HomeViestejäSteve RotherHelmikuu 2020 - Valojuovan jättäminen

Helmikuu 2020 - Valojuovan jättäminen

VALOJUOVAN JÄTTÄMINEN
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Helmikuu 2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother
 
Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät. Liitymme teihin tänään ja meidän täytyy vaihtaa kuulumiset, koska liikutte nyt uskomattoman nopeasti. On melkein, kuin uusi aikajana olisi valittu maan päällä, ja meidän on erittäin jännittävää katsella, koska se mitä tapahtuu, on hämmästyttävää. Tiedämme, että te näette tämän eri tavalla, enimmäkseen haasteina, vaikeuksina, tientukkeina jne. Kerromme teille, että tämä on myös paljon syvällisempää. Keräätte energiaa avataksenne uuden oven – sellaisen josta olemme kertoneet teille jonkin aikaa. On mielenkiintoista, että energia tuon oven toisella puolella alkaa nyt kasvaa itsestään. Olette melkein kuin luoneet tilan, johon astua, ja nyt se valmistautuu teitä varten. On upeaa nyt nähdä, miten alatte olla vuorovaikutuksessa uusilla tavoilla pitääksenne energian sydämessänne, sovittaen sen omiin tekoihinne. Se mitä puhutte ja mihin uskotte, tulee nyt uskomattoman tärkeäksi jokaisella ottamallanne askeleella.
 
Kannatte valoa Kotoa. Älkää koskaan unohtako sitä, vaikka tekisitte mitä, silloinkaan kun törmäätte vaikeuksiin. Kyllä, teillä kaikilla on haasteita. Olette maaplaneetalla, ja siihen te tietysti ilmoittaudutte. Kun törmäätte noihin haasteisiin, voitte mennä niiden läpi helposti. Katsokaa hetki taaksepäin elämäänne ja muistatte elämänne eri alueita, erityisesti ne oivallukset joita teillä oli matkan varrella. Jokin haaste toi melkein kaikki ne teille. Tämä aika maaplaneetalla alkaa nyt asettua vähän, ja näette ihmissydämen kohoavan uudella tavalla. Sen sijaan, että leikitään aina "seuraa johtajaa", ihmiset alkavat avata silmänsä eri tavalla. Paljon muuttuu, myös suhteenne maaplaneettaan, ja sitä osaa juhlimme, sillä se on ilo kaikille.
 
Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät. Kaikkien on aika astua yhteen ja tehdä uusi maailma, luoden jotain hyvin taianomaista tässä ja nyt. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen ja hoivaamaan toisianne. Pelatkaa hyvin yhteen. Espavo, rakkaat ystävät. Espavo!
 
_____________________
 
Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Merlia. Liityn seuraanne tänään suuresti iloiten. Näemme koko olemassaolonne toisen puolen katsomalla sitä paikasta, jota kutsumme Kodiksi – kaiken ydinolemus. Näemme valtavan energian muodostuvan, sillä maaplaneetalla tapahtuu merkittävä siirtymä useilla eri tasoilla. Olette olleet tietoisia niistä haasteista, joita liittyy luonnonkatastrofeihin ympäri maailmaa. Henkien menettäminen ja tuhoutuminen on aiheuttanut "painauman" universaaliin energiarakenteeseen. Kaiken energiassa on tällä hetkellä pudotus sen vuoksi, että valtava määrä eläimiä, kasveja ja kaikkea muuta on tehnyt siirtymän hyvin lyhyenä aikajaksona. Rakkaat ystävät, tämä vaikea jälki on väliaikainen ja selviää aikanaan. Kerrotaanpa teille kuitenkin eri näkökulma.
 
Yksi maaplaneetan kauneimmista puolista on kasvi- ja eläinmaailman rikkaus. Jos uskaltaudutte metsään ja seisotte hiljaa pelkästään tarkkaillen, olematta uhka, näette kaikenlaisten asioiden yrittävän saada huomionne. Puut yrittävät puhua teille, lintuja lentää ohi ja jatkuvasti muuttuvan ekosysteemin upea energia yrittää saada huomionne. Jo kauan ennen kuin te huomaatte mitään, metsä ja kaikki sen asukkaat ovat hyvin tietoisia teistä, sillä ne ovat yhteydessä tavoilla, jotka ihminen on unohtanut. Nämä ovat metsän deevoja.
 
Aivan kuten oma henkenne, nämä henget eivät näy, kun kuljeskelette. Mutta se on hymyssänne näkyvää säteilyä ja silmienne tapa syttyä. Rakkaat ystävät, tämä on henkenne, joka säteilee kehonne läpi. Sama pätee eläimiin ja deevoihin, jotka ovat periaatteessa puiden ja kasvien korkeampia itsejä. Tietysti eläimillä on henki, aivan kuten teillä. Tosiasiassa kaikella on, vaikka korkeammat värähtelyt rajoittavat sen näkemistä, joten useimpien on vaikea nähdä sitä.
 
Uusi fokus eläimiin
 
Universaalin energiarakenteen äskettäinen "painauma" kutsuu, ja alatte nähdä sen nyt. Monet keskustelut maaplaneetalla koskevat eläimiä, kun universumin luonnollinen tasapainottuminen vetää kollektiivisen huomion tuolle alueelle. Ja näin pitäisikin olla, sillä nämä ovat mestaruuden aikoja. Tämä lahja antaa joka ihmiselle uuden tilaisuuden osata sydänyhteys eläin- ja ihmishenkien välillä. Vaikka ette olisi tyypillinen eläinten rakastaja, kiinnittäkää tarkkaa huomiota. Loppujen lopuksi ihmisethän määritellään osaksi eläinkuntaa. Kyllä, se on tuo fyysinen osa, mutta katsomme paljon syvemmälle tuohon ihmishenkeen, joka yhdistyy eläinten henkeen. Tuon yhteyden hallitseminen johtaa paljon syvempään ymmärrykseen universumista ympärillänne.
 
Valopolut
 
Tällä hetkellä tapahtuu suuria yhteentulemisia useilla tasoilla. Voitaisiin sanoa, että nämä ovat verhon toisella puolella tiimejä, jotka kerääntyvät auttamaan. Monia kutsutaan Kotiin varhain ollakseen toisella puolella ja osallistuakseen tähän hyvin tärkeään joukkoon. Tätä tapahtuu monilla tasoilla, myös koko eläinkunnassa.
 
Pyydämme teitä kunnioittamaan noita kasveja ja eläimiä rakkaudellanne, sillä ne ovat antaneet kaiken. Kun kuulette jostain tragediasta, jossa monia ihmisiä vedetään Kotiin, tietäkää, että se jättää myös aukon universaaliin energiaan, jotta toiset löytävät tiensä Kotiin. Sankarit reagoivat ensimmäisenä, myös jotkut uskomattoman rohkeat lääkärit, ja kaikkien ihmisten pitäisi taputtaa heille. Mutta kiittäkää myös eläinkunnassa kaikkia niitä, jotka ovat palanneet Kotiin, kun ne ovat jättäneet valopolun toisten seurattavaksi. Monia kerääntyy auttamaan toiselta puolelta, ja heille se on uudestisyntymä, joten pitäkää se mielessä. Syntyy iloa, jota pystymme tuskin kuvaamaan teille, koska se on niin valtavaa, ettei se sovi teidän maailmaanne. Kerromme teille, että taikuus on täällä – se on hyvin käynnissä.
 
Kun yhdistytte eläinkuntaan, löydätte monia eri tapoja tehdä sen. Älkää antako eroavuuksien jakaa teitä. Ihmisillä on vaikeuksia sen kanssa. Tällä hetkellä ykseys voidaan saavuttaa helpommin muiden eläinten kanssa kuin muilla elämäntasoilla, vaikka ne tulevat pian. Maaplaneetalla tapahtuu valtava muutos, ja teillä on täydellinen paikka tarkkailla sitä. Aikanaan alatte tietää, että olette siellä opastamassa siinä. Muistatte jokaisen askeleen, koska tulitte tuon informaation kera. Rakkaat ystävät, kyse on vain sen muistamisesta, kuka todellisuudessa olette.
 
Mitä suurimpia iloja tulee nyt nopeasti, sillä olette toteuttaneet vaikeimmat puolet. Pyydämme teitä kaikkia tulemaan yhteen ja ilmaisemaan kollektiivisen aikomuksenne fokusoida valonne yhteen alueeseen hetkeksi. Tällä on nyt enemmän vaikutusta kuin koskaan ennen.
 
Uusi tasapaino
 
Puhutaanpa siitä aikajanayhdistymisestä, joka tapahtui muutama kuukausi sitten. Haluamme kertoa teille, miten hyvin pärjäätte feminiinienergian maadoittamisessa. Tämä muuttaa kaiken eteenpäin mentäessä, ja se on jo tehnyt valtavan muutoksen. Kyllä, monissa asioissa täytyy päästä ajan tasalle. Ihmiset jotka ajattelevat, että heillä on kontrolli, eivät luovu siitä helposti. Vaikka asiat eivät muutu yhdessä yössä, suunta on alkanut muuttua. Niinpä pyydämme teitä pitämään silmänne auki, kiinnittämään huomiota ja kiittämään. Feminiinivalo kirkastuu nyt monin tavoin. Se on hiljaista voimaa, mutta se on laskeutunut. Mikä tärkeintä, sitä käytetään, kun tapahtuu luonnollista tasapainottumista.
 
Rakkaat ystävät, olemme ikionnellisia nähdessämme teidät kaikki paikoillaan edessä olevaa työtä varten. Jokaisella teistä on oma palapelinpalansa, joka on hyvin ainutlaatuinen, ja kunnioitamme teitä sen kantamisesta. Kunnioitamme teitä myös sen muistamisesta, että teillä on se, ja nyt halukkuudestanne astua esiin ja vaikuttaa. Se aika on nyt. Olette selviytyneet. Sitä ette tiedä, että olette jo voittaneet pelin, joten pitäkää se mielessä.
 
Kerromme teille lisää, kun menemme eteenpäin. Feminiinienergia yhdistyy tavalla, joka hyödyttää kaikkia kaikkialla, mitä ei ole tapahtunut koskaan ennen. Kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja palaamaan hyvin yhteen, kun astutte tähän uuteen peliin.
 
Olen Merlia, ja rakastan teitä syvästi. Tulkaa joskus katsomaan minua.
 
Espavo.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >