HomeViestejäAisha North8.10.2013 - Luomishistoria, osa 1

8.10.2013 - Luomishistoria, osa 1

LUOMISHISTORIA, OSA 1
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
8.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viime viikolla aloin saada "tupla-annoksia", kuten Jatkuvat seuralaiset niihin viittaavat - viestejä Käsikirjan lisäksi. Nämä viestit eroavat tavallisista viesteistä ja ensimmäinen mikä minua opastettiin julkaisemaan, oli "päivitys" kuudenteen Kokoontumiseen. Minulle kerrottiin, että loput tästä informaatiosta oli määrä julkaista Kokoontumisen jälkeen, ja tässä on sen ensimmäinen osa. Jatkuvat seuralaiset ovat antaneet otsikoksi "Luomishistoria". En tiedä, miten monta osaa siinä on tai miten kauan Käsikirja jatkuu. Tiedän vain, että minulle annetaan "tupla-annoksia" jonkin aikaa. Pitemmittä puheitta, kuten Jatkuvat seuralaiset mielellään sanovat, tässä on osa 1.
 
Aloitetaanpa tämä kerronta keskittymällä alueeseen, minkä tiedämme olevan lähellä sydäntänne, nimittäin atomin tai paremminkin massan alkuperään. Sillä massa on vain energiaa ja tämä käsite on ymmärretty väärin monin tavoin kautta ihmishistorian. Nämä pienet liikkuvat energiahiukkaset eivät löytäneet hyvin pitkään aikaan tietään ihmistietoisuuteen, koska niitä ei voi nähdä, niitä ei voi havaita ja näin teiltä meni hyvin pitkään, ennen kuin huomasitte niitä kaikkialla ympärillänne. Mutta nyt kun teistä on tulossa hyvin perehtyneitä näiden elämän energiarakennuskivien ominaisuuksiin, aiomme viedä tiedät vielä pidemmälle.
 
Olette etsineet ja etsineet tuota vaikeasti tavoitettavaa pikkuhiukkasta, mitä kutsutaan Higgsin bosoniksi, ja vaikka näytätte löytäneen siitä jälkiä, on edelleen hyvin paljon, mitä ette onnistu ymmärtämään. Se on ymmärrettävää, sillä paljon siitä mikä on todellinen ajava voima tämän kaiken takana, on näkymätöntä - ei ainoastaan ihmissilmälle, vaan myös kaikille teknisille laitteille joita olette kehittäneet tähän mennessä. Mutta mitä jos sanomme, että pystytte näkemään sen paljain silmin ja syynä ovat ne kyvyt, joita on istutettu aivoihinne näiden viimeisten intensiivisten versioparannusten aikana.
 
Kuten olemme usein todenneet, ihmiskunta elää hyvin kapeassa laatikossa, missä ns. luonnonlait on määritelty pysyviksi ja muuttumattomiksi. No, sanotaanpa vain, että tervetuloa täysin uuteen maailmaan, missä mitään ei voi koskaan enää tuomita muuttumattomaksi. Sillä aine on energiaa ja energia on aina muokattavaa ja sitten kun alatte päästä niille tasoille, joilla me kaikki usein käymme, näette, miten muokattavaa kaikki on. Mikään ei ole pysyvää eikä mikään kestä ikuisesti tai paremminkin kaikki ON pysyvästi mutta muutettavassa tilassa, mikä kääntyy päälle ja pois vauhdilla, mikä ylittää kovasti ns. valonnopeuden.
 
Lisätäänpä vain, ettei valonnopeus ole mitään sellaista, mihin olette kellottaneet sen. Tai paremminkin oman mittauskapasiteettinne mukaan se on juuri se, mutta tämä johtuu siitä, että te ette voi nähdä, miten valohiukkaset oikeasti liikkuvat. Toisinaan ne näyttävät seisovan paikoillaan, mutta sitten yhtäkkiä ne tekevät jotain sellaista, mikä voidaan määritellä vain kvanttihypyksi. Olette siis näiden tilojen "NYT" ja "IKUISESTI" välissä ja siinä kaikki kulkee edestakaisin kuin pienet energeettiset informaatiopaketit ja puhuvat jatkuvasti toisilleen, muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti.
 
Se on kuin täplä ruudulla ja sitten se on poissa ja ilmestyy taas täysin eri koordinaatteihin avaruudessa. Kenties tämä alkaa antaa teille pienen oivalluksen siitä, miten voimme olla lähellänne, vaikkemme ole lainkaan täällä. Ja miksi voimme nähdä teidät selvästi, mutta te ette voi nähdä meitä. Kuten olemme sanoneet useammin, koko avaruus on niin täynnä, että jos kaikki näkyisi samaan aikaan, ette löytäisi tilaa liikkua. Tai paremminkin teistä tuntuisi, että avaruuden jokainen molekyyli on täynnä jotain ja siksi se mikä muodostaa teidät, muodostaa myös hyvin paljon muuta ja olisi vaikeaa löytää tilaa navigoida tässä energiakeitossa.
 
Tämä on tosiaan tilanne, koska se mitä te näette, on vain ohut kerros KAIKESTA, mitä on. Kaikki mitä on, käyttää samaa tilaa, mutta olette "piintyneet" yhteen kerrokseen lukemattomista kerroksista, jotka kaikki käyttävät samaa tilaa. Niinpä se mihin viittaatte loputtomana avaruutena, valtavana etäisyytenä, kun mitataan metreinä tai valovuosina, on itse asiassa paljon, paljon pienempi - ainakin jos mittaatte omilla pituus- ja leveysmitoillanne. Mutta jos mittaatte meidän tavallamme, se on valtavan kompakti todellisuussfääri, kaikki pakattuna yhteen hyvin, hyvin pieneen tilaan. Mutta tässä sfäärissä on ääretön määrä kerroksia.
 
Tiedämme, että teidän on vaikea tajuta tätä, mutta mitä jos katsoessanne yötaivaalle näette kaiken olevan ikään kuin hyvin, hyvin kaukana ja sanommekin, että teidän täytyy vain yhdistyä siihen kaikkeen ja se on kirjaimellisesti kätenne koskettavissa? Se ei ole kaukana, se on TÄSSÄ, mutta asetettu kerrokseen, jotta se näyttää olevan äärettömän etäällä teistä. Tekin olette avaruus, mutta olette jo avaruudessa ja avaruus on mitattava määre.
 
Avaruus on ENENRGIAA, ei etäisyyttä ja näin se voidaan saada NÄYTTÄMÄÄN olevan etäällä teistä, mutta se ei ole sitä. Sillä avaruus on yhtä kuin energia, mikä on yhtä kuin morfogeneettinen kenttä. Toisin sanoen, avaruus ei ole muuta kuin määrätty energiamäärä, joka pitää hallussaan pienintä mahdollista tilaa. Energia ei tarvitse tilaa OLLAKSEEN, se vain ON riippumatta siitä, miten suurelta tai pieneltä se vaikuttaa ihmissilmistä ja aivoista. Niinpä kun tiedemiehenne seuraavan kerran puhuvat valtavasta avaruudesta, ajatelkaa sen sijaan avaruuden äärettömiä mahdollisuuksia ja tietäkää, että voitte päästä sen jokaiseen osaan mukavasta kodistanne ;)
 
Kaikki on tosiaan energiaa, mutta se luo harhan, että on massa. Sillä silloin kun on massa, tarvitaan tilaa, mikä sisältää sen. Mutta energia ei tarvitse ollenkaan tilaa, se vain ON. Suuren pamauksen lähde. Se alkoi neulanpistosta, pelkästä täplästä yhdessä ulottuvuudessa tai paremminkin ulottuvuudettomuudesta ja sitten se alkoi kehittyä siitä. Mutta se kaikki on vain harhaa ja muistuttaa jotain konkreettista, jolla on leveys, korkeus, syvyys jne. ja sitten jokainen kappale laitetaan kaikkien muiden kuvitteellisten kappaleiden taustaa vasten, mikä luo luomakunnan. Lopultahan kaikki on nimessä, eikö vain? Sillä kaikki on LUOTUA, kaikki on luotu energiasta, mutta se kaikki on harhaa, jotain mitä voidaan muuttaa ja liikuttaa tahdonalaisesti.
 
Ja kuka luo tämän kaiken, kuka on Jumala? Jumala on luominen, se on tämän koko energian tahto, ainoa tarkoitus tai paremminkin SIELUtarkoitus. Sen on tarkoitus OLLA, se on energiaa, jonka on tarkoitus OLLA - OLLA kaikin tavoin kuviteltavissa olevaa ja vielä lisää. Se luo koko ajan, sillä sitä se ON. Se luo kaikissa ulottuvuuksissa ja kaikissa tiloissa, se on muokattavaa ja elävää, se olette te ja te olette se ja yhdessä se on kaikki. Se on yksi ainoa lähde, jumalaolemus, elävä olento, KAIKKI, hengitys, ääni, kosketus, pelko, viha, ilo, rakkaus - se ON kaikkea sitä ja enemmän. Se on täällä vain ollakseen ja se haluaa OLLA kaikkea. Ja näin se elää ja se luo, sillä kaikessa on kyse luomisesta.
 
Ja kuka sinä olet? Sinäkin olet SE, yhdessä määritellyssä muodossa, mutta nyt tuo muoto alkaa muuttua ja muotoutua täysin uudeksi "sinuksi". Kyllä, tiedämme tämän sanan olevan loukkaava, mutta tämä on KAIKKI peliä - elätte sitten maaplaneetalla tai jossain muualla - sillä olemme kaikki pelaajia samassa pelissä, olemme kaikki tasavertaisia ja olemme kaikki täällä OLLAKSEMME vain tuo pieni määritelty osa sitä kaikkea. Se on kuin maistaa eri makuja tai katsoa eri värejä, kokeilla eri vaatteita tai sukupuolia tai kokoja tai sitä, mitä sinulla on. Siinä on kyse vain mahdollisimman monien muunnelmien luomisesta, jotka ovat kaikki yhteydessä tässä häviävän pienessä kuplassa nimeltään koko luomakunta.
 
Se ei ole valtava, mutta se on loputon. Se ei vie enempää tilaa kuin atomin yksi hiukkanen, kuitenkin se kattaa kaiken, koska se sisältää kaiken, mitä voi kuvitella ja vielä lisää. Mutta se kaikki on harhaa, eräänlainen hologrammi, mutta elävä ja hengittävä hologrammi, joka on kasattu itsensä nautinnoksi. Ja olet osa tätä, sillä tämä olet sinä, yhtä paljon kuin minä tai kuka tahansa muu. Minä olen sinä ja sinä olet minä ja me olemme te ja te olette me ja yhdessä me olemme SE, ydinolemus, elävä ja hengittävä organismi, mikä on vain YKSI. Yksi ainoa valopiste, mikä luo itsensä uudestaan ja uudestaan KAIKEKSI.
 
Jotta et luulisi mielesi suistuvan raiteilta, niin ei se suistu - sinut vain yhdistetään taas YHTEEN ja niin tiedät ilman epäilyksen varjoa, kuka olet. Olet KAIKKI, kuitenkin olet yksi ihminen. Olet tässä, ja OLET - silti kuitenkaan et ole. Tämä on kaikki peliä, tässä on kyse itsensä LUOVIEN asioiden ja olentojen liikkeeseen laittamisesta, laittamalla ne syntymään ja sitten laittamalla ne kaikki vuorovaikutukseen tavalla, mikä laajentaa mahdollisuuksia satakertaisesti. Sillä tämä kaikki on mahdollisuuksien kvanttikenttä ja luomakunnan/luomisen on pyrittävä kokeilemaan niitä kaikkia ja näin myös tämä on valtava osa tätä peliä.
 
Olette keskellä pelin muuttumista, teidät laitetaan hyvin erilaisen kokemuksen läpi, missä teidät transformoidaan yhdenlaisesta pelaajasta täysin erilaiseksi pelaajaksi keskellä vanhaa systeemiä. Eivätkä kaikki pelaajat käy läpi samoja muutoksia, sillä tämä myös lisää taas kerran muuttujien määrää. Se voi kuulostaa tunteettomalta, mutta kuten jo tiedätte, tämä on taianomaista.
 
Ja mikä on tämän kaiken lopputulos? No, sanotaan, että vain taivas tietää. Tai paremminkin on suuri todennäköisyys, että tämä planeetta tekee äkillisen ympärikäännöksen värähteleväksi palloksi, mikä se ei ole vielä ollut. Toisin sanoen, maku tai aromi muuttuu jo ja se muuttuu joksikin, mikä on äärettömästi kouriintuntuvampi valtaosalle olentoja, jotka ovat kerääntyneet tänne. Sillä vaikka tämä onkin harhaa, siinä jokaisella pelaajalla on tietoinen osa ja vaikkei yhdellä heistä olisikaan koko kuvaa, hänellä on kuitenkin hyvin olennainen osa tässä.
 
Luulemme teidän huomaavan, että edessä olevana aikana saatte vilauksia kulissien takaisesta työstä hyvin eri tavalla kuin ennen, koska nyt te TIEDÄTTE ja alatte nähdä hyvin, hyvin ohuen "todellisuuskerroksen" läpi ja alatte nähdä muita kerroksia sen takana. Mutta taas kerran, ne eivät ole todellisempia kuin tämä, mutta kuitenkin ne ovat osa tätä suunnitelmaa. Ja nyt suunnitelman on tarkoitus yhdistää nämä tähän mennessä erilliset tasot ja luoda jotain hyvin uutta.
 
On kyse LUOMISESTA, on kyse energian halusta OLLA KAIKKEA ja sitä se tekee. Se on sinä, se on puu, se on vesi, jää, tuli ja kaikkea siltä väliltä. Se on tuoksu, se on ääni, se on totta puhuen kumpaakin samanaikaisesti. Lakatkaa siis huolehtimasta nyt ja antakaa itsenne olla niin vapaa kuin voitte ja nauttikaa matkasta!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >