HomeViestejäSarah Biermann18.7.2012 - Kosminen säätiedote: heinäkuu 2012

18.7.2012 - Kosminen säätiedote: heinäkuu 2012

KOSMINEN SÄÄTIEDOTE: HEINÄKUU 2012
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
18.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen huomannut muutamia malleja ihmisillä (ystävät, perhe, asiakkaat ja minä itse), jotka saivat minut tutkimaan astrologiaa. Olen pannut merkille, että ihmiset joko kokevat odottamattomia muutoksia ja ovat hyvin tunteellisia tai tuntevat esteitä haluamiensa muutosten tekemisessä ja ovat hyvin tunteellisia. Kiva ja hauska esimerkki tästä on se, kun tyttäreni hyppäsi sänkyyni ja julisti: "Miksi en voinut syntyä Skotlannissa? Miksi? MIKSI?! Heillä on ihanin aksentti!" Tietysti 13-vuotiaat tytöt ovat alttiita tällaiseen ajatteluun, mutta hän oli todella järkyttynyt. Hän tiesi loogisesti olevansa typerä, mutta samaan aikaan hän oli todella tunteikas. Toiset esimerkit eivät ole lainkaan yhtä kivoja tai hauskoja.
 
Aloin katsoa kartalta uutta kuuta Ravussa 18.7. Bingo! Sekä aurinko että kuu Ravussa, herkimmässä merkissä. Rapu rakastaa olla kodikkaasti ja lämpimästi lasten kanssa, jotka ovat peitettynä turvallisesti sänkyyn. Eikä sitä ehdottomasti tueta astrologisesti. Uranus, odottamattomien muutosten ja vapauden planeetta, on Oinaassa. Oinasta kiinnostaa aloittaa jotain uutta, olla spontaani, riippumaton ja vapaa. Uranus käy läpi seitsemän neliön sarjaa Pluton kanssa, joka on Kauriissa. Ensimmäinen oli 24.6. Tämä on ilmentynyt vanhojen instituutioiden järkyttymisenä - talous, uskonto, koulutus jne. Mutta juuri nyt Uranus on oppositiossa Marsin kanssa. Tämä tuo odottamattomia transformoivia tapahtumia henkilökohtaisemmalle tasolle. Muutokset järkyttävät vallitsevaa tilannetta ja vaativat, että muutumme siirtyäksemme eteenpäin.
 
Tämän lisäksi Merkurius alkoi perääntyä 13.7. ja Uranus 14.7. Planeetan perääntyessä katsomme usein taaksepäin asioita, arvioimme ja tutkimme uudelleen (ja melkein kaikkea mahdollista "uudelleen"). Vanhoja asioita tulee esiin ja on vaikeaa saada uusia asioita alkuun. Tuntemamme turhautuminen, katkeruus ja ahdistus voimistuvat Ravun herkkyyslinssien kautta. Onko kukaan itkenyt tavallista enemmän tai tuntenut epävarmuutta ja ahdistusta?
 
Hyvä uutinen on, että kuu siirtyy herkästä Ravusta itseensä luottavaan Leijonaan 19.7. mitä aurinko seuraa 22.7. Tämän pitäisi helpottaa tunneintensiivisyyttämme. Marsin lisätessä liikettään eteenpäin meitä tuetaan vielä asioiden toteuttamisessa. Merkurius jättää "muistokujan" (lakkaa perääntymästä) 8.8. Hidas Uranus (on Oinaassa noin seitsemän vuotta) alkaa kulkea eteenpäin vasta 13.12. Ja Marsin opposition "henkilökohtaistava" vaikutus häipyy vähitellen pois heinäkuun loppua kohti.
 
Jatka hengittämistä päästäen irti kaikista tunteista ja tiedä, että tämä on väliaikainen vaihe. Yritä olla tekemättä päätöksiä, kun olet "liemessä" (tunteellinen) - pystyt vähemmän luultavasti yhdistymään Suuremman itsesi korkeampaan kuvaan ja viisauteen. Tämäkin menee ohi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >