Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 1.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

1.9.2014 - Lyhyt energiapäivitys

Print

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
1.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Odotus alkaa taas kasvaa, kun lähestytte jälleen mielenkiintoista energiapolkujen jakautumiskohtaan. Nimittäin se joki jota olette seuranneet hyvin pitkään, alkaa hajaantua pienempiin osiin ja samaan aikaan niiden välinen vuorovaikutus lisääntyy. Tämä voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta selitetäänpä.
 
Kun teitä kannetaan tätä mahtavaa valojokea pitkin, teitä kaikkia täytetään samoilla valotaajuuksilla, mutta tämä on käynnistänyt hyvin yksilöllisiä reaktioita omissa järjestelmissänne ja oikein niin. Kun tulitte nykykehoon, teillä oli mukananne omat ainutlaatuiset suunnitelmanne, kuten olemme puhuneet aiemmin, ja nyt kun noiden suunnitelmien osat on aktivoitu ja laitettu liikkeeseen, teitä kaikkia työnnetään siihen suuntaan, mikä palvelee parhaiten tarkoitustanne koko tässä äärettömän monimutkaisessa hankkeessa. Esitätte kaikki tärkeää roolia tässä valtavassa produktiossa, mutta voidaksenne toteuttaa sen kirjaimellisesti, teidän on päästävä käsiksi niihin osiin tätä valtavaa ja monimutkaista transformaatioenergiakenttää, mitkä palvelevat teidän tarpeitanne. Ja niinpä tästä lähtien matkanne jatkuu hyvin yhdistyneenä, mutta siitä alkaa myös tulla vielä ainutkertaisempi kaikenlaisilla tavoilla.
 
Tämä ei merkitse, että teidät siirretään taas kerran kanavaan, mikä jättää teidät ajelehtimaan tyhjän ja yksinäisen tilan läpi – kaukana siitä. Tässä ei ole kyse erillisyydestä, tässä on kyse erilaistumisesta ja näin havaitsette polkunne alkavan yhdistyä toisten kanssa mielenkiintoisesti. Teillä kaikilla on ainutkertainen tarkoitus tässä, mutta teillä on myös kokonainen ryhmä muita, joiden kanssa toteutatte tehtävänne, ja näin teidät kaikki ns. jaetaan yhteen niin, että voitte alkaa lisätä kykyänne yhdistyä ja toteuttaa nuo erityisohjeet, joita tulitte tänne noudattamaan.
 
Niinpä kun päivät ja viikot tulevat ja menevät edessä olevana aikana, huomaatte enemmän ja enemmän, että polku edessänne alkaa kristallisoitua tavalla, mikä auttaa teitä näkemään kauemmas. Ja vaikka tämä merkitseekin, että saatatte löytää itsenne hyvin tuntemattomalta alueelta toisinaan, uskallamme myös arvata, että löydätte sieltä jo muita samanmielisiä sieluja tai kenties heitä saapuu heti päästyänne sinne. Tämä voi olla tietty paikka, mutta se voi kuvata myös mielentilaa. Toisin sanoen, tämä ei ole merkki, että alatte kaikki ravata ympäri maailmaanne ja etsiä ystävällisiä kasvoja tuntemattomien kasvojen massasta. Ei, vaan tämä pelkästään valmistelee teitä siihen, että tunnette pakkoa tehdä jotain toisten seurassa, ja tuo seura voi olla myös eetteritilassa.
 
Toisin sanoen, teitä kutsutaan yhdistymään ryhmiin – suuriin tai pieniin – yhdistymällä henkilökohtaisesti tai pelkästään ns. radioaalloilla tai sähköisesti tai antamalla korkeampien itsejenne "olla kirjeenvaihdossa" toistensa kanssa suoremmin kuin ennen. Ja näin huomaatte itseänne kannetavan omassa vedessänne ja tämä on teidän osanne valojoesta, mutta ei vain tämä, vaan se on myös vettä, mikä auttaa energioitanne sekoittumaan paljon vapaammin niiden veteen, joiden kanssa olette tulleet tänne toteuttamaan osaanne tässä valtavassa operaatiossa.
 
Ottakaa siis vaari tästä, kun kaikki nopeutuu, jottette unohda katsoa ympärillenne, mitä tuodaan rinnallenne tässä jatkuvasti levenevässä virrassa, ja uskallamme arvata, että huomaatte mielenkiintoisia ihmisiä ja projekteja alkavan tulla näköakselillenne. Muistakaa, että te ette voi epäonnistua, sillä kannatte kaikki mukananne koodeja, jotka aktivoituvat tiettyyn aikaan. Ja kun tämä tapahtuu, ette voi muuta kun tulla houkutelluksi oikeanlaisiin paikkoihin, oikeanlaisten ihmisten luo ja oikeanlaisiin projekteihin, jotka auttavat teitä täyttämään osanne tässä transformaatiossa. Ja riippumatta siitä, mikä se on, voimme taata teille, että pidätte kaikesta siitä kovasti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.