa se sille pitämättä itseänne mitenkään velttona. Nimittäin teette paljon rankkaa työtä pelkästään sallimalla kehonne ottaa ohjakset ja johtaa teitä eteenpäin tällä polulla. Se ei ole ainoastaan liha-astia, mikä mahdollistaa teille kirjaimellisesti sanojenne mukaan elämisen, vaan se on myös uskollisin kumppaninne, pysyvin kumppaninne tällä maamatkalla. Ylläpitäkää siis sitä ystävällistä keskustelua, minkä olette jo aloittaneet, ja kertokaa sille, että te kuuntelette, mitä sillä on kerrottavana teille. Sillä jos teette sen, huomaatte sen enemmän kuin ystävälliseksi ja erittäin avuliaaksi uskotuksi - se on myös arvokkain liittolaisenne näissä maailmoissa ja näin ollen on parasta olla sivuuttamatta, mitä se yrittää kertoa teille.

Ottakaa siis aikaa virittyäksenne tuohon osaanne, mikä on teidän ja muiden ihmisten välissä. Tämä keho on suojanne myrskyssä - sanan kaikissa merkityksissä - ja se tekee kaiken voitavansa viedäkseen teidät tähtiin saakka ja sen yli. Ja kyllä, tarkoitamme tätäkin hyvin kirjaimellisesti. Kun aurinko siis jatkaa hyvien uutisten säteilemistä teille kaikille, muistakaa, että täytyy ottaa vaari siitä reaktiosta, minkä se aiheuttaa tässä fyysisessä astiassanne, joten pitäkää ns. korva maata vasten huomataksenne paremmin kaikki kehotukset toimintaan tai toimimattomuuteen tai kaikkeen siltä väliltä muutaman seuraavan päivän aikana. Uskallamme nimittäin arvata, että siitä tulee enemmän kuin kiireinen jakso teille kaikille - ja vielä enemmän ihmeelliselle kehollenne. Ottakaa siis aikaa pitääksenne hyvää huolta itsestänne. Se tekee matkan tästä osasta nautinnollisempaa kaikin tavoin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.