HomeViestejäLee Harris3.9.2019 - Syyskuun 2019 energiapäivitys

3.9.2019 - Syyskuun 2019 energiapäivitys

SYYSKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
3.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aito voima, integrointi, sydänresonanssi ja suru transformaationa
 
Se uusi energiavaihe jonka kohtasimme elokuussa, jatkuu syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa, tämän kuukauden pääteemojen ollessa:
* aito voima
* integroinnin iaika
* suru transformaationa
* sydänresonanssi ja sydänenergia
 
VOIMA/VALTA
 
Yksi syyskuun yleisteema on VOIMA. Tuo sana voi mennä vähän tunteisiin joillakin, koska se viittaa myös vallan/voiman hyväksikäyttöön ja väärinkäyttöön. Voima kuitenkin tulee eri tavoin esiin muutaman seuraavan kuukauden aikana:
 
* AIDOSSA VOIMASSAAN oleminen ja sen tuominen pintaan omassa elämässään
* vallan väärinkäytön parantaminen – itsensä parantaminen siinä, missä vallan väärinkäyttöä on tapahtunut
* sen tiedostaminen, missä valtadynamiikka on epätasapainossa omassa elämässä.
 
Oman aidon voimasi paljastaminen on suuri voima syyskuussa. Sinulla saattaa olla lahjoja tai taitoja, jotka alat ottaa omaksesi ja joita haluat ilmaista maailmassa. Kenties sinusta tuntui aiemmin liian pelottavalta ilmaista niitä, tai elämäsi olosuhteet eivät tukeneet sinua niiden ilmaisemisessa. Ilmaiseminen on hyvin tärkeä osa hyvinvointiamme. Kyse ei ole niinkään sen lopputuloksesta, mitä ilmaisemme – vastaanottaako joku sen hyvin tai saammeko ylistystä jostain, mitä olemme ilmaisseet. On itse asiassa vain hyvin inhimillis-henkinen teko antaa sen, mikä tarvitsee ilmaista, kulkea lävitsemme maailmaan.
 
Monet teistä tulevat omaan voimaansa uudella tavalla tässä kuussa. Jos tämä lause resonoi kanssasi, tunnista, että se tuo mukanaan myös tiettyä elämänvoimanenergiaa. Toisinaan on voimakasta tunnetta energian syöksymisestä lävitsesi, kun hyväksyt seuraavan ilmaisutasosi elämässä ja maailmassa. Ja on tärkeää ottaen huomioon, miten voimakasta suru on ollut viime kuukausina – ja se jatkuu, kun menemme näiden konstikkaiden transformaatioaikojen läpi.
 
Kun katsoo Maata, voi edelleen nähdä sen kauneuden, ihmeen ja transformaation, jonka olemme tottuneet näkemään ja jota haluamme nähdä vielä lisää. Mutta tunnet myös todella tämän poikkeuksellisen jakson, jota käymme läpi ja jossa asiat ovat kovia, vaikeita, peräänantamattomia ja hyvin kireitä ulkoisessa maailmassa (ja sisäisessä itsessämme).
 
Siis haavoittuvuus ja tunnetaso sekä muiden ihmisten tarpeet ovat suurempia kuin koskaan, kun käymme läpi tätä muutosta maan päällä. Mutta muutoksen toisena puolena on tarpeellinen TRANSFORMAATIO. Taustalla oleva kriisienergia on ollut kanssamme hyvin pitkään – nyt se vain nousee pintaan hyvin selvällä tavalla, mikä voi laukaista meidän tunteemme sekä väistämättömyydentunteen kollektiivina.
 
Te jotka olette hyvin herkkiä ja hyvin empaattisia, muistakaa, että tämä on aikaa, jolloin ratsastamme näillä aalloilla. Tämä merkitsee, että vaikka on upeaa visioida tulevaisuuttaan, haluta auttaa ihmisiä ja haluta aikaansaada transformaatiota, on aivan yhtä tärkeää antaa itsellemme tilaa ja aikaa tuntea, mitä tunnemme, kun käymme läpi tätä. Transformaatioenergia on intensiivistä, ja niinpä jos emme integroidu ja ole ajan tasalla siinä, mitä tunnemme, voimme joutua pois keskuksestamme, menettää tasapainomme emmekä pääse siihen henkilökohtaiseen transformaatioon, jota olemme täällä kokemassa sisällämme. Tämä on elintärkeää, koska ainoastaan omien muutostemme kautta voimme osallistua maailman transformaatioon. Nämä kaksi on täysin synkronissa.
 
Tämä on erittäin tärkeä juttu parantajille, jotka ovat olleet hyvin fokusoituneita toisiin. Parantajat eivät välttämättä nimitä itseään sellaiseksi – esimerkiksi vanhemmat ja opettajat ovat myös parantajia.
 
Jos olet vähän enemmän suuntautunut ulospäin, toisiin tai työhön, saatat huomata, että jos et anna itsellesi tarpeeksi aikaa hengähtää, aistia, miltä sinusta tuntuu, ja saada hiljaisia hetkiä, asiat saattavat jumittaa ja pysähtyä elämässäsi. Saatat törmätä tientukkeisiin, koska sinua pyydetään pysähtymään ja antamaan itsesi hengähtää ja tuntea, miltä sinusta tuntuu. Elämässämme on aikoja, jolloin meitä pyydetään olemaan "suuri" maailmassa ja käymään suuria keskusteluja, tekemään suuria asioita, ja sitten on aikoja, jolloin meidän täytyy tehdä kaikki hyvin "pienesti". On aika integroida. Sinulle se saattaa olla meditointia tai istumista hiljaa muutaman kerran päivässä, jotta voit päästä ajan tasalle itsesi kanssa.
 
Siis jos sinusta tuntuu: "Voi, se kuulostaa minusta hyvältä, mutta minulla on liian kiire pysähtyäkseni", muista tämä: et pysty olemaan kovin kiireinen kovin kauaa, ennen kuin menetät tasapainosi ja kaadut!
 
Siis ala ymmärtää, että se integrointi jota kaikki tarvitsemme tällä hetkellä, on kyky vetää henkeä ja päästä ajan tasalle siinä, miten nopeasti kaikki muuttuu sisällämme ja ulkopuolellamme. Kaikki mitä näet, voi olla hyvin pakahduttavaa, ja jos olet pakahtunut, et ole tuottava itsesi tai elämäsi kannalta. Tämä on TODELLA TÄRKEÄÄ ITSEHOITOAIKAA, ja koska olemme valitettavasti hyvin itsehoitovastaisia siinä, miten meidät koulutettu yhteiskuntana, tätä ei ole aina helppoa omaksua päivittäiseksi tavakseen.
 
Mutta useampia ja useampia meistä pyydetään menemään syvemmälle siinä, miten huolehdimme itsestämme, kehostamme, psyykestämme ja tietoisuudestamme, jotta voimme SITTEN ilmaantua suuremmalla, läsnä olevammalla ja rakastavammalla tavalla maailmaan. Toista ei voi tehdä ilman toista.
 
SURU
 
Jos uuvutat itsesi tällä hetkellä ja sinusta tuntuu, että yrität saada vain vähän happea, parina seuraavana kuukautena on todella tärkeää, että alat kehittää tavan sanoa: "Se on ok. Voin lähteä huoneesta muutamaksi minuutiksi ja tasata hengitykseni." Ja mitä enemmän alat tehdä tätä, sitä enemmän siitä tulee luonnollista ja normaalia ja sitä enemmän sinun TÄYTYY saada tuota happea. Tämä on tärkeää, koska kun prosessoit surua siitä, mitä näet tapahtuvan maailmassa (tai omassa elämässäsi), SURU ON TRANSFORMAATIOPROSESSI. Sureminen vaatii paljon energiaa.
 
Suru nähdään tai kuvataan usein vain menetyksenä, mutta siinä on paljon myös syntymäenergiaa. Niinpä kun päästät irti jostain asiasta, ihmisestä tai tilanteesta (vaikka menetys, tuska, suru, kärsimys on hallitseva tekijä jonkin aikaa), tulet sitten ulos siitä ja saat uudestisyntymän jollain tavalla. Saat jonkin uuden kokemuksen. Siis meidän kaikkien täytyy kunnioittaa osiamme, jotka surevat niitä asioita, joita näemme maailmassa tai joita tapahtuu ympärillämme, voidaksemme antaa surun transformoida kehossamme, antaa sen integroitua ja tuoda sitten meidät seuraaviin askeliin, jotka otamme, ja erityisesti aitoon voimaamme.
 
AITO VOIMA
 
Aito voima on oikeasti se, mihin yritämme yhteiskuntana päästä käsiksi tällä hetkellä. Eikä se ole aina helppoa, koska emme ole välttämättä eläneet maailmassa, jossa voima/valta on esitetty meille aidolla tavalla. Siis kun käyt läpi tämän prosessin itsessäsi – "mikä on voimani?" – monille meistä voima on läsnäoloa, rakkautta toiminnassa ja yhteyttä. Mutta toisilla jotka ovat hyvin tehtäväorientoituneita, on osa, joka tuntee, että on jokin kyky tai jotain tuotavaa maailmalle.
 
Minulle tuli hyvin voimakkaasti, että meidän kaikkien täytyy tarkistaa omat odotuksemme tehtävästämme. Monta vuotta sitten oppaani selittivät jotain, mikä resonoi täysin kanssani: "Voit olla ihminen, joka vaikuttaa miljooniin, tai voit olla ihminen, joka vaikuttaa kahteen ihmiseen."
 
Siinä ei ole oikeasti eroa. Tietysti lukumäärinä näyttää olevan eroa ja ne ovat hyvin erilaisia rooleja – sellainen joka on rakennettu vaikuttamaan miljooniin, näyttää erilaiselta ja käyttäytyy eri tavalla, kuin sellainen joka on rakennettu vaikuttamaan kahteen ihmiseen – mutta olemme kaikki yksi yksikkö ja olemme kaikki yhteydessä. Usein tavoite-, status- ja saavutuspohjaisessa yhteiskunnassamme on se ajatus, että enemmän, suurempi ja parempi on tehokkaampaa, mutta se ei ole totta (ei todellakaan henkisellä tasolla ja tietoisuustasolla). Vaikutamme kaikki täällä toisiimme, ja perhosvaikutus on voimakas tällä planeetalla, erityisesti tällä hetkellä.
 
Niinpä kun hymyilet lyhyesti tänään yhdelle vieraalle ihmiselle, et tiedä, miten se vaikuttaa häneen, miten hän vie sen omaan päiväänsä tai mitä hän tekee seuraavaksi. Olemme suuri yhteysketju. Ja tuon tämän esille teille, jotka olette hyvin tehtäväorientoituneita ja jotka luotte ehkä ulkoisia asioita tai aktiviteetteja tai yrityksiä tai luomuksia, joilla haluatte vaikuttaa maailmaan, koska muistakaa, että ajoitus on kaikki. Muistakaa, että saatatte olla oikeassa siinä, että tehtävänne on tehdä tiettyä asioita, mutta tämä ei ole välttämättä oikea aika pakottaa tai puskea niitä.
 
Siis jos asiat eivät toimi teillä tällä hetkellä, pankaa merkille, yritättekö pakottaa ja puskea asioita, ja sitten tulkaa takaisin itseenne ja omaan länsäoloonne maailmassa. Ja mitä haluattekin tehtävällänne saavuttaa (kenties auttaa ihmisiä olemaan rakastavampia tai oppineempia kehostaan), huomaatte, että jos menette syvemmälle itsenne kanssa halutussa tehtävässämme, näette sen tulevan voimakkaammaksi maailmassa. Täytyy olla kumpaakin. Tämä on se uusi toimintamalli, johon olemme siirtymässä – ULKOINEN JA SISÄINEN MAAILMA tulevat enemmän tasapainoon planeetalla, ja on pienempi kuilu noiden ääripäiden välillä.
 
Tämän vuoksi monilla meistä voi olla burnout tai uupumusta – puskemme itseämme luomaan jotain ulkopuolellamme, kun oikeasti etsimme yhteyttä ja luomista sisällämme. Siis jos pusket kovasti tehtävääsi ja olet väsynyt, lepää, lakkaa puskemasta ja peräänny. Älä huoli, tuosta tehtävästä pidetään huolta – ja myös se että ajattelet sitä, on jollain tasolla sen laittamista universumiin. Meitä on monia, jotka teemme, mitä voimme, transformaation aikaansaamiseksi, mutta täytyy myös muistaa, että olemme täällä kokemassa oman henkilökohtaisen transformaatiomme. Ja tällä hetkellä teitä on melko monia, jotka tuntevat olevansa polvillaan eivätkä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Jos tämä olet sinä, lepää, pysähdy, hidasta, pidä tauko. Normaalisti silloin tapahtuu niin, että itkemme vähän ja päästämme höyryjä pihalle, kun vapaudumme muodostuneesta paineesta, ja sitten kaikki alkaa taas virrata.
 
INTEGROINTI
 
Tämä on aikaa, jolloin integrointi on todella tärkeää – antaa itsensä päästä ajan tasalle asioissa, joita käy läpi. Ja se on hyvin paljon tämän ajan kartta. Kuvittele siksakkuvio – menemme huipulle tai oivallukseen ja sitten putoamme taas alas, sopeudumme ja totumme siihen. Sitten menemme visionääriseen hetkeen tai uuteen huippuun ja sitten putoamme alas, sopeudumme ja totumme siihen. Näin meidän täytyy toimia tällä hetkellä – meillä on LAAJENTUMINEN ja sitten INTEGROIMME. Siis jos yrität pakottaa laajentumista, yrität pakottaa elämisen "korkealla" koko ajan, huomaat, ettei tämä ole helppoa aikaa tehdä sitä, ellet putoa takaisin kehoosi.
 
Joillakin teistä maadoittuminen, rauhallisuus ja läsnäoleminen ovat juuri se supervoima, jonka tunnette puuttuvan. Mitä yhdistyneempi pystymme olemaan tällä hetkellä läsnäolemiseen, sitä enemmän kaikella, mitä teemme ulkoisessa maailmassa, on käyttövoimaa.
 
Tämä on se toimintatapamuutos, johon olemme nyt siirtymässä – aito ja läsnäoleva voima. Et aina tunne sitä mukavaksi alussa, tai et aina tunnista sitä joka tilanteessa, mutta siihen elämistapaan meitä kaikkia kutsutaan. Elämään aidosta voimastamme, jolloin sisäinen voimamme on tasapainossa maailmaan kohdistamamme voiman kanssa. Useimmat meistä olisivat samaa mieltä siitä, että jos maailmassa näkemiemme toimien takana olisi vähän enemmän sydäntä ja integroitua tunnetta, emme näkisi niitä epäinhimillisyyksiä, joita esiintyy maailmassa tällä hetkellä.
 
SYDÄNRESONANSSI JA SYDÄNENERGIA
 
Energiapäivitysten tekemisestä on muutamana viime vuonna tullut vähän konstikkaampaa, koska kuukaudet sekoittuvat enemmän toisiinsa. Sen tuloksena meillä on enemmän yhteisiä teemoja kuin aiempina vuosina, jolloin oli huomiota herättävä ero kuukausien välillä. Energia on vain kasvanut niin voimakkaaksi nyt, että työskentelemme kaikki vivahteiden kanssa.
 
Mutta SYDÄNRESONANSSI JA SYDÄNENERGIA jotka ovat lisääntymässä yleisesti, ovat majakoita tässä kuussa. Siis jos yrität päättää, minne menet tai kenelle ystävälle soitat, ajattele sydämestä. Ajattele, mihin se haluaa sinun menevän tai kenelle soittavan, ja huomaa, mihin sydämesi reagoi. Keskity siihen, kun esität tuon kysymyksen, ja katso, mikä tuntuu paremmalta.
 
Sydänenergia alkaa olla enemmän läsnä joka päivä, hyvin intuitiivisena voimana meissä. Opimme kuuntelemaan sydäntämme, kehoamme ja aistejamme. Taas kerran tämä on hyvin uutta meille, ja useimpia meistä ei ole opetettu näin, mutta siitä alkaa tulla normi. Siis kun kysyt sydämeltäsi, miten sinulla menee ja mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi, usein se kehottaa sinua lepäämään, pitämään tauon ja olemaan hetken läsnä sekä muistuttaa sinulle, että se kaikki on ok.
 
Minulla oli taannoin hetki, jolloin oli muutama asia, jotka minun "piti" tehdä ja joita ihmiset odottivat minulta. Mutta sitten oivalsin, että kehoni ei halunnut tehdä noita asioita tuona päivänä, se halusi vain olla ja integroida. Muutin mieleni ja kerroin itselleni: "No, kukaan ei kuole, jos teen nämä asiat päivää myöhemmin." Eikä kukaan tietenkään kuollut siksi, etten saavuttanut sovittuja tavoitteita.
 
Tämä on mielen ja sydämen ero – mieleni halusi minun pysyvän aikataulussa, joka oli sovittu, mutta sydämeni (joka on paljon viisaampi) sanoi: "Ei, ei. Sinun täytyy pysähtyä nyt."
 
Siis on hyvä tarttua sellaisiin hetkiin, joissa voi kuunnella sydäntä mielen sijasta. Ja mitä enemmän teemme tätä, sitä enemmän muutamme, kuka olemme ja miten toimimme. Tämä on toimintajärjestelmän uusi taso, johon monet meistä alkavat siirtyä. Siis yritä muistaa kysyä itseltäsi: "Mitä sydämeni tuntee?"
 
Tämä vahvistaa sen tärkeyttä, että luodaan ulkoisessa maailmassa kokonaisesta ja läsnäolevasta sisäisestä itsestä käsin. Päinvastoin kuin vanha toimintamalli: "Voi, minusta tuntuu upealta, jos luon tämän asian ulkoiseen maailmaani."
 
Koska usein tapahtuu niin, että luot sen ulkoisessa maailmassa, mutta sitten sinusta ei tunnu upealta, koska luodessasi sen sinusta ei tuntunut upealta sisälläsi. Tai uskoit siihen ajatukseen, mitä tämä ulkoinen olosuhde toisi sinulle.
 
Siis uudessa toimintajärjestelmässä on todellinen harmonia sen kesken, mitä tapahtuu kehosi sisällä ja miten se ilmenee ulkoisissa luomisessasi maailmassa. Tämä on tasapainoista luomista parhaimmillaan, ja tähän monet ovat nyt menossa ensimmäistä kertaa täysin uudella tasolla. Se on ehdottomasti toimintamallin muutos yhteiskunnassamme, minkä vuoksi tarvitaan integrointiaikaa.
 
VOIMA/VALTAVARJON PARANTAMINEN
 
Viimeinen tarkasteltava asia tässä kuussa (mikä liittyy myös sydänenergiaan) on, että olet ehkä huomannut viime viikkoina parantaneesi vanhaa vallan väärinkäyttöä tai reaktioita valtaan. Koska kun astumme tähän uuteen aidon voiman vaiheeseen, tarkastelemme voimaa/valtaa kaikilta puolilta – valoisammilta ja kirkkaammilta puolilta ja varjopuolilta. Tarkastelemme myös valtapelkoja ja -haavoja itsessämme ja saamme jälleen nähdä, miten olemme "palkanneet" toisia esittämään tuota energiaa meille itsemme ulkopuolella tai miten olemme olleet noita hahmoja toisille itsemme ulkopuolella. Tämä on hyvä kuukausi katsoa tuoreesti, parantaa ja toipua.
 
Syyskuussa tapahtuu paljon – integrointi, voima ja sydän ovat pääenergiakolmikko ympärillämme. Ja voima/valta teemana lisää aina energiaa. Tästä syystä tämä energiapäivitys alkoi muistuttamalla, että etenet hitaasti, lepäät, pidät taukoa ja muistat, että kukaan ei kuole, jos pysähdyt tai pidät tauon!
 
Tuo viesti on erityisesti teille, jotka olette äärimmäisiä huolenpitäjiä. On erittäin tärkeää, että laitatte oman happinaamarinne ensin säännöllisesti, jotta voitte olla laittamassa sen ihmisille, jotka tarvitsevat teitä laittamaan sen itselleen oikeaan aikaan.
 
Mahtavaa syyskuuta kaikille.
 
Isoa rakkautta,
Lee
x
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >