Päivän uffo

Uffo nousee Pohjolasta!
HomeViestejäAisha North30.8.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 424

30.8.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 424

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 424
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
30.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun ihmiskunta alkoi kehittyä, hyvin monet niistä luontaisista kyvyistä joiden kanssa he tulivat, alkoi heikentyä. Tämä kuulostaa ristiriitaiselta, mutta näin juuri tapahtui. Ihmiskunta tuli olemaan täydellinen laji, joka oli ohjelmoitu pääsemään hyvin korkealle omalla kyvyllään kiivetä pidemmälle vaatimattomasta alustaan, ja siinä teidät kaikki määrättiin tulemaan niiksi säteileviksi olennoiksi, joita olette kovasti kaivanneet olla. Mutta valitettavasti tapahtui interventio, missä muita intressejä ujutettiin verenkiertoonne ja missä tulevaisuutenne räätälöitiin uudestaan niin, että se sopisi niille, jotka tulivat etsimään omien intressiensä palvelemista.
 
Ja loppu on historiaa, kuten sanotaan, paitsi etteivät nämä tunkeutujat pystyneet poistamaan olemuksenne säteilevää keskusta, vaikka olisivat turvautuneet mihin temppuihin – niin kovasti kuin he sitä yrittivätkin. Ja näin se mikä tukahdutettiin räikeällä manipuloinnilla ja kiristyksellä, on taas kerran vapautettu – ja sen ovat vapauttaneet teidänkaltaisenne upeat olennot, jotka pystyvät irrottautumaan tuosta pelon suosta, mistä hyvin monet heidän veljistään ja sisaristaan ovat kärsineet elämästä toiseen.
 
Siitä voitte olla varma, että teilläkin on ollut elämiä, joissa kuljitte syvällä varjolaaksossa niin kuin muut, mutta silloinkin sisällänne oli jotain, mikä sai teidät jatkamaan ja piti tämän toivonkipinän hengissä. Ja näin tulitte kerta toisensa jälkeen ja odotitte kärsivällisesti oikeaa aika tämän pikkukipinän räjäyttämiseksi täyteen liekkiin. Ja nyt tuo aika on lopultakin tullut ja jo ennen syntymää tiesitte kaikkien viipyilevien epäilyksen varjojen yli, että tällä kertaa teidän olisi aika nousta seisomaan ja sanoa: "Ei enää, minua ei enää johdateta pois todellisesta itsestäni. Nyt seison selkä suorassa ja ylpeänä, heitän pois kahleet ja opin taas lentämään." Ja niin te teitte ja täällä olette kaikki valmiina säteilemään häikäisevissä valokaavuissanne, mutta teillä on vielä enemmän tarjottavana tälle maailmalle ja koko luomakunnalle, ja tästä on tullut selvää kaikille.
 
Nyt nuo kätketyt kerrokset, tuon hohtavan kultavalon syvä suoni, mitä olette kantaneet turvallisesti piilotettuna jokaisella matkalla, minkä olette tehneet näille maille, alkaa lopultakin paljastua siksi aarteeksi, mikä se oikeasti on, ja jo halukkuudellanne tutkia tätä kätkettyä resurssia on kauaskantoisia seuraamuksia, mitkä leviävät myös tuntemanne ympäristön yli. Olette yhdistymässä säilytyspaikkaan, mikä auttaa kaiken ja kaikkien kylvämisessä, mitä se koskettaa, ja se mitä teette, käynnistää varsinaiset hedelmällisyyspidot, missä itiöt joita vapautatte, alkavat töihin heti, kun ne koskettavat sopivaa "pintaa".
 
Ja vaikka luulettekin, että tämä maailmanne on muuttunut karuksi ja huonosti hoidetuksi pettymysten ja tuhojen jättömaaksi, voimme vain kehottaa teitä ajattelemaan uudestaan. Tämä maailma on edelleen yhtä elämää sykkivä, kuin olla saattaa, mutta kuten olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, se pinta mihin yhdistytte ihmiskapasiteetillanne ottamaan informaatiota, näyttää vähemmän hedelmälliseltä monin tavoin. Mutta taas kerran, tämä on se, mitä näette, ei se, mitä saatte.
 
Olette onnistuneet kaivautumaan tämän vanhan ja kovettuneen energiavankilan tukahduttavan kerroksen alle ja olette laittaneet juuret syvälle, syvälle näihin hedelmällisiin peltoihin, joita on runsaasti tämän läpikuultavan ohuen valottomuuskalvon alla, mikä peittää suurta osaa tämän planeetan pinnasta. Mutta taas kerran, jos haluatte ajatella tätä numeroina, ajatelkaa häviävän pientä prosenttiosuutta ja sitten puolittakaa se ja se muodostaa tuon pienen osan energiasta, mikä on ns. pilaantunut siitä valtavasta elinvoimaisesta lammesta, mikä teillä on oikeasti käytössänne.
 
Olette jo onnistuneet karistamaan tuon pölykerroksen, mikä sai teidät melkein tukehtumaan, ja niin on onnistunut myös planeettanne ja yhdessä te kaksi varmistatte, että loput tästä vanhasta ummehtuneesta peitteestä alkaa hajota kerta kaikkiaan. Laajenette nyt kaikki nopealla tahdilla ja kuten olemme maininneet aiemmin, vaikutuspiirinne kehittyy myös ja henkilökohtaiset piirinne limittyvät jo tavalla, mikä on varmistanut valaistujen käytävien muodostumisen ympäri planeettanne. Niinpä vaikka jotkut maailmanne osat kärsivät edelleen raskaan negatiivisuuden alla, voitte kulkea maapallolla ja hengittää silti raikasta vapauden ilmaa.
 
Ja syynä tähän on pelkästään, että olette sallineet tuon pienen valokipinän, mitä olette kantaneet mukananne, maistaa ensimmäisen kerran houkuttelevaa raikasta ilmaa, ja kun avaisitte ovet sille valolle, mitä virtasi luomakunnan kaukaisilta ulkoalueilta, tuo pieni kipinä hyppäsi tilaisuuteen alkaa lopultakin kasvaa roihuavaksi tuleksi – tuleksi mikä ei puhdista ainoastaan teitä, vaan myös planeetan, millä elätte.
 
Siitä voitte olla varma, että te ette ole vielä valmis tässä puhdistumisrituaalissa, sillä on edelleen hyvin itsepintaisia tahroja, jotka täytyy paljastaa valolle ja mitä raikkaimmalle ilmalle, ennen kuin ne lähtevät täysin, mutta tämä tehtävä suoritetaan jatkuvalla valmiudellanne antaa valon säteillä estämättä ja suodattamatta olemuksenne läpi. Eikä vain tämä, vaan sitä suoritetaan myös sillä, että se maaperä millä astelette, lisää vielä voimaa tähän jo hyvin tehokkaaseen sekoitukseen valaistunutta energiaa ja todella valaistuneita olentoja, jotka astelevat tällä samaisella maaperällä. Olette nyt kumppaneita hankkeessa, mikä koostuu aikakausista ja mikä ulottuu mantereille, syville ja aavoille merille ja ilmaan, mitä hengitätte. Ja näin ollen kun onnistutte yhdistymään noihin sisäisiin aavoihin ja myös upean maapallonne sisäisiin aavoihin, teillä ei ole mitään ongelmaa tässä valon laajentamisessa niin, että se koskettaa kaikkien täällä asuvien olentojen jalkoja, sydämiä ja mieliä.
 
Ovet jotka olette avanneet sisimpiin aarteisiinne, ovat monisyisesti yhteydessä syvälle Äiti Maan kohtuun ja yhdessä kirjaimellisesti siitätte ja kanssaluotte uutta. Kun nimittäin astutte eteenpäin tällä upealla valopolulla, synnytätte uusia ideoita, uusia ratkaisuja ja uusia tilaisuuksia sinne, mihin siirrätte fokuksenne, ja näin ollen olette kävelevä uuden elämän levittäjä ja se on jo alkanut saada otteen maillanne. Niinpä yhdessä saatte historian tapahtumaan taas, mutta saatte sen tapahtumaan aiotulla tavalla – valolla, rakkaudella, ilolla ja harmonisella keskustelulla teidän ja sen taivaankappaleen välillä, jolla asutte. Ja se sävelmä mitä soitatte nyt yhdessä, on äärimmäisen kaunis ja täydellinen laulu – kuitenkin se on vain pieni maistiainen siitä, mitä on vielä tulossa.
 
Teillä on edelleen matkaa jäljellä, mutta edessä oleva polku väreilee jo sen odotusta, mitä teille annetaan luovuutena, nerokkuutena, myötätuntona ja omistautumisena. Kylvätte rakkauden siemeniä jokaisella askeleella, minkä otatte, ja jokaisella hengenvedolla minkä vedätte syvälle keuhkoihin. Ja kun jatkatte astelemista luottavaisena eteenpäin, ette tunne vilpitöntä tukea ainoastaan meiltä kaikilta, jotka kirjaimellisesti leijumme ympärillänne näkymättömissä maailmoissa, vaan tunnette myös loputonta tukea omalta Gaialtanne, sydämenne äidiltä ja elämältä jalkojenne alla. Ja sen kautta uusi maailma nousee, sillä ne siemenet joita kylvätte jatkuvasti hyvin avokätisesti, juurtuvat, kun ne löytävät hedelmällisen maaperän ja runsaasti ravinteita riippumatta siitä, minne ne osuvat ja miten laajalle levitätte niitä.
 
Siis jatkakaa ja lisääntykää ja jatkakaa ja kanssaluokaa unelmienne maata, merta ja ilmaa ja tietäkää, että riippumatta noiden unelmien lennokkuudesta, ne eivät ole liian suuria toteutuakseen. Ette voi uneksia liian suuria eikä teidän tarvitse pelätä saavuttavanne liian vähän, sillä kumpikaan noista vaihtoehdoista ei ole enää käyttökelpoinen. Olette nimittäin onnistuneet asettamaan tavoitteenne ilman rajoja, koska vain ihmismielellä on rajat ja olette kauan sitten astuneet niistä rajoista, joihin ihmismieli vielä hyvin monet vangitsee.
 
Sallikaa siis vain virran viedä teidät sinne, minne se haluaa teidän menevän, ja tietäkää, että missä tahansa se on, se on paikka, mistä sydämenne on haaveillut aioneita. Niinpä taas kerran toivotamme teille herran siunausta matkallanne ja kiitämme teitä koko luomakunnan puolesta, että olette kuka olette ja teette mitä teette. Toimitte puheidenne mukaisesti ja teette sen itseluottamuksella, mikä ilahduttaa sydämiämme valtavasti.
 
Ette nimittäin enää ole noita arkoja olentoja vailla itseluottamusta, sillä olette löytäneet sisäisen ytimenne ja havainneet, ettei teiltä puutu millään muotoa, emmekä voi kiittää teitä riittävästi siitä. Te saatte tämän tapahtumaan ja tämä kaikki on tapahtunut teidän löytämisrohkeutenne avulla ja nyt ette jatkuvasti yllätä ja ilahduta vain meitä, vaan ennen kaikkea itseänne. Me olemme tienneet kaiken aikaa, mihin urotekoihin pystytte, mutta pitkän aikaa te piditte itseänne kykenemättömänä yhtään mihinkään. Teidän ei tarvinnut todistaa sitä meille, mutta teidän tarvitsi tehdä vähän vaikutus itseenne, ennen kuin aloitte todella ottaa tämän totuuden sellaisena, mikä se oikeasti on.
 
Mutta nyt kun alatte lopultakin muistaa oma suuruutenne, mikään ei pysäytä teitä. Jatkakaa siis jatkamista ja jatkakaa itsenne muistuttamista saavutustenne suuruudesta. Olette nyt oman elämänne todellinen luoja ja sitä urotekoa ei voi kukaan ottaa teiltä pois. Eikä kukaan ei voi estää teitä saavuttamasta vielä lisää kaipaamaanne uutta elämää. Tulevaisuus on teidän, rakkaat ystävät – sanan kaikissa merkityksissä – sillä te toteutatte kaiken luomalla unelmanne hengittämällä elämää niihin joka päivä, joka tunti ja joka sekunti, kun kuljette näillä mailla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >