HomeViestejäLee Harris1.7.2019 - Heinäkuun 2019 energiapäivitys

1.7.2019 - Heinäkuun 2019 energiapäivitys

HEINÄKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme ehdottomasti ÄÄRIMMÄISYYKSIEN ajassa, ja ääretön vauhti, ääretön transformaatio ja äärimmäiset ja odottamattomat tapahtumat elämässämme herättävät ja ravistelevat meitä. Kun menemme heinä- ja elokuun läpi, tuo odottamaton ja äärimmäinen energia fokusoituu tarkaksi – sekä yksilöillä että kaikilla meillä kollektiivina.
 
Heinäkuun pääteemat liittyvät siihen, miten voimme SURFFATA TÄLLÄ ÄÄRIMMÄISELLÄ ENERGIALLA:
* harmonia ja torjuminen
* kohoaminen ja nääntyminen
* oivaltaminen ja pohdiskelu
 
HARMONIA JA TORJUMINEN
 
Harmonia on voimakas teema parina seuraavana kuukautena. Harmoniaa on, kun yhdistymme niiden ihmisten, paikkojen ja asioiden kanssa, joihin meidän on tarkoitus yhdistyä, koska ne ovat oikeita sielullemme ja elämänpolullemme. Esimerkiksi saatat tavata jonkun, joka on matkallasi askel siihen, mitä haluat tehdä maailmassa (kenties hän on vanha sieluystävä). Tai sinut kutsutaan vierailemaan paikassa, jossa et ole koskaan ennen ollut ja jossa saat todella merkittävän kokemuksen: "Vau! Minusta ei ole koskaan ennen tuntunut tältä!" Siis näitä uusia ja HARMONIASSA OLEVIA kokemuksia ilmestyy.
 
Harmonian toinen ääripää on torjuminen, ja tämä teema saattaa tulla uudella tavalla pintaan seuraavien parin kuukauden aikana. Torjuminen on yksi epämiellyttävimmistä haavoista rakkauteen ja yhteyteen liittyen, joka meillä on tällä planeetalla. Ja joskus torjuminen tulee esiin, koska meidän täytyy parantaa se tai sitä on tapahtunut ehkä koko elämämme ajan. Jos meillä on ollut aiemmin elämässämme traumaattisia kokemuksia torjumisentunteeseen liittyen, usein käymme sitä uudestaan läpi. "Värväämme" jonkun toisen, jolla on tapana torjua meidät, tai luulemme, että hänellä on tapana torjua meidät, koska hän ei anna meille aivan sitä huomiota, mitä haluaisimme – ja tulkitsemme hänen käyttäytymisensä torjuntana. Koska sillä tavalla näemme ja suodatamme tilanteen entisten kokemustemme perusteella. Tai joskus me torjumme jonkun henkilön tai tilaisuuden ensin, ettei meitä voi torjua.  
 
Harmonia ja torjuminen ovat yhteydessä – ne tarvitsevat toisiaan. Jos opit ottamaan torjunnan ei-henkilökohtaisesti, muistat, että torjunnassa ei tavallisesti ole kyse sinusta. Kyse on siitä, ettei toinen ihminen näe yhteyttäsi häneen (tai arvoa sinussa) sillä tavalla, kuin haluaisit hänen näkevän. Mutta sillä ei ole usein mitään tekemistä sinun kanssasi. Niillä joilla on torjumishaava, on taipumusta alkaa metsästää torjumista uudestaan ja uudestaan ja luoda kaavoja ja tuoda ihmisiä esittämään sitä kanssaan. Silloin traumatisoidumme toistuvasti uudelleen sen sijaan, että ajattelisimme: "Ai vau, minun ei pitäisi mennä tämän ihmisen perässä, joka juoksee toiseen suuntaan", tai "Minun ei pitäisi hakata tämän tilaisuuden ovea, joka sanoo minulle "ei" uudestaan ja uudestaan."
 
Joukossamme on aina niitä päättäväisiä, jotka ajattelevat: "Ei. Jos jatkan tämän oven hakkaamista, se avataan kahdeksannella kerralla!" Teille joihin tämä "jahtaus" ei vaikuta (tai jotka kukoistatte siinä), tämä lähestymistapa on ok. Kuitenkin jos tunnetasapainosi menee ja alat tuntea itsesi torjutuksi tässä tilanteessa, päästä irti tuosta haavan toistamisesta, jossa menetät tunteen voimasta ja yhteydestä. Miksi? Koska jos ajat takaa ihmisiä tai tilaisuuksia, jotka torjuvat sinut, sinulta menee sivu suun harmoniatilaisuuksia, jotka odottavat sinua toisessa suunnassa. Muista, että jos yksi ihminen sanoo "ei", se jättää tuon oven toiselle ihmiselle sanomaan "kyllä!" Torjuminen ja harmonia ovat syvässä yhteydessä tuolla tavalla.
 
Harmoniaan ja torjumiseen liittyy uskomaton parantumiskaari parin seuraavan kuukauden aikana. Voitko luottaa niihin asioihin, joiden tunnet torjuvan sinut tai jotka päätät torjua elämässäsi? Kenties yllätyt: "Vau, en enää käyttäydy entisellä tavalla. En enää toista tätä kaavaa. En ole enää harmoniassa tämän ihmisen kanssa." Muista, että jos LUOTAT siihen, mitä tulee seuraavaksi, sekä rakkaudella päästät irti tuntemastasi surusta ja siirryt sen läpi, niin uusi harmonia tulee sinulle. Kun päästämme irti yhdestä asiasta, luomme tilaa toiselle – uusille harmonioille, uusille tilaisuuksille, uusille lahjoille. Siis jos ja kun torjumista ilmenee, jujuna on kysyä itseltäsi:
* Miltä se minusta tuntuu?
* Onko minulla tässä tilaisuus tuntea siitä eri tavalla kuin ennen?
 
KOHOAMINEN JA NÄÄNTYMINEN
 
Toinen heinäkuun teema on kohoaminen ja nääntyminen. Taas kerran, tämä liittyy ENERGEETTISIIN ÄÄRIMMÄISYYKSIIN. Kehossasi voi tuntua nopea TRANSFORMATIIVINEN SÄHKÖENERGIA. Sydämesi voi tuntua suuremmalta kuin koskaan ennen, visionäärimielesi voi nähdä mitä upeimman asian, tai sinulla on ehkä luonnossa hyvin syvällinen kokemus, jollaista et muista koskaan ennen saaneesi tällä tasolla. Mutta sitten tapahtuu sen vastakohta aivan yhtä äkkiä – nääntymisen tunne. Nääntyessäsi kysy itseltäsi:
* Miten käsittelen sen, että energiani on loppunut ja tunnen nääntyväni?
 
Monet meistä ajattelevat, että jokin on pielessä ja meidän täytyy taistella sitä vastaan. Todellisuudessa nääntyminen on sitä, että meillä kaikilla on haitarimaista laajentumista tällä planeetalla. Saat avautua ja tuntea laajentuvasi elämässä jonkin aikaa, mutta sitten kehosi, sielusi ja energiakenttäsi sanoo: "Nyt tuon sinut takaisin alas, jotta voit totutella siihen."
 
Kohoamistila tuntuu usein euforiselta ja paljastaa, että olet syvässä yhteydessä kaikkeen. Nääntyminen on pelkästään tulos uudesta korkeudesta, kovasta vauhdista, korkeasta ympäristöstä ja siitä korkeasta muutoksesta, jota käymme läpi.
 
Niinpä ollessamme nääntynyt, meidän täytyy kysyä itseltämme, miten maadoitumme. Jos surffailet vain korkeuksissa ja kamppailet todella "syvänteiden" kanssa, niin kysy itseltäsi, missä kohtaa tarvitsisit lisää maadoittumisharjoituksia elämässäsi. Maadoittuminen on erittäin erityislaatuista, ja harjoitukset kehosi maadoittamiseksi ovat todella tärkeitä näinä kohonneina aikoina. Se saattaa olla joogaamista tai puutarhahommia puoli tuntia päivässä – mitä tahansa mikä maadoittaa nimenomaan sinut. Kysy itseltäsi:
* Mitä maadoittumistyökaluja tarvitsen?
* Mitä maadoittavaa henkilöä, toimintaa tai paikkaa tarvitsen vähän useammin elämässäni, jotta voi surffata näillä kohoamisen ja nääntymisen aalloilla?
 
OIVALTAMINEN JA POHDISKELU
 
Oivallukset ovat upeita asioita. Kun käymme läpi elämäämme, kun ikäännymme ja kokemuksemme laajenevat, näemme asiat eri tavalla. Saamme OIVALLUKSIA menneistä tapahtumista, ajankohtaisista tapahtumista, tavastamme nähdä maailman ja oman elämämme. Ja sitten meillä on POHDISKELUN hetki. Katsomme tuolla uudella näkemistavalla taaksepäin, mistä olemme tulleet – on kyse sitten planeetan ja ihmiskunnan historiasta tai vain henkilökohtaisesta tarinastamme. Saatat nähdä, millä tavalla olet käyttäytynyt menneisyydessä, mikä antaa sinulle yhtäkkiä ahaa-elämyksen: "Voi luoja, nyt näen, miksi se oli paras, mihin pystyin silloin, mutta tämän oivalluksen myötä tiedän, että voin tehdä sen paremmin ensi kerralla. Voin nyt siirtyä eteenpäin eri tavalla."
 
Siis oivallukset vaativat pohdiskelua, jotta teemme hyödyllisen muutoksen. Jos et maadoita oivallusenergiaa, usein voit löytää itsesi juoksentelemasta kuin "päätön kana" ja toistat vain samaa kaavaa. Esimerkiksi oivallus voisi olla: "Voi hyvä luoja, oivalsin juuri, että minun täytyy rakastua tällaiseen ihmiseen, ja aion mennä etsimään hänet nyt!" On hyvä saada tuo oivallus, mutta sitten on yhtä tärkeää saada pohdiskeluaikaa ennen toimimista – antaa energian tulla takaisin kehoon ja asettua, jotta voit sitten sanoa: "Sain tuon oivalluksen, joten minäpä katson kunnolla käyttäytymismallejani ja sitä, miten loin sen ja suostuin siihen, mitä koin aiemmin. Katsotaanpa nyt noita malleja etukäteen."
 
Siis teille jotka käytte läpi hyvin nopeita heräämisvaiheita ja tunnette, että muututte nopeammin kuin koskaan, että te ette vielä tiedä, kuka teistä on tulossa tai mitä on seuraavaksi, mutta tiedätte, että jotain merkittävää tapahtuu teille, POHDISKELU ON AVAIN. Se ei merkitse liiallista napaansa tuijottelua tai pakkomielteistä oman elämänsä tarkastelua. Se merkitsee, että ottaa hetken ja pysähtyy, hengittää, katsoo, mitä oppii ja mitä kokee eri tavalla maailmassa, ja sitten sanoo: "Okei, miten haluan soveltaa tätä ja mitä se merkitsee sille, kuka olen, kuka olen ollut ja mihin olen menossa?"
 
Tällä hetkellä LÄSNÄOLOSSA ja HILJAISUUDESSA on uskomaton voima, ja sitä tämä pohdiskelu antaa meille. Oivalluksia tapahtuu nopeammin kuin koskaan aiemmin, mutta niistä tulee SUPERVOIMAKKAITA, kun otamme pohdiskeluaikaa. Kun pohdiskelemme, voimme tehdä UUSIA päätöksiä ja olla tietoinen uusista poluista, joita luomme. Ja tämä on syntymässä planeetalle tällä hetkellä – enemmän tietoista luomista ja enemmän tietoisia ihmisiä – koska tietoisuus on hitaasti tihkumassa vanhan yhteiskuntamme ei-tietoisiin osiin, jotta voimme siirtyä eteenpäin hyvin eri tavalla.  
 
Siis vaikka heinä- ja elokuu ovat nopeita energeettisesti, luultavasti huomaat, että HITAUDESSA ja HILJAISUUDESSA on VOIMAA – enemmän kuin vauhdissa ja toiminnassa. Teitä on muutamia, joilla on mahtavaa ja saatte tukuittain tehtyä asioita vauhdin ja toiminnan myötä, mutta teille useimmille voima tulee ottamalla oman aikanne, antamalla asioiden suodattua sisään ja antamalla niille aikaa laskeutua – ja luottamalla, että teiltä ei mene mikään sivu suun istumalla ja olemalla uusien kohonneiden ajatustenne kanssa. Itse asiassa, juuri tuo tila luo yltäkylläisempiä todellisuuksia teille tulevaisuudessa.
 
Upeaa kuukautta kaikille. Isoa rakkautta,
Lee x
 
Energiapäivityksen videoversio (englanniksi) täältä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >