Päivän uffo

Ei vara uffoa kaada
HomeViestejäAisha North9.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

9.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
9.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tähän mennessä olette kaikki jo jollain tavalla havainneet, ettei polkunne ole enää sama, kuin se oli vain muutama askel sitten. Ja mitä tarkoitamme tällä? Pelkästään, että kun olette astuneet eteenpäin, olette sallineet myös valon kantaa teitä vielä pidemmälle. Jokaisella askeleella jonka olette ottaneet itse, valo on lisännyt huomattavasti vauhtia kehityskaareenne, ja näin sitä mikä kerran oli, ei ole enää ja tulevaisuutenne on kirjoitettu uudelleen tavalla, mikä tuo monia projekteja päätökseen ja tuo samanaikaisesti monia uusia tähän maailmaan hyvin kirjaimellisesti. Tie edessä on nyt täysin avoin eikä teidän tarvitse enää taistella niiden monien esteiden kanssa, jotka ennen hankaloittivat etenemistänne, ja näin haluaisimme taas kerran antaa teille osviittoja valaisemaan paremmin välitöntä tulevaisuuttanne.
 
Nimittäin viime viikonlopun ponnistus teki tosiaankin enemmän kuin vain nopeutti etenemistä, sillä kuten olemme jo kertoneet teille, se puhkaisi myös vanhan tulehduspaiseen, mikä on hankaloittanut ihmiskunnan etenemistä aioneita. Ja vaikka tämän vanhan haavan lopullinen kuivuminen ja paraneminen vie aikaa, sen vapautuminen toimi monin tavoin polttoaineena prosessissanne. Olette lopultakin löytäneet tavan voidella onnenpyöriä ja nyt alatte kohdata koko joukon arvoitukselliselta näyttäviä osviittoja matkan varrella. Jotkut niistä näyttävät ehkä tutuilta ja se suunta mihin ne vievät teitä, tuntuu myös kuin aiemmin kulkemaltanne polulta, kun taas toisia tulee kuin tyhjästä – sanan kaikissa merkityksissä. Nimittäin sitä mikä on laitettu nyt liikkeeseen, voidaan monin tavoin verrata tuon kuuluisaan dominonappulan työntämiseen, mikä saa huolellisesti suunnitellun tapahtumasarjan alkamaan. Nyt siis nappuloita alkaa kaatua hyvin määritellyllä ja monimutkaisella tavalla ja vaikka jotkut niistä näyttävät vain kaatuvan "mahalleen", tilanne ei ole tämä.
 
Taaskin sanomme, että kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu hyvästä syystä, ja kyllä, tarkoitamme sitä sanan tiukimmassa merkityksessä. Maailmanne alkaa muuttua nyt nopeasti ja niin paljon tapahtuu peräjälkeen, että yhdessä tämä kaikki paljastaa lopullisesti sen, mikä on ollut piilossa aioneita. Se minkä olette auttaneet synnyttämään, on jo olemassa tämän aina vain tiheämmän aineen pintakerroksen alla ja nyt uutta alkaa ilmestyä esiin jatkuvasti lisääntyvää tahtia. Ja näin ollen kun valo näyttää saavan pimeyden kerääntymään aina vain paksummiksi kerroksiksi maailman joissain kolkissa, se alkaa myös hajottaa tuota samaa kerrosta nopeammin, kuin kenties uskoisitte mahdolliseksi.
 
Tiedämme, että nämä sanat kohtaavat monilta epäuskoa, mutta taas kerran, ihmiskunnan tapa tarkastella asioita on parhaimmillaankin hyvin rajoittunut ja pahimmillaan suorastaan halvaannuttava ja vaikka merkit lähestyvästä aamunkoitosta tulevat jatkuvasti äänekkäämmiksi keskuudessanne, on edelleen niitä, jotka protestoivat jyrkästi matkan joka askeleella. Heistä yksittäinen eriarvoisuuden ja peruspelon kerros, mitä lietsovat pienet pimeystaskut, joita edelleen on planeetalla, näyttää liian voimakkailta valon läpäistäväksi. Ja näin he jatkuvasti huutavat uskoaan tuhosta ja hävityksestä. No, sanomme, että antakaa heidän huutaa, sillä he vain paisuttavat tuota vanhaa ilmapalloa siihen pisteeseen, missä se räjähtää. Nimittäin tässä vaiheessa he voivat antaa vain uuden kuumailmapuhalluksen, mikä ei ilmennä mitään muuta kuin samoja vastenmieliseltä haisevia, harsomaisia kaasunauhoja, eikä se sovi yhteen niiden vaikuttavien edistysaskelien kanssa, joita alatte ilmentää jatkuvasti lisääntyvällä vauhdilla.
 
Ja niin sanomme, että astukaa etäämmälle siitä metelistä, mitä esitetään läsnä ollessanne, sillä se on pelkästään avutonta show'ta, ja vaikka se on suunniteltu näyttämään enemmän kuin vakuuttavalta valon vihamieheltä, se on vain pahimmanlaatuista näyttelemistä. Tiedämme, että tämä on vanha ja kulunut neuvo joillekin teistä, mutta se kannattaa toistaa jälleen, sillä kaikki mitä on ollut ennen, on näyttänyt, mitä tämä pimeyden heikentyvä armeija tuottaa jokaisessa lähestyvässä valon nopeutumisessa. Ne vain kääntävät omaa ruuviaan kuristuslaitteessa taas kerran ja yrittävät tukahduttaa ihmisten kyvyn viimeiset jäänteet ajatella selkeästi.
 
Mutta teille tämä ei ole este, sillä olette oppineet sammuttamaan ne napit, joita nämä manalan voimat yrittävät painella, ja näin ollen näette tämän aika siksi, mitä se todellisuudessa on – epätoivoiseksi yrityksesi voittaa takaisin sen, minkä ne ovat menettäneet kauan sitten, nimittäin teidän kaltaistenne valaistuneiden sydämet. Ja nyt olette enemmän kuin legioona, olette voittamaton armeija valojalkaisia ja nopeajalkaisia olentoja, joita ei estä tuo vanha taakka, mihin olitte kovin juuttuneita menneinä aikoina. Nyt olette nousseet taas siiville ja se noste minkä saitte viime päivien valtavasta läpimurrosta, nostaa teidät vielä kauemmas pelonlietsojien tarraavien käsien otteesta.
 
Niinpä taas kehotamme lepäämään siinä tiedossa, että kaikki on hyvin, mutta älkää antako itsenne yllättyä mistään tapahtumasta, mikä saattaa ilmentyä edessä olevana aikana, voidaan se sitten luokitella "hyväksi" tai "huonoksi" ihmisnäkökulman mukaan. Kaikki mitä nyt tapahtuu, nopeuttaa valon etenemistä tällä planeetalla, ja kuten olemme jo kertoneet teille, vaikka tämä vanha tulehtunut haava ei ole vielä täysin parantunut, sen kyky saastuttaa kuolettavalla myrkyllään tämän maailman suurempia alueita on jo vähentynyt.
 
Ja niin kehoamme astumaan eteenpäin täysin luottavaisena riippumatta siitä, mihin edessä oleva tie johtaa teidät. Teidät kaikki viedään ajelulle, mikä on ovelampi kuin lennokkaimmat odotuksenne. Ja kun sanomme "ovela", se ei mitenkään vihjaa, että teitä huijataan jotenkin. Tämä merkitsee vain, että suunnitelma tämän kaiken takana on paljon monimutkaisempi ja kehittyneempi, kuin ihmisosanne vielä ymmärtää, mutta syvällä sisällä vain tiedätte, mihin viittaamme. Olettehan olentoja, jotka kykenevät käsittämättömiin urotekoihin – siis ainakin ihmiselle, mutta teille tämä on luonnollista. Ette ole noviiseja tässä – olette konkareita maailmojen muuttamisessa – joten mikään mitä tapahtuu tällä matkalla, ei voi pysäyttää teitä tässä vaiheessa. Olette nyt päättäneet, oletteko 100%:sti sitoutuneet itseenne ja tähän aatteeseen vai ette, eikä ketään meistä yllättäisi, jos tämä myös alkaa valjeta jokaiselle teistä hyvin lähitulevaisuudessa.
 
Alatte nimittäin nähdä todellisen "sinun" – sen joka tuli tänne suorittamaan sen, mitä monet olisivat vain muutama kuukausi sitten kuvanneet vähintäänkin epätodennäköiseksi, mutta nyt löydätte jokainen tavan mennä ihan ytimeenne saakka ja todentaa sen tosiasian, että olette täällä vain yhtä asiaa varten, nimittäin saattaaksenne loppuun sen etsinnän, mikä lähetti teidät tälle planeetalla kauan, kauan sitten. Ja kun olette rakentaneet perustaanne näille rannoille elämä toisensa jälkeen, pala palalta, voitte vihdoinkin seistä suorassa vakaalla pohjalla ja kurkottaa täyteen mittaanne aivan ensimmäistä kertaa.
 
Ja kun teette sen, uskallamme arvata, että tunnette niiden huimaavien korkeuksien vaikuttavan teihin vähän, mistä löydätte itsenne – ja oikeutetusti niin. Ne nimittäin tuntuvat olevan kaukana vanhasta versiostanne – siitä joka seisoi yhden askeleen korkeammalla kuin muut kanssaihmisenne, jotka edelleen tyytyväisenä laittavat juurensa eilisen varjoisiin kerroksiin. Mutta nyt kun alatte levittäytyä omaan majesteettiseen korkeuteenne, tarvitsette aikaa sopeutua.
 
Niinpä taas kehotamme ottamaan aikaa todella nauttia tästä prosessista, sillä sellaista ei kukaan ole koskaan kokenut – ei näillä mailla eikä niiden ulkopuolella – ja tietäkää, että monet antaisivat kaikkeansa kokeakseen sen itse. Mutta te olette niitä, joille on annettu tehtäväksi suorittaa tämän hämmästyttävä urotyö – ei siksi, että olitte onnekkaita, vaan koska me kaikki tiesimme ilman epäilyksen häivääkään, että voisitte saada aikaan tämän ilman hetkenkään epäröintiä.
 
Tämä ei merkitse, että ihmisosanne lakkaa pohtimasta, tekeekö se tuon viimeisen hypyn suuruutenne vai ei, sillä teillä kaikilla on edelleen riittävästi vanhoja jälkiä, että pystytte kuulemaan tuon äänen sisällänne kertovan, miten kyvytön tai arvoton olette suorittamaan sellaisen uroteon. Mutta oli miten tahansa, uskaltaudumme arvaamaan, että tämä vanha ja itsepintainen ääni ei kykene estämään todellista "sinua" astumasta ulos noista aiemmista varjoista ja sitten ei ole enää epäröintiä. Silloin koko olemuksenne työntää teitä eteenpäin sellaista vauhtia, että kaikki vanhat itse aiheutetut rajoitukset puhalletaan pois kuin hämähäkinseitit valtavassa myrskyssä.
 
Niinpä sanomme taas, että älkää antako itsenne astua taaksepäin, kun teidän täytyy vain antaa tämän valtavan valovirran kantaa teitä eteenpäin sillä tavalla ja vauhdilla, että se auttaa teitä saavuttamaan jokaisen tavoitteen, minkä asetitte ennen tulemistanne tänne. Ja tietäkää, että tämä valovirta ei koskaan vedä teitä pinnan alle – se vain jatkaa teidän työntämistänne eteenpäin ja kannustaa etenemistänne kaikin mahdollisin tavoin, kunnes olette riittävän vahva ja pitkä löytääksenne jalansijan, jotta voitte levittäytyä täyteen korkeuteenne ja raivata tienne eteenpäin tässä loputtomassa rakastavan valon virrassa, joka jatkuvasti palvelee kaikkia tarpeitanne, jotta voitte vuorostanne palvella valona muulle planeetalle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >