HomeViestejäSarah Biermann25.7.2015 - Kosmiset vuorovedet - Venus perääntyy

25.7.2015 - Kosmiset vuorovedet - Venus perääntyy

KOSMISET VUOROVEDET – VENUS PERÄÄNTYY
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
25.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Venus alkaa perääntyä 25.7. Oltuaan pitkään Leijonan radikaalin itserakkauden energioissa, Venus otti askeleen Neitsyeeseen (papitar) ja on siellä Regulus-tähden kanssa, joka on kuningastähti. Siinä on paljon "jihuu"-energiaa. Tämän lisäksi Venuksen (peruuttaen Leijonaan) arvioidessa uudelleen tunnettaan itserakkaudesta, itsearvostuksesta ja suhteista, se yhdistyy Jupiteriin (taas), Merkuriukseen, aurinkoon ja Marsiin. Lisäksi tämän viikon loppuun mennessä kuusi taivaankappaletta perääntyy (sisäänpäin kääntymistä ja uudelleenarviointia). Venuksen lisäksi perääntyy Saturnus, Pluto, Neptunus, Uranus ja Kheiron.
 
Kheiron Kaloissa
 
Kheiron on ollut Kaloissa jatkuvasti helmikuusta 2011 saakka. Kheironilla on hengenheimolaisuutta Kalojen kanssa kärsimyksen kautta. Kalat on negatiivisessa puolessaan valmis uhrautumaan (kärsimään) auttaakseen toisia. Kheiron on "haavoittuneena parantajana" kyvytön välttämään kärsimystä, koska sillä on "haava, jota ei voi parantaa". Tämän yhdistelmän negatiiviseen puoleen tarttuminen voi johtaa marttyyriuteen ja uhriuteen. Tässä yhdistelmässä on kuitenkin myös toinen mahdollisuus. Jos oivallamme, että Kheiron on auttamassa Kaloja parantumaan ja toisinpäin, tämä voi esittäytyä eri tavalla. Minulle Kalat ovat hyvin henkinen merkki, joka ilmentää myötätuntoa ja empatiaa. Kaikilla on jonkinlainen haava, osa joka ei ole täydellinen. Kalat tarjoaa tuomitsematonta ymmärrystä, joka luo turvallisen tilan spontaanille parantumiselle, mitä tarvitaan.
 
Kärsimys Kalojen negatiivisessa puolessa johtuu yliantamisesta, epäitsekkäästä antamisesta. Tällaista antamista lietsoo rakkauden ja yhteyden tarve. Niinpä Kalojen perimmäinen haava on rakkaudettomuuden ja yhteydettömyyden tunne. Tämä on erillisyystuskaa Hengestä/Luojasta. Kheiron on ainoa parantaja, joka todella ymmärtää Kalojen haavaa, ja näin se voi perimmiltään parantaa sen.
 
Kheiron on Kaloissa (käyden läpi monta perääntymisjaksoa) huhtikuuhun 2018 saakka. Tämä ydinhaava tuodaan parannettavaksi vielä yli kaksi vuotta. Meillä on aikaa …
 
Mitä tämä kaikki merkitsee?
 
Valmistaudu moniin "uudelleen"-asioihin ja katsomaan taas taaksepäin: arvioimaan, ajattelemaan (enemmän tuntemaan), muistamaan ja toistamaan uudelleen. Älä unohda, että "suhde" on uudelleen-sana. (Suom. huom. sanamuotoleikkiä) On melko intensiivinen suhteidemme tarkastelujakso – suhde itseen, puolisoon/rakastajaan, perheeseen, ystäviin, Luojaan jne.
 
Lopputuloksena on ihmisiä ja kokemuksia ympärilläsi, jotka tukevat tunnettasi arvokkuudesta ja rakastettavuudesta vain siksi, että olet SINÄ!
 
Pidä mielessä, että tähän luultavasti sisältyy myös niistä malleista ja ihmisistä irtipäästäminen, jotka tukevat vastakohtaa – tunnetta, että on vähempiarvoinen tai jotenkin "väärä".
 
Teillä jotka olette ihmisevoluution eturintamaa, on ollut monia tilaisuuksia tuntea olevanne "väärä" ettekä sovi joukkoon. Jos näitä muistoja ja/tai tilanteita nousee, pidä mielessä, että pointtina on siirtyä niiden ohi ja vahvistaa tunnettasi, että olet arvokas, rakastettava, yhdistynyt ja "oikea". Anna negatiivisten menneisyyden muistojen kulkea lävitsesi matkalla ULOS. Yhdisty ihmisiin, paikkoihin ja asioihin, jotka tukevat sitä, että olet erilainen todella hyvällä tavalla.
 
Koska feminiinienergia on tämän transformaation keskipisteessä nyt, me jotka olemme naiskehossa, voimme tuntea fyysistä intensiivisyyttä. Minä ainakin koen!
 
Mahdollisia "oireita"
 
- kivut ja säryt
- ei pysty nukkumaan
- tarvitsee paljon unta
- ruuansulatus reistaillee (ei pysty sulattamaan/prosessoimaan energioita)
- epätavallisia tai korostuneita ahdistuksentunteita
- ei pysty keskittymään
- "sattumanvaraisia" tunteita, kuten katkeruus, pelko, turhautuminen, toivottomuus tai suru
- epäonnistumisen tunne
- kommunikointi toisten kanssa on yhtä sotkua, mukaan luettuna vahingossa tuhotut viesti, toimittamattomat sähköpostit jne.
 
Mitä enemmän annat itsellesi aikaa tuntea (päästää irti) tunteita ja tukea kehosi tarvetta lepoaikaan muutosten käsittelemiseksi, sitä nopeammin pääset tahman läpi …
 
- tuntemaan valtavaa ja horjumatonta itserakkautta
- tietämään olevasi arvokas juuri sellaisena, kuin olet
- saamaan suhteita, jotka tukevat todellista sinua
- tuntemaan yhteyttä kehoosi ja kommunikoimaan sen kanssa täysin uudella tavalla
- nauttimaan "mehukkaasta" elämänvoimasta/seksuaalienergiasta, joka pitää sinut nuorena, "syttyneenä elämästä", hyvin viehättävänä toisten mielestä ja
- vetämään puoleesi kauneutta ja yltäkylläisyyttä.
 
Kenties se on sen arvoista … vai mitä luulet???
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >