Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 15.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

15.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

Print

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
15.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten monet teistä ovat panneet merkille, "värähdyslaajuus" lisääntyy taas, kun valmistelemme teitä tulevaan valoräjähdykseen, mikä kietoo sisäänsä jälleen koko planeettanne tällä tulevalla jaksolla. Kuten monet teistä tietävät, lähestytte tärkeää aikaa vuodesta, kun taas kerran astutte siihen, mitä mielellämme kutsumme "energioiden keskipisteeksi". Nimittäin päiväntasaus lähestyy taas ja sen myötä tulee täysin uuden koordinaatit.
 
Tämän jakson seurana on tällä kertaa myös koko joukko energeettisiä viestintuojia, jotka vahvistavat perustaa niillä kaikilla, jotka etsivät tasapainoa, ja samaan aikaan ne horjuttavat lisää niitä, jotka aikovat luoda pelkoa ihmismieliin ja –sydämiin. Ja näin kuilu kahden maailman välillä levenee taas ja niillä jotka yrittävät seistä hajareisin sen yllä, hämmennys lisääntyy.
 
Toisin sanoen, varmistakaa, että valmistaudutte tähän tulevaan valoon käymällä tietoisesti läpi koko korjauslistanne ja tarkoitamme sitä hyvin laajasti. Tässä tulevassa jaksossa pitäisi katsoa sitä, mikä pitää korjata, ja kun sanomme "korjata", sen on tarkoitus kattaa koko kirjo vanhojen siteiden katkaisemisesta ja asioiden päätökseen saamisesta, aina vakaan kiinnityksen luomiseen uuteen. Ja näin se mikä ehkä näyttää pitkältä ristiriitaisuuslistalta, selkeyttää lopulta tilannettanne enemmän ja enemmän, kun alatte tutkia näkymää edessänne. Oletteko täysin vapaa vanhoista esteistä vai onko jonkin niistä alkanut tulla taas pintaan? Ja jos on, oletteko oivaltaneet syyn siihen vai onko mielenne alkanut esittää samoja vanhoja epäuskoisia ja väheksyviä tarinoita?
 
Kun nämä tulevat energiat jatkuvasti puristavat ja kiskovat teitä, ne uuttavat ns. vanhoja ja vanhentuneita mehuja ja näin voitte saada jossain kohtaa tuon menneiden aikojen happaman maun suuhunne. Mutta taas kerran on oleellista ymmärtää, että tässä on kyse vain uuttamisesta ja mitä tahansa tulee pintaa, tämä tapahtuu sen hävittämiseksi perustastanne, mutta samalla se myös hämmentää teitä lisää. Tällä kertaa teidän kaikkien kannattaa pitää mielessä, ettei teidän ole tarkoitus pitää siitä kiinni ja tutkia sitä tarkemmin – riippumatta siitä, miten vastenmielisen maun se jättää lähtiessään olemuksestanne. Ei, vaan teidän täytyy vain katkaista kaikki kiinnikkeet tähän, voidaksenne selkeyttää tuon lopullisen eroamisen seuraavan askeleen, mikä siintää edessä.
 
Nyt niin paljon alkaa lähteä olemuksestanne, että sitä voi verrata monilla varsinaiseen hämmentyneiden tunteiden myrskyyn, ja näin toistamme taas kerran vanhan viestimme: säilyttäkää fokuksenne sisäisessä olemuksessanne, älkää välittömässä ympäristössänne, missä lisää kaaosta voi syntyä koska tahansa. Tämä jakso nimittäin vakuuttaa monille teistä, että saatatte olla menettämässä otteen itsestänne, mutta yrittäkää pitää mielessä, että jos menetätte, niin se on tarkoitus. Nimittäin teidän täytyy menettää ote kaikesta, mitä työnnetään olemassaolonne ulkoreunalle, jotta se voi poistua kentästänne täysin, ja jos yritätte ns. ottaa siitä kiinni taistellen, viivytätte pelkästään sen lähtöä. Ja tämän tekeminen lisää myös hämmennystänne heti, kun se laiva mihin olette astuneet, alkaa lipua kauemmas huomispäivän puhtaan sinisille vesille.
 
Teidän on päästettävä irti siitä, mikä lähtee teistä nyt, voidaksenne tehdä matkastanne ulospäin aina vain nopeamman ja vähemmän intensiivisen. Niinpä taas kerran lähdemme luotanne tämän lyhyen neuvon kera: oppikaa päästämään irti kaikesta, mitä nousee sisältänne ja mikä saa olonne tuntumaan rauhattomalta, epävarmalta tai arvottomalta, sillä se on osa vanhaa rakennettanne – pakattuna ja valmiina jättämään teidät. Jos alatte roikkua näissä vanhoissa jäänteissä ja yrittää ratkaista sen mysteerin, mikä niillä vielä on teille, kietoudutte vain lisää tähän vanhaan epävarmuus- ja kyvyttömyysverkkoon, noustaksenne niin korkealle, kuin pystytte tällä hetkellä.
 
Ja nyt kun tuleva valo alkaa taas kerran "painella monien teidän nappuloita", opetelkaa erottamaan ne nappulat, jotka lisäävät kykyänne nousta aina vain korkeammalle, ja ne jotka vain hidastavat teitä. Nyt se on välttämättömämpää kuin koskaan, kun tuo maankuulu juna on tosiaan lähtenyt asemalta ja sen nopeus kiihtyy. Ja jos yritätte lajitella kaikkia noita perimättömiä matkatavaroita, joita edelleen lojuu asemalla, teette itsellenne erittäin vaikeaksi tarttua noihin pian tuleviin valoaaltoihin, jotka ovat valmiita nostamaan teidät nopeammin ja pidemmälle eteen- ja ylöspäin – pois vanhasta ja yhteensopivien mielenkiintoisten energiamuodostelmien uusiin kerroksiin, jotka lisäävät taas vauhtianne.
 
Tämä prosessi on nimittäin kuin yhdistyneiden energiakerrosten jatkuvasti kehittyvä origamirakenne, missä yksi kerros johtaa toiseen hyvin yksityiskohtaisessa järjestyksessä. Jos siis jotenkin yritätte pidätellä tätä liikevoimaa, teette siitä vain paljon vaikeampaa itsellenne. Silloin se mitä voidaan verrata vain voimakkaaseen, mutta tasaiseen valovirtaan, näyttää enemmän kuin sykkivän valon vellovalta suolta – ja se tekee voitavansa tuodakseen teidät pois tuosta ummehtuneesta seisovasta vedestä, missä niin sinnikkäästi yritätte roikkua kiinni. Toisin sanoen, valo tekee kaiken voitavansa työntääkseen teitä taas voimakkaasti selästä prosessinne nopeuttamiseksi, mutta jos yritätte työntää tietänne taaksepäin, huomaatte olevan todella vaikeaa saada henkeä tai pitää pää vedenpinnan yläpuolella.
 
Niinpä taaskin kehotamme valmistautumaan tekemällä listan siitä, mihin keskittyä ja mistä vain päästää irti – listan mikä todella suosii viimeksi mainittua kategoriaa – ja sitten oivallatte, että teidän täytyy tuoda mukana vain "sinä", ydinolemuksenne. Sitä vain vaaditaan ja kaikki muu on valinnaista. Siis, mitä enemmän luulette tarvittavan kantaa mukaanne, sitä epämukavammaksi tämä matkan seuraava osuus tulee ja sitä alttiimpi olette joutumaan pinnan alle siitä ylimääräisestä taakasta, minkä laitatte itsellenne. Siis päästäkää irti ja antakaa olla ja antakaa itsellenne tilaisuus vain sallia itsenne kellua niin vapaasti, kuin voitte, tässä jatkuvasti liikkuvassa ja lisääntyvässä valotulvassa.
 
Älkääkä luulko epäonnistuneenne läksyenne tekemisessä, jos teillä ei tule mitään arvaamatonta pintaan muutaman seuraavan päivän aikana. Jos teistä tuntuu jo vapaalta kuin taivaan lintu, sitä itse asiassa olette. Ja muistakaa: älkää tehkö itsellenne karhunpalvelusta vertaamalla prosessianne toisiin tavalla, mikä saa olonne tuntumaan vialliselta. Se on varmin tapa ylittää niiden matkatavaroiden "painoraja", joita teillä on houkutusta ottaa mukaanne tässä seuraavassa vaiheessa.
 
Niinpä taas kerran sanomme: tietäkää, että kaikki on hyvin, muistakaa, että menneet ovat menneitä, ja pitäkää tämä jatkuvasti päällimmäisenä mielessänne, kun nämä yöt ja päivät tulevat ja menevät. Tällä tavalla opitte läksynne mahdollisimman nopeasti ja tuo läksy on taas kerran sama, mikä se on ollut lukemattomia kertoja aiemmin: teidän ei ole tarkoitus huolehtia siitä, mitä ilmestyy esiin. Se vain kertoo teille, että se lähtee välittömästä ympäristöstänne, ja jos muistatte olla pitämättä siitä kiinni, se häviää pian iäksi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.