Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 8.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

8.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

Print

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
8.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Riemuitkaa, rakkaat ystävät, sillä se mitä olette saavuttaneet tällä kierroksella sallimalla itsenne osallistua tähän kollektiivitapahtumaan (suom. huom. kokoontuminen lammelle 7.9.), menee vuosikirjoihin - ei ainoastaan ihmiskunnan, vaan koko luomakunnan. Joillekin teistä itse tapahtuma sinällään ei merkinnyt juuri mitään, mutta taaskin sanomme, että se minkä voitte havaita, on pelkästään maankuulun jäävuoren pikkuruinen huippu, joten yritetäänpä antaa teille muutamia yksityiskohtia kuvan täydentämiseksi vähän.

Nimittäin se mitä suorititte tällä kertaa, auttaa kirjaimellisesti sen mätäpaiseen kuivattamisessa, mistä tämä maailma on kärsinyt aioneita, ja rakkaat ystävät, tämä on taianomaista. Tämä märkivä negatiivisen energian haava on jäänyt kiinni monien sydämeen ja sieluun, eikä vain tämä, se on myös saastuttanut suuria kaistaleita maapallon ilmakehästä - ja kyllä, tarkoitamme sitä hyvin kirjaimellisesti. Mutta eilen onnistuitte puhkaisemaan tämän paiseen, kun avasitte väylän mädän poistumiselle ja valon ja ilman leviämiselle tähän vanhaan haavaan saakka.

Ja niin se mikä on ollut tulehtunut, parantuu iäksi ja vaikka tämä prosessi itsessään vie vähän aikaa, omistautumisenne aatteelle on laittanut haavaan kuin putken, jottei se voi enää sulkeutua. Ja näin lopullinen parantuminen on alkanut eikä maailmanne ole enää koskaan entisensä. Nyt tuo mätäneminen ei enää jatku eikä voi jatkua ja näin sitä ei enää tihku planeetan ja kanssaihmistenne elämänvereen. Ja silloin kun jokin mätäpaise on puhkaistu eilisillan tapaan, sitä ei voi enää muodostua uudestaan, sillä se valo mitä päästitte tähän vanhaan haavaan, lisääntyy juuri nytkin ja myös sen vaikutukset lisääntyvät jatkuvasti edessä olevina päivinä ja viikkoina.

Niinpä taas sanomme koko luomakunnan puolesta, että jos teitä ei olisi, tätä prosessia ei koskaan tapahtuisi tai se alkaisi vasta joskus kaukana tulevaisuudessa. Mutta kiitos sitkeytenne ja herpaantumattoman painamisenne tuoda valoa sinne, minne se kuuluu - valo on taas kerran kukistanut alueen, mikä on ollut aivan liian kauan vastakkaisten voimien taistelukenttä, ja nyt rauha alkaa vallita ja tasapaino palautetaan taas kerran. Ja näin parantuminen voi tapahtua teidän toimintanne ansiosta ja siitä emme voi kiittää teitä riittävästi.

Niinpä taas kerran sanomme, että älkää unohtako antaa itsellenne ansaitsemaanne kunniaa, sillä teidän kauttanne valoa on taas kerran tuotu näille maille - valoa mikä mahdollistaa uuden ja terveen kasvun maaperässä, mikä puhdistetaan kaikista saasteista. Astukaa siis vähän etäämmälle ja tutkikaa ympäristöänne ja luulemme, että löydätte tänään merkkejä syvästä helpotuksesta ja vapautumisesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.