HomeViestejäAisha North9.10.2013 - Luomishistoria, osa 2

9.10.2013 - Luomishistoria, osa 2

LUOMISHISTORIA, OSA 2
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
9.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tutkitaanpa lisää tätä mystistä maailmaa verhon takana, sillä ymmärrämme, että alatte tulla uteliaaksi noista houkuttelevista yksityiskohdista. Viime kerralla näytimme teille kaiken ydinolemuksen luomakunnassa tai sen energian, mille on annettu tehtäväksi luoda kaikki - suuresta pieneen, konkreettisesta vähemmän konkreettiseen. Tätä voi olla hyvin vaikea käsittää, mutta yritetäänpä taas antaa teille toinen näkemys, ja kenties tämä saa asiat suodattumaan vielä syvemmälle olemukseenne. Sillä olette tosiaankin oleellinen osa sitä kaikkea, mutta kaiken rakenne on edelleen mysteeri teille ja kaikille, jotka jakavat tämän pikkuplaneetan kanssanne.
 
Olette monin tavoin vain pölyhiukkanen, mutta sekin on hyvin monimutkainen rakenne, joka on yhdistynyt ja erillään monin eri tavoin ja monilla eri tasoilla. Sillä me näemme sen, mitä te näette ihmiskuntana, vain yhtenä erillisenä kerroksena jossain paljon monimutkaisemmassa rakenteessa kuin ihmiskeho. Tuo keho on itsessään rakenne, joka on useiden kirjojen arvoinen, mutta annetaan sen olla tällä erää. Haluamme tutkia monimutkaisuutta tai paremminkin yksinkertaisuutta kulissien takana, kun se on vielä fantastisempi kuin ne konkreettiset tulokset, joita näette, tunnette ja kuulette omalla puolellanne verhoa.
 
Kuten olemme jo puhuneet, kaikki on energiaa - energiaa eri soinneissa tai värähtelymuodoissa, hohtava valopilvi mikä näyttää kiinteältä yhtenä hetkenä ja näkymättömältä seuraavana hetkenä. Se on sama asia kaikkialla, mutta se on ohjelmoitu käyttäytymään ja havaittavaksi tietyillä tavoilla. Muistakaa, ettei kohdetta ole olemassa, ellei ole tarkkailijaa, mikä on perustavanlaatuinen sääntö tässä. Kuten kuuluisa kissatarina, mikä on edelleen tärkeä koulutetuille tiedemiehillenne (Schrödingerin kissa). Onko kissa kuollut vai elossa vai kumpaakin? Kukaan ei tiedä, koska täytyy voida tarkkailla päättääkseen kissan kohtalon. Näin on kaiken kanssa ja tiedemiehenne ovat alkaneet kirjaimellisesti nähdä tämän itsekin. Totta, että he raapivat pelkästään pintaa, sillä he tarkastelevat erillisiä hiukkasia, ja he ovat jo keksineet tuon kuuluisan kietoutuneiden hiukkasten skenaarion. Todella iso uutinen, mutta se hukkuu kaikkien jokapäiväisten "uutisten" hälinään.
 
Mitä tämä pitää sisällään? Se merkitsee, että kaikki on yhteenkietoutunutta - emmekä puhu ainoastaan erillisestä tai paremminkin hiukkasparista, mikä on kietoutunut näin. Ei, puhumme koko luomakunnasta. Sillä kaikki mitä ympärillänne on, käyttäytyy samalla tavalla kuin tämä kietoutunut hiukkaspari. Toisin sanoen, joka kerta kun yhtä osaa tarkkaillaan, se alkaa OLLA ja saa automaattisesti kaiken muun kulkemaan mukanaan. Toisin sanoen, tämä luomakunta räpsähtää, loistaa, kehittyy ja sopeutuu joka kerta, kun joku NÄKEE tietoisesti, mitä tapahtuu. Ja näin se on kuin kytkimen kääntämistä, mikä tekee mahdolliseksi koko todellisuuden alkamisen. Toisin sanoen, tämä on kvanttifysiikkaa tai paremminkin kvanttitodellisuutta aina uudestaan. Elätte kvanttienergiakeitossa ja KAIKKI mitä näette, on samaa keittoa. Sillä on sama alkuperä tai paremminkin kaikki osatekijät ovat identtisiä alun kanssa - kuin rakennuspalikat jotka on kaikki tehty samasta materiaalista. Mutta heti kun tietoisuus astuu kuvaan, se luo täysin uuden kuvan.
 
Toisin sanoen mitään ei todellisuudessa ole lainkaan, se on vain energiaa hiukkasmuodossa, kuin hohtava valopilvi, joka on valmis tiivistymään muodoiksi, olennoiksi, planeetoiksi - liikkumattomiksi kappaleiksi ja aktiivisemmiksi kappaleiksi. Muistakaa vain, että sanoessamme "liikkumaton" se ei ole yhtään enemmän tai vähemmän elävää kuin mikään muu. Koska kivi ei näytä liikkuvan, se ei ole vähemmän elävä kuin ihminen, sillä olette kaikki samaa. Tiedämme, että tätä on todella vaikeaa sulattaa, mutta alatte tajuta tämän ytimen. Sillä mikä erottaa teidät meistä, planeetasta, Jumalasta, yläpuolisesta taivaasta tai syvistä alapuolisista vesistä? Vain yksi asia ja se on yksinkertaisesti tarkkailijan silmä tai paremminkin tietoisuus, jonka yksittäinen osa olette.
 
Jumala on luovaa energiaa, mutta se on myös tietoisuus, sillä ilman toista ei ole toista. Puhdas energia on vain energiaa, vaaditaan tietoisuutta sen luomiseksi, sillä luotu ja luominen ovat saman kolikon kaksi puolta, mutta ne ovat vastakkaisia ja näin tämä kaksinaisuus on kaiken alkuperä. JONKUN on nähtävä tai paremminkin tarkkailtava, jotta luotu ON, ja tämä on luomisen/luomakunnan koko perusta - ns. Jumalan kahdet kasvot, energia ja luovuus, mielen tehdessä ainetta toisesta osasta, energiasta. Ja tämän haluamme kertoa teille.
 
Te olette, koska tietoisuutenne on tehnyt teistä sellaisen, ja tietoisuutenne on vain pieni osa YHTÄ, lähtökohtaa, kaiken perustaa. Olette pelkästään täplä valtavassa luomiskankaassa - kaikki asiat on tehty olemaan, koska Jumala teki ne. Olette tietoisuus, mutta olette tietoisuus, mikä on tehty näkyväksi, koska se teki teidät energiaeetteristä, noista leijuvista hiukkasista jotka odottavat valmiina tehtäväksi uudestaan kerta toisensa jälkeen. Tämä on kuin tyhjä taulu, "jossien" meri, joka haluaa TULLA joksikin katsomalla, tarkkailemalla, ajattelemalla olemaan, tulemalla luoduksi elinvoimalla, tietoisuudella - tuolla hiljaisella tarkkailijalla, mikä tarkkailee kaikkea.
 
Olette osa tätä, mutta vain pieni osa, sillä olette pelkästään pieni pisara valtameressä. Mutta olette myös Jumala, joten tekeekö se teistä kaikkivoimaisen, toisin sanoen, voitteko muuttaa maailmaa? Vastaus on tietysti KYLLÄ, mutta se on myös EI. Se on KYLLÄ, sillä voitte luoda ITSENNE uudestaan. Ja sen kautta luotte maailmanne uudestaan. Mutta ette voi luoda koko luomakuntaa. Tai paremminkin ette voi sammuttaa kaikkea ja aloittaa alusta, sillä se ei ole yksin teidän vallassanne.
 
Tämä on myös valtava kanssaluomis- ja erillisyysoppitunti, jotta voidaan tehdä kokonaisuus erillisistä yksiköistä. Vain yksi olento voi tehdä, niin kuin se lystää - tai käytetään sanaa Jumala hämmennyksen vähentämiseksi. Jos siis olette Jumala, olette YKSI, Luoja, tuo yksi tarkkailija joka saa kaiken liikkeeseen. Mutta se on pelkästään ensimmäinen askel. Seuraava askel on tämä: tehkää erillisyys, jotta jokaisen yksittäisen hiukkasen täytyy työskennellä yhdessä kaikkien muiden kanssa voidakseen luoda.
 
Toisin sanoen, luomisen täytyy olla mahdollisimman monipuolista ja tämä moninaisuus voi tulla vain erillisyydestä tai kaksinaisuudesta tai monilukuisuudesta - sanaluettelo on loputon, mutta perustotuus on tämä: mahdollisimman suuren muunnelmamäärän varmistamiseksi, ensin on muodostettava erillisyys. Sitten ja vasta sitten on optimaaliset luomisolosuhteet. Tarvitaan mahdollisimman monia erilaisia tekijöitä tai sirpaleita eri mahdollisuuksien koko kirjon saamiseen, ja tämä oli Luojan ensimmäinen tehtävä. Ja näin erillisyys laitettiin liikkeeseen - ns. suuri alkuräjähdys - ja kaikki alkoi siitä.
 
Lisätäänpä tähän yksi mielenkiintoinen kerros. Kun te ihmiset puhutte suuresta alkuräjähdyksestä, viittaatte universuminne alkuperään, mutta meidän puhuessamme siitä, puhumme kaiken alkuperästä, toisin sanoen, ENSIMMÄISESTÄ suuresta alkuräjähdyksestä mikä edelsi kaikkea. Puhumme kaiken alkuperästä, emme vain siitä alkukeitosta, mikä on kaiken sen alku, mikä myöhemmin kehittyi universumiksenne ja todellisuudeksenne - ei, viittaamme KOKO luomakuntaan. Ja kaikki alkoi samalla tavalla, yhdestä energian ja valon "neulanpäästä", minkä tietoisuus laittoi liikkeeseen tarkkailemalla sitä ja asettamalla parametrit, jotta siitä TULEE jotain.
 
Se oli kuin tulitikun sytyttämistä nähdäkseen pimeässä, sillä ennen tietoisuuden tekemää käynnistämistä se ei ollut näkyvä. Se OLI, mutta sitä ei tarkkailtu ja näin se EI OLLUT. Mutta siitä tuli KAIKKI heti, kun tietoisuus alkoi tarkkailla ja tarkkailemalla alkoi luoda, ja näin mieli synnyttää ainetta energiasta. Mutta muistakaa, että aine on pelkkää mielikuvituksen keksintöä, se on pelkästään energiaa, mikä tiivistyy joksikin, mitä voidaan TARKKAILLA. Niinpä taas kerran sanomme: antakaa mielenne vapauttaa teidät, sillä mieli vain pidättelee teitä yrittämällä nähdä sellaista, mitä se ei voi nähdä. Tai paremminkin se pidättelee teitä, koska se haluaa nähdä, mitä se jo näkee, ja näin se katsoo kaiken muun yli. Mutta se on jo, valmiina tarkkailtavaksenne, niin kuin Jumala tarkkailee sitä.
 
Avatkaa siis silmänne ja antakaa mielenne pitää lomaa ja yrittäkää yhdistyä siihen Jumalaosaan, mikä on todellinen "sinä", ja sitten ja vasta sitten kaikki tulee OLEMAAN edessänne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >