HomeViestejäSarah Biermann18.2.2011 - Vuoden 2011 energiat

18.2.2011 - Vuoden 2011 energiat

VUODEN 2011 ENERGIAT

Kirjoittanut Sarah Biermann ( www.limitless-one.com)
18.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Onko uusi vuosi jo alkanut?

Vuoden 2011 alku on liittynyt vanhasta kamasta irtipäästämiseen (kyllä, edelleen!) Monet meistä ovat jättäneet hyvästit ihmisille, paikoille ja asioille, jotka olivat valmiita lähtemään (tunsimme niin tai emme), ja omista osistamme, jotka eivät enää palvele meitä. Planeetta sai kosmisia energialähetyksiä ja niiden sekä hyvästien käsitteleminen on voinut olla uuvuttavaa. Vuoden 2011 muutamat ensi viikot eivät ole olleet "pirtsakoita".

Mutta asiat alkavat liikkua taas eteenpäin. Minusta kiinalaisilla on uuden vuoden ajoitus kohdallaan, se ei ala oikeastaan tammikuusta. Pitäisi tuntua, että asiat alkavat taas liikkua eteenpäin, ikään kuin virtausta olisi taas ja keho tuntuu energisemmältä (tai ainakin se on valmis käsittelemään muutoksia - lisää tästä myöhemmin).

Kun päästämme irti asioista, erityisesti niistä joilla olemme määritelleet itsemme, kysymyksenä on "kuka olen ilman sitä?" Aloitimme tämän elämän, kuten kaikki muutkin, elämänsuunnitelman kera. Tämä suunnitelma johti meidät kohtaan, missä tehtiin valinta menemisestä eteenpäin tämän transformaation myötä. Nyt kun olemme tehneet tuon valinnan (tiedän, että siirtymä on edelleen töyssyistä, mutta olemme ehdottomasti oikeilla raiteilla), ei ole enää suunnitelmaa. Nyt meidän on siis valittava, kuka aiomme olla ja mitä aiomme tehdä, osallistuaksemme maapeliin tästä eteenpäin.

Sinä olet valitsija

Koska sinun ei enää tarvitse seurata sitä suunnitelmaa, minkä teit ennen syntymääsi, saat luoda jotain uutta. Alkuperäinen suunnitelma oli ylisielusi tai suuremman itsesi, sielusi ja kaikkien niiden sielujen yhteisponnistus, jotka ovat tärkeitä pelaajia elämässäsi. Kun pääsee ihmiskehoon, nuo suunnitelmat eivät aina tunnu kovin hyvältä idealta! Nyt ihmisitse saa osallistua suunnittelemiseen. Kaiken tehdyn työn vuoksi - erityisesti itsesi osalta, koska olet puhdistanut hyvin paljon rajoittavia uskomusjärjestelmiä ja sitä tunnetaakkaa, joka niiden myötä tulee ja koska olet nyt hyvin yhdistynyt suurempaan itseesi - sinä, ihminen, saat sanoa, mitä luodaan. Lopultakin!

Kun tämä uusi vuosi pääsee taas liikkeelle, on aika tehdä valintoja. (Katso "yhdistyminen tulvaan itseesi" -prosessi alla.)

2011 on universaali vuosi "neljä". Tämä merkitsee hyvää vuotta perustan luomiseen, sen vakaan alustan luomiseen jolle rakentaa uuden todellisuutensa. Ja eikö ole täydellistä, että 2011 on vuosi ennen vuotta 2012 - vuosi mitä olemme kaikki odottaneet! Kaiken tämän ajan jälkeen se on melkein täällä!

On aika ryhtyä toimeen. Nelosenergia ei ole älyllistä, se on fyysistä. Tee jotain, älä vain ajattele tai tee muistiinpanoja. Sen ei tarvitse olla oikein tai täydellistä. Ajattele talon perustaa. Se ei ole kaunis tai näyttävä eikä se näytä lopputulokselta, mutta sen on oltava enimmäkseen oikealla paikalla tietäen, että on paljon sijaa muutoksille, kun jatkaa rakentamista.

Tulevaisuuden itseen yhdistyminen

Paras tapa aloittaa on mennä "aaltoon" ja siivota kaikki energia, mikä ei ole sinun, käyttämällä "kultaista verkkoa". Meditointi käyttäen kultaista verkkoa on käytettävissä nettisivuillani (limitless-one.com/index.asp?ID=67).

Kuvittele sitten, että olet jo onnistunut ilmentämään sen, mitä haluat luoda. Tämä voi olla suhteen, uuden energiatyön, terveen ja onnellisen kehon luominen tai mitä tahansa. Älä keskity yksityiskohtiin - sinun ei tarvitse tietää, missä, milloin tai miten. Keskity sen sijaan siihen, miltä se tuntuu. Olet tehnyt sen! Nauti siitä. Piehtaroi siinä! Olet luonut tämän. Se on aikajanalla. Nyt sinun on vain matkustettava ajassa, kunnes pääset siihen.

Laajenna tätä tunnetta tai energiaa jokaisella hengenvedolla. Kuvittele tyytyväisyysaallon ja ilon kasvavan suuremmaksi ja suuremmaksi. Tämä on viestisi universumille. "Tämän olen valinnut luovani!" Tämä tunne- tai energia-aalto vetää puoleensa ihmisiä ja asioita, jotka sopivat yhteen sen taajuuden kanssa. Näin luot "sattumia" elämääsi. Tarkkaile merkkejä ja tilaisuuksia, joita tulee tiellesi - ja toimi niiden mukaan.

Tunne, kuka olet tuossa tulevassa ajassa. Lyön vetoa, että tunnut itsevarmemmalta ja vähemmän epäilevältä. Epäily on itseluottamuksen vastakohta. Itseluottamus on itsensä rakastamisen ilmentymä. Transformaatioprosessissa mitä koemme, on kyse luontaisen rakastettavuutemme ja arvomme muistamisesta. Takaan, että tunnet lisää tätä, kun jatkamme tällä polulla - et ehkä joka hetki, mutta yleensä.

Millaisia asioita teet tänä henkilönä, joka olet tässä tulevassa hetkessä? Kun heräät aamulla, miltä edessäsi oleva päivä tuntuu? Millaisilla teoilla tai toimilla täytät päiväsi? Millä tavalla olet erilainen kuin nyt? Ala tehdä noita asioita nyt. Luo tarkoituksellisesti niitä tunteita, joita sinulla on tänä tulevaisuuden ajankohtana, ja toimi niiden perusteella. Niiden ei tarvitse olla suuria asioita eivätkä luultavasti olekaan aluksi. Muista, että olet rakentamassa perustaa, joten älä hössötä yksityiskohtien kanssa.

Tämä prosessi voi tuoda esiin vanhoja juttuja, tavallisesti "negatiivisten" tunteiden kera, kuten viha, kiukku, epäily, toivottomuus ja häpeä. Älä tukahduta näitä tunteita. Sen sijaan puhu tuolle osallesi, joka tuntee niin. Anna sen ilmaista tunteet ja puhua niiden mukana kulkevista ajatuksista ja uskomuksista. Nämä asiat ovat vain osa vanhaa todellisuutta ja vanhoja maapelin sääntöjä ja ne ovat matkalla ulos. Joo!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >