HomeViestejäAisha North3.10.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 362

3.10.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 362

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 362
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
3.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olette jo huomanneet, vuoristorata lisää vauhtia ja monista tämä tuntuu siltä, että heitä heitellään edestakaisin tässä ennenkuulumattomassa kyydissä. Voi näyttää hyvin kaoottiselta, mutta uskokaa meitä, kun sanomme, että kaikki on hallinnassa, vaikkei teistä ehkä näytäkään siltä.
 
Sillä me näemme sellaista, mitä te ette näe, ja tiedämme, mistä teidät on vielä tehtävä tietoiseksi, ja näin ollen olemme aina käytettävissä pysyäksenne ajan tasalla tapahtumissa. Tiedämme, että voi olla enemmän kuin turhauttavaa taistella tämän tunteen kanssa, että on jätetty ns. ulos kylmään, mutta taas kerran, teitä ei jätetä pahasta tahdosta ulkopuolelle mistään. Sen sijaan olette tietoinen kaikesta, mistä teidän täytyy olla tietoinen, ja muu vain ei ole teidän hallinnassanne - se on niiden hallinnassa, jotka valvovat tätä koko operaatiota.
 
Kuten olemme kertoneet teille lukuisissa tilanteissa, tämä operaatio on äärimmäisen monimutkainen eikä ole selviö, että jokainen osallistuja tietää kaiken, mitä tapahtuu samanaikaisesti. Tämä ei ole merkki epäluottamuksesta tai sivuuttamisesta - se on vain turvajärjestely, jotta tämän valtavan suunnitelman jokainen osa saadaan kulkemaan mahdollisimman sujuvasti, ilman tarpeettomia keskeytyksiä. Nimittäin teidän osanne tässä on todella ratkaiseva ja näin teitä suojellaan mahdollisimman paljon kaikelta, mikä saattaisi aiheuttaa painetta jo ennestään haastavaan ponnistukseenne.
 
Niinpä haluamme käyttää tämän tilaisuuden muistuttaaksemme teille taas kerran, että teitä suojellaan monin tavoin ja vaikka tällaisina aikoina ehkä tunnette olevanne enemmän hauras kuin luja, niin tietäkää, että näin ei ole. Pystytte aina vain paremmin sietämään painetta näistä värähtelylisäyksistä, joita tapahtuu aina vain nopeampaa tahtia, joten yrittäkää rentouttaa mielenne silloinkin, kun kehonne ei selvästikään ole rento. Teidät on tehty vahvasta materiaalista, rakkaat ystävät, ja se vahvistuu - myös niillä jotka hautovat epäilyksiä siitä, että on jätetty kaiken ulkopuolelle. Muistakaa, ettei tämä ole yhtenäinen prosessi, missä jokainen teistä juoksutetaan täsmälleen samojen järjestelyjen läpi kehittyäksenne fyysisesti ja muuten. Ei, tämä on hyvin huolellisesti räätälöity ja hyvin yksilöllinen prosessi, mikä ottaa huomioon teidän kaikkien jokaisen osan.
 
Tietäkää siis, että vaikka taas kerran tunnette itseänne heiteltävän ylös ja alas äärimmäisyyksiin, käyränne nousee nopeasti kaikissa kuvissa, jotka selostavat etenemistänne. Tiedämme, että kuten aina, tämä on pieni lohtu joillekin teistä. Mutta taaskin sanomme, että olemme täällä tukemassa teitä tämän taianomaisen matkan jokaisella askeleella, ja silloin kun tunnette tarvetta kurkottaa vakaaseen käteen, tietäkää, että kaikkialla ympärillänne niitä on runsaasti. Niinäkin päivinä jolloin tunnette olevanne yksin ja menettäneenne kaiken, mikä oli ennen "sinä", olette upotettuna rakastavan tuen hehkuun - eikä sitä säteile ainoastaan tästä valaistuneiden sielujen ryhmästä, joka kutsuu itseään Lammeksi, vaan myös meistä ja hyvin monista kaltaisistamme. Olette hyvin erityislaatuisia ja taianomaisia - sellaisia jotka saavat kaiken tapahtumaan ja näin te ette koskaan kulje yksin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >