HomeViestejäSarah Biermann21.12.2012 - 21.12.2012 ja sen jälkeen

21.12.2012 - 21.12.2012 ja sen jälkeen

21.12.2012 JA SEN JÄLKEEN
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
21.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Menin käymään Olentoneuvoston luona (ryhmä maan ulkopuolisia, jotka ovat osallistuneet maapeliin kautta historian) kysyäkseni heiltä, mitä luultavasti tapahtuu muutaman seuraavan päivän aikana ja erityisesti 21.12. Näen Neuvoston tapaamispaikan aina suurena kivistadionina. Astuin stadionille ja istuin paikalleni. Joku sanoi: "Et edes tarkistanut, oliko suurempi itsesi jo siinä!" Hyppäsin ylös ja katsoin tyhjää paikkaa takanani. Kaikki nauroivat, minä mukana. Se oli heidän tapansa kertoa minulle, että otin tämän asian liian vakavasti.
 
Kysyin siitä, mitä saattaisimme kokea ja tuntea ja mitä saattaisi tapahtua planeettatasolla muutaman seuraavan päivän kuluessa ja tulevaisuudessa. Samalla kun minulle muistutettiin, etteivät he voi ennustaa tulevaisuutta 100%:n tarkkuudella, he tarjoutuivat näyttämään minulle joitain todennäköisimpiä mahdollisuuksia.
 
Tullessaan uuden energian aalto tuntuu innostavalta, jännittävältä, toiveikkaalta, leikkisältä ja saa meidät haluamaan jotain. Se on kuin kevätkuume, kun tietää, että säätila on hyvä, uusi kasvu alkaa ja on tosi "siistejä" mahdollisuuksia. On voimakasta uuden energian sisäänvirtausta, minkä hahmotamme henkisellä ja energeettisellä tasolla. Fyysisellä tasolla ei kuitenkaan luultavasti ole paljon muutosta. Henkinen edeltää aina fyysistä, vaikka näiden kahden välinen aika lyhenee.
 
Neuvosto näytti minulle vertauskuvan lapsen syntymästä. Synnytämme uutta aikakautta ja meillä on tietysti synnytyskipuja. Kuva minkä he näyttivät minulle, oli se hetki, kun vastasyntynyt lapsi huutaa ensimmäisen kerran. Vanhemmat tuntevat suurta innostusta ja rakkautta. Mutta on vielä työtä tehtävänä prosessin loppuunsaattamiseksi. Meidän on irrotettava istukka, peseydyttävä ja äidin kehon on käytävä läpi ne muutokset, joita tarvitaan toipumiseen ja maidon tuottamiseen.
 
Miksi emme näe valtavaa fyysistä transformoitumista tuona päivänä? Koska ensinnäkään siirtyminen uuteen 26000 vuoden sykliin ei tapahdu päivässä, kuukaudessa tai edes vuodessa. Siirtymää on tapahtunut vuosia ja se jatkuu vuosia. Päätimme myös saada mahdollisimman tasaisen transformaation. Annamme draaman mennä.
 
Ahrazu/Osiris tönäisi minua vähän tässä tehdäkseen minut tietoiseksi jostain. Mietin, onko kenelläkään muulla pientä toivetta takaraivossaan, että jotain todella valtavaa ja dramaattista tapahtuisi todistamaan kaikille epäuskoisille (jotka ovat tuominneet sinut), että olit sittenkin oikeassa?
 
Neuvostolta: "Useimmat teistä tuntevat haluavansa 'tehdä jotain uutta'. Tunnette ehkä syvää tarvetta olla luova ja ilmaista itseänne tavalla, mikä toimii teillä. Se voi tapahtua taiteena, kirjoittamisena, liikkumisena - kuten tanssi tai jooga (kunhan se on uutta) - kokkaamisena, ompelemisena tai jonkin uuden tekemisenä kotona tai puutarhassa (luoden ympäristöä). Ne jotka ovat 'terapiashoppaajia', voivat tulkita tämän jonkin uuden haluna, kuten reissuna ostoskeskukseen "voimakuluttamista" varten (jotain erilaista mitä tavallisesti ostatte). Luultavasti tunnette suurta vetoa olla luonnossa, erityisesti jos menette jonnekin, missä ette ole ennen olleet. Pitäkää asiat yksinkertaisena.
 
"Tänä päivänä (vaikka sanoisimme, ettei ole koskaan muunlaista päivää) teidän ei pidä käyttää tahdonvoimaa jonkin sellaisen tekemiseen, mitä ette oikeasti halua tehdä. Kutsukaa henki kaikkiin arkisiin tehtäviin, jotka teidän on suoritettava, tai tehkää ne uudella ja erilaisella tavalla, eli astioita tiskatessa voisitte soittaa suosikkimusiikkia (tai uutta musiikkia) ja tanssia tiskit pois.
 
"Varmistakaa, että saatte aikaa yksin, mutta älkää eristäytykö. Viettäkää aikaa rakastamienne ihmisten kanssa. Ja kohdelkaa itseänne myös rakkaana.
 
"Jos teitä innostaa, tehkää jonkin rituaali juhliaksenne mielenkiintoisen aikakauden loppumista ja irtipäästämistä - ja myös mielenkiintoisen vuodenajan, koska 21. päivä on myös talvipäivänseisaus. Ajatelkaa kuvaa arvokkaasta työntekijästä, jota kiitetään kaikesta työstään eläkkeelle siirtymisjuhlassa. Voisitte kirjoittaa myös kiitoskortin (ja antaa kultakellon!) Ja toivottakaa sitten tervetulleeksi uusi aikakausi ja uusi vuodenaika tavalla, mikä tuntuu oikealta teille, erityisesti uudella tavalla."
 
Joulukuun 21. on siirtymäpäivä. Se on kuin keskiyö uutena vuotena. 22.12. on uuden aikakauden ensimmäinen päivä, kuin 1.1. Tänä päivänä sanot: "Se oli hauskaa! Mitä uutta ja siistiä voin nyt ilmentää?" On toinenkin mahdollisuus, mikä voi toteutua tuona päivänä - pettymys.
 
Tässä on vertauskuva, mikä minusta on ajankohtainen. On jouluaamu, aika avata lahjat. Alex oli kertonut vanhemmilleen, mitä halusi. Listalla on pyörä ja joitain pienempiä asioita ja (lisättynä viime hetkellä suuren toiveen mutta pienen odotuksen kera) iPhone 5. Äiti ja isä vihjaavat, että hän saa jotain todella erityistä, ja Alex on todella innoissaan. Hän on varma, että hän saa iPhonen, ja kertoo myös ystäville, jotka ovat kateellisia. Kun Alex avaa lahjansa, tuo erityislahja on pyörä. Vaikka se on hieno pyörä - bingo, pettymys! Pyörä on haluttu ja arvokas, se ei vain ole yhtä pramea kuin iPhone.
 
Meille on ollut mainostettu valtavasti tätä yhtä päivää. Miltä tuntuu, kun se osoittautuu uudeksi sellaiseksi päiväksi kuin 1.1.2000 (Y2K) tai 11.11.11 ja kaikki muut kerrat? Huolenani on, että 22.12. ihmiset tuntevat todella pettyneensä. Epäily hiipii kuiskimaan korvaasi, etteivät toiveesi ole todellisia. Ei ole mitään sellaista, mikä tekee planeetasta meille paremman ja helpomman elää. Tämä ei tarkoita, ettei mitään tapahdu - tapahtuu ja voin tuntea sen ja tiedän, että sinäkin voit. Mutta "tuolla ulkona" ei ole mitään erityisen fantastista asiaa, mikä tekee kaikesta parempaa. Sillä on merkitystä, mitä sisälläsi on. Ja täytyy edelleen pestä astiat, maksaa vuokra jne.
 
Neuvoston syntymävertauskuvaa käyttäen … Odotimme vauvan saapumista suuren odotusten kera … odotukset pitivät sisällään sen, että uudella vauvalla kaikki on taianomaista ja upeaa. Mutta on aikoja, jolloin unenpuute on haastavaa, ja on vaihdettava valtavasti vaippoja jne. Ja on huolestumisaikoja. Saako vauva tarpeeksi maitoa? Onko ihottuma normaalia vai voiko se olla tuhkarokkoa? Annanko vauvalle riittävästi huomiota, stimulointia ja/tai hiljaista aikaa? Vaikka ensikertalaisvanhempia on ehkä kehotettu odottamaan tätä, jotenkin he luulevat, ettei sitä tapahdu heille. Onhan heille kerrottu myös, miten erityistä ja taianomaista on saada vauva.
 
Mitä "vanhan energian" ihmiset kokevat?
 
Neuvosto: "Ihmiset jotka haluavat pitää asiat samoina eivätkä toivota tervetulleeksi muutoksia tai uutta energiaa, tuntevat lisääntynyttä psyykkistä painetta, mikä voi johtaa sellaisiin tapahtumiin, kun ampuminen Connecticutissa. Tämä paine on vapautettava jollain tavalla. Ihmiset saattavat riidellä ja tapella. Toinen tie ovat järkyttävät tapahtumat, kuten auto-onnettomuus, loukkaantuminen tai sairaus. (Tämä ei tarkoita, että kaikki jotka kokevat jotain tällaista, vastustavat uutta energiaa. On muitakin syitä tällaisten asioiden tapahtumiselle.) Näette enemmän ärsyyntymistä ja turhautumista, tunnetta, että he ovat saaneet tarpeekseen!"
 
Kysyin Olentoneuvostolta siitä, mitä voisi tapahtua maailmanlaajuisesti. Minulle kerrottiin, ettei tule kolmen päivän pimeyttä, niin kuin kuvittelemme sen, mutta voisi tapahtua jotain, mitä ei voi sivuuttaa ja selittää. He eivät kertoneet mitään yksityiskohtia. Luulen, että sen on tarkoitus olla yllätys.
 
Neuvosto: "Maailman tasolla paine lisää aggressiivisuutta maiden välillä. Vanhat vihanpidot yltyvät ja joitain uusia taisteluja alkaa. On luultavasti enemmän vakavia planeettamuutoksia, kuten maanjäristyksiä, myrskyjä ja tulvia. Mutta olette päättäneet tämän prosessin olevan mahdollisimman tasainen.
 
"Emme odota auringonpilkkusyklin olevan merkittävästi voimakkaampi tai intensiivisempi. Tulette kuitenkin tietoisemmaksi niiden vaikutuksista, koska purkaukset vaikuttavat enemmän kuin koskaan kommunikointiin ja kaikkeen, mikä riippuu kommunikoinnista. Auringonpurkaukset luultavasti eivät vaikuta tavalliseen postiin."
 
Kysyin: "Mitä tapahtuu suurille instituutioille, erityisesti rahoituslaitoksille?"
 
Neuvosto: "Odottakaa lisää skandaaleja ja likaisia kauppoja tulevan valoon. On harvempia ja harvempia pimeitä nurkkia, mihin piiloutua. Emme odota maailmantalouden totaalista romahtamista, mutta on suuria muutoksia. Ahneutta ja rahanvaltaa toisiin ei voi olla uudella aikakaudella, joten niitä ei ole uudella aikakaudella. Rahaa on jonkin aikaa (kun energiavaihto on arvokasta), mutta useammat ja useammat ihmiset tutkivat ja luovat uusia vaihtotapoja. Lisäksi ahneuden poistuessa meillä on vähemmän tarvetta rahaan, jolla ostetaan asioita, joita emme tarvitse. Odottakaa eksponentiaalisesti kasvavaa määrää keksintöjä, mitkä tuottavat ilmaista tai melkein ilmaista energiaa, mikä alentaa asioiden kustannuksia yleisesti."
 
Näemmekö taivaan täynnä avaruusaluksia tai saamme kiistämättömän "ensikontaktin"?
 
Neuvosto: "Emme halua luoda draamaa tai paniikkia (erityisesti päivänä, jolloin monet odottavat maailmanloppua), joten emme paljasta läsnäoloamme yhtäkkiä ja peruuttamattomasti. "Ensikontaktin" tapa ja ajankohta on säännöllinen keskustelunaihe neuvostossa. Paljon riippuu siitä, miten ihmiset reagoivat uuteen energiaan tai ottavat sen vastaan. Monet teistä ovat innokkaita saamaan avoimen ja kiistattoman kommunikointiyhteyden kanssamme, olemaan muukalaislähettiläitä. Mekin olemme innostuneet tästä mahdollisuudesta.
 
"Antakaa mielikuvituksenne lentää tämän kanssa ja luokaa kuvia rauhanomaisesta, kuitenkin jännittävästä vuorovaikutuksesta. Kuvitelmistanne tulee osa massatietoisuutta, mikä luo ryhmäunen, mikä sallii läsnäolomme tulla kaikkien tuntemaksi. Meidän tuntemisestamme tulee myös sen muistaminen, keitä todellisuudessa olette ja mikä on suhteenne meihin. Katsokaa taivaalle ja hymyilkää tietäväisenä. Olemme täällä, katselemme innostuneena ja odotamme aikaa, jolloin voimme liittyä seuraanne."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >