HomeViestejäLee Harris31.7.2019 - Elokuun 2019 energiapäivitys

31.7.2019 - Elokuun 2019 energiapäivitys

ELOKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
31.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uuteen vaiheeseen astuminen – hiljaisuus ennen vauhtia, hidastahtista läsnäoloa ja nopeita visioita, unelmia ja ideoita.
 
Jos sinusta tuntuu, että olet ollut mankelissa noin viimeisen kuukauden, olet aivan raiteilla. Elokuu on jollain tapaa paljon tyynempi ja tasaisempi elämänvesissä. Mutta se on valmistautumista syyskuuhun, jolloin vauhti lisääntyy taas, joten tässä kuussa astumme uuteen vaiheeseen loppuvuoden ajaksi. Siis elokuussa monista teistä tuntuu, että tulette tarkastelu- ja puhdistusjakson loppuun ja olette valmis jaksoon syyskuusta eteenpäin, jolloin on enemmän syntymä- ja perustaenergiaa käytettävissä. Elokuussa on hyvin erilainen energiapuumerkki kuin edellisellä 2–3 kuukaudella – jaksolla joka toi mukanaan monia yllätyksiä, mutkia ja käänteitä ja odottamattomia tapahtumia.
 
Pääteemoja joihin fokusoitua elokuussa tätä UUTTA VAIHETTA VARTEN, ovat:
* UUSI LÄSNÄOLOTASO
* VISIOT, UNELMAT JA OIVALLUKSET
* ITSEHOITOA TARVITAAN ENEMMÄN KUIN KOSKAAN.
 
Minulle näytetään elokuulle, että astumme kohta täysin uuteen vaiheeseen, mikä tuo tolkkua pariin viime kuukauteen – intensiivisyys, työntäminen ja vetäminen, paljon tunteita, siirtyminen tilasta toiseen hyvin nopeasti. On tapahtunut paljon värähtelyn kohoamista kiusallisella, epämukavalla tai joskus sotkuisella tavalla. Mutta tämä on liittynyt (ja ollut valmistautumista) uuteen vaiheeseen, johon astumme nyt elokuussa. Siis teille jotka etsitte hengähdystaukoa parin viime kuukauden intensiivisyydestä ja äärimmäisyyksistä: vie vähän aikaa, että tuo "puhdistusvaihe" rauhoittuu. Niinpä itsehoidon tarve jatkuu merkittävänä.
 
VISIOT – UNELMAT – OIVALLUKSET
 
Pari asiaa tälle kuulle pidettäväksi silmällä, ja jotkut teistä saattavat kokea tätä jo. Saatte monia visioita, ideoita ja unelmia. Enemmän mitä pystytte mitenkään toteuttamaan. Ja tiedän, että joillakin meistä on houkutus pohtia, kun saamme noita unelmia ja oivalluksia: "Voi, tämä on mahtava idea" ja "Joo, minun pitäisi toteuttaa se …"
 
Muistutus jostain, mitä olen sanonut muutaman viime vuoden aikana ja mikä on selviö ollessamme näin korkeissa ylösnousemusenergioissa: kaikkia visioita ja ideoita ei ole tarkoitus tuoda 3D-todellisuuteen. Meillä on monia unelmia, visioita ja oivalluksia, koska se on osa tarkasteluprosessiamme sieluna. Ja monet näistä asioista eivät tule siksi, että meidän täytyy toimia niiden mukaan tai toteuttaa ne konkreettisena todellisuutena, vaan koska meillä on "ulottuvuuskokemus" niistä. Siis ellei kaikki elämässäsi ja maadoittuneessa todellisuudessasi sano: "Kyllä! Tämä luominen toimii, tämä idea virtaa", yritä muistaa, että tuo mielemme valkokangas on tärkeä, muttei kaikkea siitä tarvitse toteuttaa.
 
Siis esimerkiksi saatat yhtäkkiä herätä huomenna ja ajatella: "Voi hyvänen aika, minun täytyy oppia, miten ollaan maailman mahtavain taidemaalari!" Ja suuntaat sitä kohti, ja samalla se ei vain tunnu oikealta tai todelta. Tämä johtuu siitä, että monta kertaa meillä on ideoita siitä, mitä pitäisi tapahtua muodossa, ja ne ovat pelkästään energiaa toiminnassa. Niinpä todellisuudessa saatat (liittyen ideaasi taidemaalarina olemisesta) avata näkemistapaasi ja sitä, mitä näet maailman, ja tuo uusi näkemisenergia ilmenee elämäsi aspekteissa, urasi aspekteissa.
 
Ennen vanhaan se on saattanut merkitä, että sinun täytyy tulla maailman mahtavimmaksi taidemaalariksi. Mutta yritä muistaa, että olemme siirtymässä nyt paljon epälineaarisempaan ajattelemis- ja olemistapaan. Se ei merkitse, että saavutamme kaikki epälineaarisen elämisen ja ajattelemisen kokoaikaisesti – kaukana siitä. Mutta se merkitsee, että lisää näitä energioita tulee planeettaan ja omaan tietoisuuteemme. Siis tämän tapahtuessa voimme joutua hyvin kiusalliseen ja kummalliseen vetämiseen ja työntämiseen vanhan ja uuden mielen välillä, kun vanha mieli sanoo: "Voi kyllä, tietysti minun täytyy toimia tämän mukaan." Ja uusi mieli sanoo: "Ei, tämän mukaan sinun olisi pitänyt toimia viisi vuotta sitten, mutta nyt näytän vain sinulle, että se on energiakokemus. Uutta tietoisuutta. Ja kierrätämme sinut kaikkien näiden eri vaihtoehtojen läpi, joita sinulla on, ja odotamme, mikä tuntuu oikealta ja mikä ilmestyy."
 
Siis onko kyse uudesta tietoisuudesta, jonka avaat, vai uudesta tönäisystä luoda todella jotain? On tärkeää erottaa tämä tällä hetkellä, koska voi olla konstikasta tietää, kummasta on kyse.
 
Tuon tämän esiin, koska erityisesti elokuussa nämä unelmat, visiot, oivallukset ja ideat jatkuvat voimakkaina, kun osa sinua tarkastelee elämääsi, tätä maailmaa ja sitä, mitä tulee seuraavaksi. Olemme laajassa planetaarisessa elämän ja tietoisuuden tarkastelussa, ja sitä tapahtuu kaikille. Ja toki on joitain asioita, joiden mukaan haluat toimia, mutta tiedosta, että mitä enemmän pääset käsiksi korkeampaan tietoisuuteesi, unelmat, visiot ja oivallukset ovat pelkästään osa puhdistus- ja päivitysprosessia. Ja jos poimisit jokaisen niistä ja alkaisit toteuttaa, irrottautuisit joistain korkeista taajuuksista, joita on ulottuvilla elämäsi seuraavia askelia varten. Viisi vuotta sitten se olisi saattanut olla mahtavaa – tänä päivänä ei niinkään. Ja huomaat, että elämä näyttää sinulle sen. Alat siirtyä jotain kohti, eikä se toimi kovin hyvin. Tai se näyttää toimivan, mutta sitten se kaatuu. Voitko odottaa tekemisimpulssin kanssa, kunnes uusi taso näytetään sinulle?
 
Yritä muistaa, että kaikki täällä on kokemispohjaista. Ja tämä on vaikeaa meille kaikille, koska meitä ei ole yhteiskunnallisesti koulutettu tuohon arvojärjestelmään. Meidän täytyy oppia, että kokemuksemme tällä planeetalla ovat oikeasti kaiken kultaa. Ei ulkoistettu tulos tai ulkoistettu saavutus tai ulkoistettu suhde. Ne ovat vain rakenteita, joiden kautta saamme kokea, ja joillekin se mitä sanon, näyttäisi täysin eriskummalliselta tai olevan muista maailmoista. Mutta useammat ja useammat ihmiset heräävät tähän totuuteen. Herääminen siihen on yksi asia, sen antaminen tulla kehoomme, psyykeemme, tunteisiimme ja tapoihimme on täysin toisen tason heräämistä.
 
Tuon tason heräämisen toteuttamisesta tulee vähän helpompaa vuoden parin kuluessa. Sanoessani tämän puhun teille, jotka tavallaan vääntelette käsiänne: "Voi hyvä luoja, näitä kaavoja. Miksen pysty liikuttamaan niitä? Miksen pysty muuttamaan niitä?" Yrittäkää muistaa, että emme usein näe sitä, mikä meistä on tulossa. Meillä on taipumusta fokusoitua siihen, mikä meistä ei ole tulossa. Se on kuin: "Voi luoja, miksi olen edelleen ankara itselleni?" Okei, saatat olla edelleen ankara itsellesi. Saatat edelleen tarvita harjoittelua siihen liittyen, ja saatat mennä koko elämästäsi läpi sen aspektin kera, joka haluaa olla ankara sinulle. Mutta kehität strategian rakastaa itseäsi aina, kun tuo puolesi ilmestyy. Siis yritä olla murehtimatta liikaa sitä, mitä luullaksesi et saa oikein tai saavuta.
 
Jos saat itsesi kiinni tuosta tilasta, lääke ja mikä tärkeämpää, laajempi perspektiivi, on kysyä itseltäsi: "Mitä saavutan? Mikä menee tielleni? Voi, itse asiassa tiedätkö mitä? En oikeasti halunnut tuota testiä, joka minun täytyy käydä läpi tätä kurssia varten, jota tiedän haluavani, mutta en OIKEASTI halunnut sitä. Kävin sen läpi tässä kuussa. Se ei ollut helppo minulle, mutta puskin itseni siitä läpi. Tein sen. Okei!"
 
Meidän kaikkien on todella tärkeää tulla tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi sisäisestä itsestämme ja negatiivisesta tai varjopuolestamme, erityisesti nyt kun noita asioita nousee pintaan. Meillä ei ole mitään vaihtoehtoa. Se on suoraan edessämme – varjopuolemme, suurimmat pelkomme. Sitä tapahtuu, mitä enemmän heräämme.
 
Siis varmasti on oivalluksia. On syvempää yhteydentunnetta, suurempaa sydänenergiaa. Mutta kun siirryt tuohon tilaan, myös työ tulee esiin. Ja tuo työ on oikeasti, miten paljon voimme rakastaa itseämme kaikkien niiden kiemuroiden ja mutkien läpi, joita ilmestyy esiin itsessämme, ja tätä katalysoidaan kovasti tällaisena aikana, jolloin on paljon enemmän ja täysin uudella tasolla julkista keskustelua siitä, etteivät ihmiset pidä näkemästään maailmassa. Se on täysin ymmärrettävää, koska se mitä tapahtuu ulkoisessa maailmassa, tapahtuu meille myös sisäisessä maailmassa.
 
UUSI LÄSNÄOLOTASO
 
Mainitsin aiemmin asioiden ottamisen rauhallisesti elokuussa, jotta voi kokea uuden läsnäolotason. Jotkut teistä ovat jo yhdistyneet tähän, mutta useammat ja useammat ihmiset alkavat kokea tämän kauniin läsnäolon. Siis vaikka on vaikea päivä, useimpien teidän pitäisi myös pystyä sen aikana sanomaan: "Vau! Minusta tuntui todella rauhalliselta ja rennolta 10 minuuttia. Se on vähän ihme. En ole tottunut tuntemaan näin."
 
Ja nämä ovat UUSIA KORKEUKSIA. Tältä tuntuu uuden korkeustason vakiinnuttaminen. Ja tuo huippu saattaa tuntua rauhalta, se saattaa tuntua hypertietoisuudelta, ehkä näet yhteyden kaikessa, ehkä tunnet sydämessäsi rakkautta ihmisiä kohtaan, jotka ovat aiemmin tuntuneet loukkaavilta tai pelottavilta. Tämä huippu ilmenee erilaisena kaikilla, kun tietoisuus kulkee kehomme läpi. Tietoisuus alkaa avata eri osiamme eri aikoina. Siis jollakin tietoisuus ilmenee ensin sydämen avautumisena, toisella kolmannen silmän avautumisena, ja hänestä tulee intuitiivisempi ja hän sanoo: "Vau, huomaan asioita, näen synkronismia ja alan oivaltaa, että elämässäni toimii hieman jokin kosminen kuvio."
 
Minusta se on kiehtovaa tässä ajassa, että oltuani kanavoija, energiaraportoija ja transformaatioalalla toimija 15 vuotta – opiskellen sitä 25 vuotta – huomaan, miten monet ihmiset alkavat saada "seinähulluja" heräämiskokemuksia, kuten he olisivat aiemmin kutsuneet niitä. Se on kuin: "Vau, se tapahtui juuri minulle." Entisenä aikana se olisi jotain, mikä työnnettiin pois, mikä tuomittiin ja mitä pidettiin pilkkanaan. Ja nykyään ihmiset alkavat tunnistaa, että on synkronismia, intuitiivisia kokemuksia ja jokin kiistämätön voima, joka liikkuu planeetan ja meidän läpi yksilöinä.
 
Olen sanonut tämän aiemmin, mutta yritä muistaa, ettet ole ehkä nähnyt Frank-setää viimeiseen neljään vuoteen ja ajattelet, miten jäykkä hän on tavoissaan. Mutta tulevina kuukausina ja vuosina sinut yllättää jatkuvasti, miten paljon avoimempia useimmat ihmiset pystyvät olemaan nyt. Ja miten monet ihmiset murretaan auki. Jos ajattelet, miten moni elämäsi ihminen on kriisissä tällä hetkellä, salli itsesi käsittää, että tätä kriisienergiaa kiertää kaikilla. Planeetalla on nyt enemmän kuin koskaan tarvitsevia ihmisiä tunnepuoleen, fyysiseen puoleen tai olosuhteisiin liittyen. Huomaat tämän, ja huomaat, että nämä kamppailut ovat usein katalyytti herättämään ihmiset sydämeensä, tietoisuuteensa. On häpeä, että sen on tapahduttava niin. Se on paljon mukavampaa, kun se tapahtuu ilman paineisia olosuhteita, mutta tuo paine on osa sitä, miten tietoisuus avautuu ja laajenee ympäri planeettaa.
 
Siis yritä olla avoin niille ihmisille, jotka avautuvat. Ja muista, että meillä kaikilla voi olla hyvin haastavaa, kun tanssimme vanhojen osiemme ja uusiemme osiemme välillä. Siis muista, että tämä päivä on uusi – ja kaikki minkä läpi kohta menemme, on hyvin uutta. Mutta tässä äärimmäisyystanssissa josta puhuin, erityisesti heinäkuussa, useimmat meistä kulkevat vanhoissa kaavoissa, vanhoissa ideoissa ja vanhoissa uskomuksissa ja siirtyvät sitten suoraan uusiin ideoihin, uskomuksiin ja kokemuksiin. Monilta meistä puuttuu välimaasto. Näin äärimmäisyydet toimivat – siis on venymistä vanhojen tapojen (joista päästämme irti) ja uusien tapojen välillä (joihin olemme siirtymässä ja joita meistä on tulossa). Ja usein tuntuu siltä, että niiden välillä on erittäin kapea raja. Itsehoito on tapa kehittää välimaasto ja saada tuo väli tuntumaan vähemmältä venyttämiseltä ja vakaammalta.
 
ITSEHOITO – TEE PARHAASI
 
Vuosien saatossa olen kokeillut monia eri asioita itsehoitoon, ja eri asiat ovat toimineet minulla eri aikoina. Niinpä ihmisten kysyessä minulta: "Mikä on hyvä itsehoitoharjoitus?" sanon aina, että se on hyvin henkilökohtainen asia ja on tärkeää tutkia ja oppia, mikä toimii sinulla. Kun on tuossa paikassa, jossa sättii itseään, on vaikea päivä tai on ankara itselleen, on erittäin helppoa ajatella, että itsessä ja omassa elämässä on jotain vikaa, ja unohtaa, että kaikilla on noita hetkiä, noita tunteja, noita päiviä, noita viikkoja jossain kohtaa elämässään.
 
Siis muista, että itsehoito on jatkuvasti kehittyvä prosessi. Se saattoi olla joogaa viime kuussa, ja tässä kuussa se saattaa olla tanssimista ja juoksemista rannalla. Se saattaa olla jotain hyvin, hyvin arkiselta näyttävää. On helppoa tehdä itsehoidosta jotain suureellista, mutta todellisuudessa itsehoitoa löytyy pienistä ja yksinkertaisista asioista.
 
* Saako introvertti puolesi riittävästi hiljaisia hetkiä itsekseen, kun olet paljon ystävien kanssa lomalla? Menetkö omaan rauhaasi edes 10 minuutiksi muutaman kerran päivässä, jotta voit nollata ja palata takaisin itseesi?
* Tekeekö se osasi, jonka täytyy ilmaista, yksinkertaisia asioita, kuten pitää päiväkirjaa, tekee kiitollisuusluetteloa, kirjoittaa muutamia viestejä sinulle joka aamu pari minuuttia, kanavoi sinulle?
* Tekeekö tietty hyvälaatuinen ruoka tai juoma sinut onnelliseksi ja ravituntuntuiseksi?
 
On monia erilaisia ja yksinkertaisia tapoja tehdä itsehoitoa, ja itsehoidon tarve on erittäin suuri tällä hetkellä kahdesta syystä:
 
1) juurruttaaksesi ja integroidaksesi kaiken, mikä liikkuu lävitsesi, korkeampaan tietoisuuteesi
2) maailma on ITSEHOITOKRIISISSÄ.
 
Jos katsotaan, mitä planeetalla tapahtuu ja miten se vaikuttaa meihin ihmisinä ja miten paljon HAAVOITTUVUUTTA tulee esiin meissä ihmisyhteisönä, hoitoa tarvitaan kaikkialla, minne katsotaan. Ja näin on sinullakin. Tämä on itsehoidon merkitys. Itsehoito ei ole luksusta, eikä se ole pakoon juoksemista ja piiloutumista. Se on varmistamista, että hoidat säännöllisesti, päivän mittaan itseäsi ja hoivaat itseäsi muutaman minuutin, tai kenties pidempään. Kenties tarvitset monta päivää toipumiseen. Maailma on hoidon tarpeessa tällä hetkellä, emmekä pysty antamaan sitä, ennen kuin huolehdimme itsestämme tällä tasolla.
 
Sain viestin, että myös te jotka olette tehneet itsehoitoa pitkän aikaa, siirrytte seuraavalle tasolle opettamaan ja puhumaan tästä toisille – älkääkä sivuuttako sitä. Koska meille tarvitsee opettaa yksinkertaisia asioita, jos se ei ole hallinnassamme. Mutta yhtä lailla saatat huomata itse meneväsi seuraavalle tasolle.
 
Koska kaiken seuraava taso on ulottuvillamme nyt. Siis itsehoidon seuraava taso voi sisältää äärimmäisempiä tekoja tai aikomuksia. Ja jos kyse ei ole itsehoidosta, ehkä huomaat, että haluat mennä seuraavalle tasolle elämässä, taiteilijuudessa, luomisessa tai palvelussa.
 
Ole KÄRSIVÄLLINEN itsesi kanssa, kun tuo seuraava taso haluaa syöksähtää esiin. Älä ole huolissasi, jos se sitten menee pois tunnin tai parin päästä. Se on osa prosessia tällä hetkellä. Liikkeellä on voima ylöspäin ja voima alaspäin, ja tiedä, ettet tee mitään väärin. Olet suoraan planeetan energioiden ytimessä. Ja osa tätä kaikkea on, että emme ole eläneet tällaista jaksoa ennen läpi maapallolla, joten mielemme ei välttämättä ymmärrä sitä täysin. Emme pysty jäljittämään sitä. Se on uutta meille. Niinpä meillä kaikilla voi olla pientä sekoamista: "Mitä helvettiä täällä tapahtuu?" ja se on hyvin odotettavaa. Se helpottaa, jos voit jatkaa hengittämistä siihen, mitä tarvitset seuraavaksi. Mitä tarvitsen nyt tässä hetkessä? Mihin sellaiseen voin fokusoitua nyt, mikä tuo minulle tyynemmän, avoimemman ja tuetumman tilan?
 
RISTIRIITA TOISTEN KANSSA
 
Olemme astumassa tähän UUTEEN VAIHEESEEN, ja tuon viimeisenä esiin vielä yhden asian: älä ylläty liikaa, jos koet ristiriitaa ihmisten kanssa. Tämä johtuu siitä, että ihmisillä on ristiriitaisia kokemuksia itsestään. Ja tarkoitan tällä sitä, että saatat ajatella: "Vau, Jeff oli vähän outo viime viikolla." Kaikista tuntuu vähän oudolta. Ihmiset ovat vähän sen normaalin persoonansa ulkopuolella, jonka olet tottunut näkemään tai tuntemaan heissä. Ja niin olet luultavasti sinäkin.
 
Ja näin ollen on todella tärkeää ymmärtää sitä ja/tai olla kärsivällinen ja myötätuntoinen sen osalta. Eräs ystäväni sanoi muutama päivä sitten: "Voi, en tiedä, huvittaako minua lähteä ulos. En tiedä, pitäisikö minun lähteä ulos." Ja sanoin: "No, tarkista keholtasi. Mitä kehosi sanoo?"
 
Minulla on tämä ns. kehotesti. Käytän sitä paljon. Kysyt kirjaimellisesti keholtasi – menen ulos, miltä se tuntuu? Tunne sitä 10–15 sekuntia, ja sitten – jään kotiin, miltä se tuntuu? Tunne 10–15 sekuntia, ja tunnet eron. Ystäväni sanoi: "No, kehoni tuntuu itse asiassa paremmalta, jos lähden ulos, mutta olen yllättynyt. Minusta ei tunnu upealta." Ja sanoin: "Älä huoli. Luultavasti siellä, minne menet, on muita ihmisiä, joista ei tunnu upealta ja joiden tarvitsee olla yhdessä, yhteisössä."
 
YHTEISÖ on todella tärkeä, erityisesti kun hyvin paljon informaatiostamme ja yhteydestämme tulee nyt laitteiden kautta. Se on mahtavaa, se voi olla hyvä, mutta sitä täytyy myös valvoa ja rajoittaa. Koska ongelmana on, että jos emme saa tuota reaaliyhteyttä toistemme kanssa, emme saa sitä vahvuutta ja energiaa, jota tarvitsemme. Siis saatat yllättyä siitä, mihin olet halukas menemään. Ja yritä muistaa, että jos tunnet ristiriitaa, siellä minne olet menossa, joku muu tuntee samoin, mutta tulemalla yhteen saatte kumpikin "laskeutua" ja maadoittua.
 
Upeaa elokuuta kaikille.
Isoa rakkautta,
Lee x
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >