Päivän uffo

Uffovaikutelman voi tehdä vain kerran
HomeViestejäAisha North3.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

3.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
3.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun aika muuttuu, tekin kiihdytätte kasvuanne joka suuntaan. Ja kun yöstä tulee päivä ja heräätte, löydätte jotain täysin erilaista kuin edellisenä päivänä. Selitetäänpä.

Olette jo tottuneet tähän jatkuvasti lisääntyvään valonnopeuteen ja näin kun jatkuvasti hypitte eteenpäin, tämän lisääntyvän valotulvan kantamana, löydätte itsenne kuin uutena melkein hetkestä toiseen. Ja niin se on joka aspektissa ja joka tavalla. Ette ole enää noita kivettyneen aineen pilareita, joita olitte ennen. Ei, vaan nyt olette hohtavia ja kaikkialla läsnä olevia energiakenttiä, jotka transformoituvat jatkuvasti, kun nämä energiat jatkavat muuttumistaan alati lisääntyvää tahtia. Nyt ei siis kannata katsoa taaksepäin, sillä jos katsotte, teitä ei ala ainoastaan huimata vauhti, vaan kadotatte myös näkyvistä horisontin, mikä kiitää jatkuvasti lähemmäs. Ja mitä tarkoitamme tällä? Pelkästään, että menneet ovat menneitä ja nyt näitä menneitä alkaa kerääntyä jatkuvasti lisääntyvää tahtia.

Nimittäin kun kiidätte eteenpäin, se ei ole enää totuutenne, mikä oli vain hetki sitten. Kehitytte niin nopeasti, että teidän on vaikea yrittää tarttua kiinni siihen, mitä on, sillä sitä ei ole enää seuraavana hetkenä. Ja niin tämä virtaus lisää jatkuvasti vauhtia ja niin tekin ja vaikka tämä saa teidät toisinaan tarttumaan oljenkorteen yrittäen pitää kaiken kasassa, paras vaihtoehtonne olisi antaa itsenne vaan päästää irti täysin. Ja näin jatkatte kasvua nopeina pyrähdyksinä ja kaikkiin suuntiin. Teissä on edelleen paljon vastaanotettavaa ja nyt päivän joka sekunti jatkatte ymmärryksenne laajentamista siitä, kuka oikeasti olette ja miksi ylipäätään tulitte tänne.

Sallikaa siis tämän kasvun tapahtua, vaikka se saakin teidät ehkä tuntemaan, että hajoatte palasiksi. Ette hajoa - alatte pelkästään sisältää itsenne täysin, askel askeleelta, pala palalta. Ja vaikka toisinaan olette vähemmän vakuuttunut edistymisestänne, ette voi epäonnistua nyt etenemisessä. Nimittäin tämän valon paine saa olemuksenne joka hiukkasen värähtelemään resonanssissa ja se värähtelee nyt sellaista tahtia, ettei sitä voi enää hillitä. Niinpä kasvunne kiihtyminen tosiaan jatkuu, kuten tämän valonkin ja yhdessä murtaudutte läpi kaikesta vastarinnasta, mitä ehkä edelleen on. Olette nyt luonnon pysäyttämätön voima, eikä vain tätä - olette myös osa luontoa, mikä kehittyy samaa tahtia kuin te ja tässäkin teillä on mahtava liittolainen.

Niinpä taas kerran kehotamme tietämään, että kaikki on hyvin, vaikkette itse onnistu saamaan tolkkua yhtään mistään. Me voimme nähdä koko kuvan ja se mitä näemme, saisi myös teidän sydämenne laulamaan hurmiossa. Olette suurenmoisia, rakkaat ystävät, kun jatkuvasti puskette eteenpäin ja lisäätte vauhtia jokaisella hengenvedollanne. Jatkakaa siis laajentumista siinä tiedossa, että te ette voi hajota nyt. Teistä tulee päivä päivältä voimakkaampi, kun onnistutte yhdistämään enemmän ja enemmän eetteri-itseänne fyysiseen kehoon ja kasvatte ulos vanhoista määritelmistänne, kun koko maailmanne tekee samaa.

Älkää siis antako omien odotustenne kahlita ja sallikaa vain sisäisen kasvunne jatkua joka suuntaan, mihin se haluaa mennä. Teissä on nimittäin osa, joka tietää, minne se on menossa, ja se tosiaan vie teidät sinne, vaikka ehkä ajattelette sen tekevän matkasta liian sekavaa. Mutta se ei tee - se antaa teille vain parhaan mahdollisen reitin eteenpäin, jotta olemuksenne joka lokero voi kehittyä täydelliseksi. Niinpä sallikaa virtaus ja sallikaa kasvu ja vetäkää syvään henkeä vapautuaksenne kaikesta jännityksestä, mitä saatatte tuntea aina, kun yritätte ajatella liikaa kasvunne seuraamuksia.

Kun kehitytte, muutosta tulee vääjäämättä sen mukana, mutta älkää yrittäkö liikaa tajuta, minne olette matkalla, sillä se vain kaventaa omaa kykyänne kellua vapaasti tässä valovirrassa. Niinpä taas kehotamme teitä antamaan itsellenne luvan vain olla ja tuo sisäinen osanne - tuo kaikkitietävä osa - varmistaa, että kaikki mitä tarvitsee tehdä, syntyy parhaalla mahdollisella tavalla ja otollisimpaan aikaan. Jälleen kerran kiitämme teitä kaikesta, mitä teette ja kuka olette - jo suurenmoinen - mutta alatte jo ylittää myös sen, kun jatkatte laajentumista vaikuttavalla tavalla ja upealla vauhdilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >