HomeViestejäSarah Biermann15.8.2019 - Aikajanavalintaikkuna 15.8. alkaen

15.8.2019 - Aikajanavalintaikkuna 15.8. alkaen

AIKAJANAVALINTAIKKUNA 15.8. ALKAEN
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
15.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän kuukauden täysikuu on tänään klo 5.29 PT. Tähän täysikuuhun liittyy hyvin kauniita ja voimakkaita asetelmia astrologisesti ja numerologisesti. Aurinko on Leijonan 22 asteessa, tarkassa yhtymässä Venukseen ja melko tarkassa Marsiin. Merkurius on myös Leijonan 5 asteessa. Nämä ovat henkilökohtaisia planeettoja, eli ne kertovat, mitä meille tapahtuu yksilötasolla, ei niinkään kollektiivina.
 
Kaksikymmentäkaksi on tietysti mestariluku. Tämä täysikuu on meille kutsu astua omaan mestaruuteemme! Ihmisiin joilla on 22 yhtenä ydinlukunaan numerologiassa (kuten minulla), tämä täysikuu vaikuttaa erityisesti. Laske omat ydinnumerosi täällä.
 
Lisäksi ihmisiin joilla on aurinko, nouseva merkki, Venus, Mars tai Jupiter joko Leijonassa tai Vesimiehessä, vaikutetaan erityisesti. Jupiter on tässä luettelossa, koska se edustaa nopeinta polkuamme laajimpaan tulevaisuuteen. Lisäksi asteroidi Juno (Jupiterin vaimo) on Leijonan 25 asteessa, yhtymässä aurinkoon, Venukseen ja Marsiin.
 
Lukua 22 kutsutaan mestarirakentajaksi tai mestariorganisoijaksi. Se voi päästä käsiksi kosmisiin ja henkisiin energioihin ja informaatioon ja tuo ne Maahan organisoidulla tavalla jaettavaksi toisten kanssa.
 
Täysikuu 15.8. on tilaisuus tehdä henkilökohtaisesti optimiaikajanavalinta itselleen. Maaliskuun 6. päivä oli valintakohta uuden kuun aikaan. Sitten tukku vanhoja asioita tuli esiin ja esti liikkumista eteenpäin, kun Jupiter ja Saturnus alkoivat perääntyä 11.4. ja 30.4. Jupiter alkoi liikkua eteenpäin 12.8., mikä tukee mahdollisuuttasi kulkea polullasi suurimpaan laajentumiseen.
 
Saturnus lähtee eteenpäin 18.9. Tästä siihen Jupiter tukee itserakkauden ja itsearvostuksen Leijonaominaisuuksiamme mestarirakentajana. Oletko piilotellut kykyäsi nähdä kosmisen viisauden? Nyt on aika päättää olla rohkeampi, vaikkei elämäsi ole "täydellistä".
 
Jos jokin on ollut epätasapainossa tai elämässäsi on ollut epäoikeudenmukaisuutta, erityisesti lakiin liittyvissä asioissa, tämä on tilaisuutesi saattaa tuo tilanne tasapainoon. Jupiter edustaa oikeudenmukaisuutta ja Saturnus karmaa. Te joille on tehty väärin, näette oikeudenmukaisuutta. Teidän jotka olette tehneet väärin toisille, täytyy maksaa tuo karma nyt.
 
Kun päätät oikaista kokemasi epäoikeudenmukaisuuden, tee se neutraalista tilasta, etsien tasapainoa ja puhdasta energiaa. Älä ota koston ja vihan energiaa prosessiisi.
 
Jos on jotain, minkä olet sivuuttanut, kenties jonkin tilanteen jota et uskonut pystyväsi käsittelemään tai jotain joka oli kontrollisi ulkopuolella, nyt on aika käyttää rohkeuttasi ja puhdistaa tämä energia. Ole täysin rehellinen. Myönnä, mitä olet sotkenut menneisyydessä.
 
Maaliskuun uuden kuun aikaan jolloin alkuperäinen valintakohta avautui, Merkurius perääntyi ja oli tarkassa neliössä Galaktiseen keskukseen Jousimiehen 27.3 asteessa. "Tapahtuma", valoaallot jotka poistavat pimeän energian, alkaa Galaktisesta keskuksesta. Viime aikoina tiedemiehet ovat nähneet tästä paikasta tulevan valtavia valosykkeitä, joita ei ole nähty koskaan aiemmin. Koska Merkurius oli Kaloissa (syklin loppu) ja perääntyi tai katsoi taaksepäin, lähetettiin ikään kuin viesti Galaktiseen keskukseen, että meidän täytyi puhdistaa viimeinen tukku asioita, ennen kuin Tapahtuma voi tapahtua. Tästä syystä valo on paljastanut monia esimerkkejä negatiivisista energiatilanteista ja ihmisistä. Ajattele Epsteinia.
 
Tämä tilaisuus on henkilökohtaista aikajanaasi varten, ei kollektiivista. Muista, että rakkaasi – ihmiset ja eläimet – kulkevat mukanasi aikajanallasi. Ihminen jolla on optimaalisin aikajana, luo pyörteen, joka vetää sisään hänen rakkaansa. Anna palaa!
 
Täysikuu 14.9. sulkee tämän ikkunan. Saturnus on paikoillaan, lähtemässä pian eteenpäin. Kun Saturnus "herää", se katsoo ympärilleen nähdäkseen, ketkä noudattavat sääntöjä ja ketkä kiertävät niitä. Haluat saada käytöksesi siivottua siihen mennessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >