HomeViestejäSarah Biermann16.5.2012 - Atlantiksen ahdistusta ja muuta

16.5.2012 - Atlantiksen ahdistusta ja muuta

ATLANTIKSEN AHDISTUSTA JA MUUTA
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
16.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huh huh! Miten hurjaa kyytiä! Onko sinuun iskenyt hullu ahdistus viime päivinä? Minuun on taatusti iskenyt, kuten myös poikaani ja moniin muihin ihmisiin. Kaksi päivää sitten tärisin kirjaimellisesti enkä pystynyt lopettamaan sitä.
 
Koska en pystynyt rentoutumaan, menin vain sen mukana ja tärisin sen pois.
 
Tänä aamuna tuntui selkeämmältä ja kun kysyin: "Mitä on tekeillä?", sain tämän. Olemme samanlaisessa energiatilassa tai -taajuudessa kuin juuri ennen Atlantiksen loppua, kun epäonnistuimme ylösnousemaan. Pahoja asioita tapahtui. Atlantis upposi ja meidän oli alettava taas alusta. Jollain tasolla tunnistamme ja muistamme tämän kokemuksen ja se tuo esiin paljon asioita, erityisesti pelkoa ja ahdistusta sekä halun tehdä kaikkensa, mitä tarvitsee varmistamaan, että onnistumme tekemään tämän evoluutiohypyn tällä kertaa. Ja se on hyppy, ei vain askel tai laahustamista. Se on hyppy, luottamushyppy. Vaatii paljon rohkeutta tehdä tämä hyppy paikkaan, missä emme ole koskaan ennen olleet, emmekä pysty edes näkemään sitä edessämme!
 
Ei ihme, että on ollut niin intensiivistä. Mutta ole vakuuttunut, että jos luet tätä, onnistut tällä kertaa.
 
Eikä tällaista ole ikuisesti. On nopean muutoksen jakso, mutta se tulee helpottamaan. Älä huolestu. Karta epäilyä.
 
Meidän täytyy keventyä ja pudottaa hiekkasäkit, jotta kuumailmapallomme voi nousta. Hiekkasäkeissä on matalan taajuuden raskaita tunteita sekä rajoittavia uskomuksia ja rajoittavaa ohjelmointia. Meidän on myös kevennyttävä olemalla ottamatta kaikkea liian vakavasti. Muistutan jatkuvasti itselleni, ettei "tätä" kestä ikuisesti.
 
Nyt on todella upeaa se, että voimme vain päästää irti noista hiekkasäkeistä. "Varokaa siellä alhaalla!" Meidän ei enää tarvitse selvittää köyttä ja irrottaa sitä nilkoistamme. Meidän ei tarvitse avata säkkiä ja varmistaa, että se on vain hiekkaa eikä jotain, mitä ehkä tarvitsemme, kuten piknik-lounas. Voimme myös heittää yli laidan tuon ärsyttävän äkäpussin, joka sanoo jatkuvasti: "Ei, ei! Älä pudota sitä säkkiä! Jotain pahaa voi tapahtua! Emme ehkä pysty palaamaan takaisin alas!"
 
On aika päästää irti, mutta on myös aika luoda. Koska emme ole koskaan ennen olleet tässä, ei ole karttaa johtamassa tietä. Meidän täytyy tai saamme luoda jotain uutta! On aika leikkiä mielikuvituksellamme. Se on hyvin arvokas työkalu ja saa paljon hauskaa aikaan. Ymmärrän niin, että tämä aika superkuusta 6.5. täydelliseen auringonpimennykseen 20./21.5. on käännekohta, aika jolloin voimme käynnistää uuden valinnan tai ilmentämisen. Muista, että olemme luoneet mallin uudelle maapallolle ja se on ehdottoman satumainen paikka. "Tietoisuusgravitaatio" on hyvin kevyt siellä. Kukaan ei kanna hiekkasäkkejä! Ei ole tuomitsemista ja kaikki on tietoista. Itse asiassa on täsmällisempää sanoa, että tajuamme kaikella olevan tietoisuutta. Joka kerta kun käytät mielikuvitustasi tuohon kauniiseen paikkaan luonnossa ja nautit olostasi siellä, autat ilmentämään tuon mahdollisuuden tänne.
 
Vau!
 

< PrevNext >