HomeViestejäSteve RotherTammikuu 2020 - Aidalla

Tammikuu 2020 - Aidalla

AIDALLA
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Tammikuu 2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother
 
Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä ja hypännyt aikajanallenne hetkeksi katselemaan ympärille, ja näen sen taikuuden, jota luotte. Se on hyvin kiinnostavaa, koska me näemme suuremman kuvan kaikesta, mitä täällä on. Tarkkailija kertoo lisää tuosta suuremmasta kuvasta ja siitä, miten te kaikki voitte alkaa nähdä sen myös. Juhlimme maaplaneettaa näinä päivinä. Sydämenne ovat avautuneet valtavasti. Vaikka osa siitä liittyy elon tuomiseen omaan itseenne, siinä on paljon muutakin. Energia on asettanut uuden ilmapiirin, ja jos ihmiset pystyvät tarttumaan siihen ja käyttämään sitä, se pysyy. Siis rakkaat ystävät, vain hengittäkää. Tietäkää, että olemme yhdessä yhtenä, sillä olemme ykseyttä. Valonne tulee kirkkaammaksi, kuin kuvittelitte. Joillekin teistä se aiheuttaa vaikeuksia, koska se saatte huomiota, mitä ette ehkä halua.
 
Isoja askelia
 
Tällä uudella janalla jokainen askel jonka otatte, voidaan maadoittua täysin uudella tavalla. Istumme täällä katselemassa sitä, tuon pelin pelaamista, ja tiedämme, että jotkut teistä käyvät vaikeuksia läpi. Siitä ei ole epäilystäkään, mutta se ei merkitse, että teette jotain väärin. Hyvin yksinkertaisesti kyse on siitä, että teidän täytyy ylittää tämä ongelma-alue päästäksenne toiselle puolelle. Joillain on sopimuksia olla tämän muutoksen keskellä kantamassa valoa. Näinä aikoina ei ole hyödyllistä fokusoitua pieniin askeliin, vaan suuriin. Katsokaa sitä yleissuuntaa, jonka ihmiset ovat omaksuneet viime vuoden aikana. Ja kun alatte vakiinnuttaa tuon yhteyden, löydätte monia lisätilaisuuksia, joita ette koskaan odottaneet. Nyt on se aika!
 
Tervehdimme teitä kaikkia tämän uuden energian partaalla, johon olette astumassa. Tietäkää, että olemme aivan takananne ja katselemme kaikkea, mitä teette. Olemme siinä kannustamassa teitä ottamaan tuon askeleen ja siirtymään tuohon suuntaan. Mutta arvatkaapa mitä? Te olette jo voittaneet pelin! Teille ei vain ole tuttua, miten se toimii. Kuitenkin kehotamme teitä juhlimaan voittojanne, koska se antaa teille itseluottamusta. Nyt autamme teitä näissä seuraavissa askeissa, kun menette niiden läpi. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen ja hoivaamaan toisianne aina tilaisuuden tullen. Ja pelatkaa hyvin yhteen, kun luotte tätä seuraavaa askelta maaplaneetalla. Hyvin tehty.
 
Olen Ajanpitäjä. Espavo.
_______________
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Tarkkailija. Olen ikionnellinen, että olen kanssanne tänään, ja kerron teille joitain havaintoja. Mikä tärkeintä, kerron teille, miten tarkkaillaan. Ajanpitäjä on sanonut, että on tärkeää nähdä suuri kuva, pieniin askeliin keskittymisen sijasta. Kuvitelkaa hetki, että kaikki todellisuudessanne tapahtuu kauniilla niityllä, jolla on vihreää ruohoa ja luonnonkukkia. Tämä taianomainen niitty antaa pohjan kaikelle, mitä tapahtuu elämässänne. Ja niityn reunoilla on aita, joka pitää teillä kaiken kasassa.
 
Tänään pyydän teitä kaikkia istumaan tuolla aidalla. Astukaa hetkeksi ulos todellisuudestanne, jotta näette suuremman kuvan. Nimittäin meistä on kiehtovaa katsella yleisesti ihmisten toimintaa ja vuorovaikutusta. Tämäkin päivä on ehdottomasti uskomaton, huolimatta kaikesta siitä kaaoksesta, jota ehkä koette pienissä askelissa. Rakkaat ystävät, ottakaa askel taaksepäin ja pelkästään tarkkailkaa, koska silloin taian voi nähdä tällä hetkellä. Itse asiassa kokonainen perusenergia on muuttunut maaplaneetalla. Nimittäin otatte askeleen, sitten toisen ja sitten taas uuden. Mutta koko ajan katsotte vain tuota seuraavaa askelta. On erittäin vaikeaa nähdä suurempi kuva, kun olette täysin uppoutuneet yritykseenne siirtyä eteenpäin valitsemalla parhaan paikan, johon laittaa jalkanne.
 
Haastamme teidät aloittamaan tänään. Etsikää yksi pieni asia laitettavaksi liikkeeseen tätä seuraavaa vuotta varten. Voi, teillä on ihmistapana tehdä lupauksia tulevaisuudelle. Meistä se on kiehtovaa, sillä ainoastaan maaplaneetta ei tee sitä. Se on hyvin suuri aspekti kaikissa peleissä kaikkialla, ja se on tuo suurempi kuva, johon haluaisimme teidän alkavan yhdistyä. Alatte tulla tietoiseksi siitä, koska rakkaat ystävät, tulevina päivinä teillä on enemmän vuorovaikutusta noiden muiden olentojen kanssa, joista jotkut ovat jo olleet maaplaneetalla. Alatte saada selville paljon enemmän sen avun turvin, jota tulee, erityisesti lapsilta. Jos istutte aidalla ja katsotte suurempaa kuvaa, näette, että se mitä olette pitäneet ongelmana maaplaneetalla, on tilaisuus, joka tulee hyvin nopeasti.
 
Hengen peli
 
Olette voittamassa tämän pelin. Kyllä, sitä on erittäin vaikea nähdä, koska noiden pienten askelien ottamisesta tulee vaikeampaa. Usein vasta sitten kun nojaudutte taaksepäin ja katsotte suurempaa kuvaa, näette, ettei kaikilla noilla pienillä askelilla ole niin suurta merkitystä, kuin luulitte. Tosiasiassa teidän on erittäin vaikeaa mitata, missä kohtaa olette maailmassa, jos katsotte ainoastaan noita pieniä askelia. Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. Ja tuo ensimmäinen askel on yleensä pieni, koska siihen loppuu pysähtyneisyys, kun aletaan liikkua yhteen suuntaan. Sen jälkeen haluamme teidän katsovan tuota suurempaa kuvaa. Sen sijaan, että fokusoidutte polkuun ja sen "esterataan", katsokaa suurempaa kuvaa nähdäksenne, mitä ihmiskunnassa oikeasti tapahtuu.
 
Tapahtuuko maaplaneetalla asioita, joita ei pitäisi? Tietysti – niitä on tapahtunut ensimmäisestä päivästä saakka. Niin te pelaatte maaplaneetan kanssa. Teette kaikkia näitä asioita, kun toimitte edestakaisin. Joskus ryhdytte sotaan toistenne kanssa, ja toisilla kerroilla tuette toisianne. Meille on hämmästyttävää katsella sitä. Haluaisimme näyttää teille suuremman kuvan. Alatte nähdä, että kaikki ihmiset ovat kokeneet useita muutoksia, jotkut tarkoituksellisia ja toiset eivät. Nuo energiat ovat täällä teitä kaikkia varten, ja se on ehdottomasti taianomaista. Toinen tärkeä asia tässä on, että tulevat päivät avaavat uskomattomia mahdollisuuksia E-perheelle. E-perhe on fokusoitunut hengen oikeuksiin, tuon hengen joka teeskentelee olevansa ihminen. Tämä on nyt tulossa taas pintaan, koska kannatte enemmän omaan henkeänne fyysisessä kehossa ja vähemmän tiheyttä. Kyllä, se alkaa itse asiassa juuri nyt.
 
Ei enää salaisuuksia
 
Vaikka olemme usein kertoneet teille, minne olette menossa kehittyessänne valoa kohti, se tapahtuu nyt. Vaikka se on käynnissä, sitä on erittäin vaikeaa nähdä polkunne kaikkien pienten esteiden vuoksi. Tämä on erityisen totta, kun katsotte noita pieniä askelia, kun teistä näyttää siltä, että niitä on edessä enemmän kuin koskaan ennen. Ainakin niin te hahmotatte tilanteen. Miksi? No, siitä hyvin yksinkertaisesta syystä, että näette nyt enemmän. Riippumatta siitä, ajatteletteko sen syynä olevan teknologia vai oma evoluutionne, niin ei ole enää salaisuuksia. Teille tulvii kaikenlaisia asioita. Siinä määrin, että jotkut niistä teidän täytyy ohittaa sanoen: "En voi osallistua siihen tällä hetkellä." Rakkaat ystävät, näin tapahtuu, kun otatte liian monia pieniä askelia peräkkäin.
 
Menkää hetkeksi istumaan aidalle. Istuutukaa siihen ja pelkästään tarkkailkaa. Kun teette näin, ette näe vain haasteita ja negatiivisia asioita, vaan näette myös sen ihmiskunnan valtavan edistymisen, jota tapahtuu nyt. Rakkaat ystävät, olette lähempänä, kuin kuvittelette. On erittäin vaikeaa kertoa teille tarkkaa elämän kurssia tulevaisuudessa.
 
Jos haluatte tuoda jotain elämäänne, yksinkertaisesti luokaa se itsellenne. Älkää tehkö siitä liian suurta tai liian pientä, tuokaa vain jotain sisään. Sitten päästäkää siitä irti, istukaa aidalla ja tarkkailkaa, mitä tapahtuu. Näette energioita, kun ne menevät tänne yrittäen tätä tai tuonne yrittäen tuota. Kenties kaikki se törmäsi seinään ja loppui siihen. Tiedätte seuraavalla kerralla, missä tuo seinä on, eikö vain? Tarkkaileminen on erittäin tärkeää 2020. Ihmiset tekevät merkittäviä käännöksiä. Jotkut ovat ehdottomasti sitä, mitä niiden pitäisi olla, kun taas toisia edistävät sellaiset, jotka haluavat ihmisten kääntyvän tiettyihin suuntiin. Sillä ei ole mitään merkitystä, ja se on tosiasia. Katsokaa suurempaa kuvaa. Menkää istumaan aidalle joksikin aikaa ja vain tarkkailkaa. Minä istun aivan vieressänne.
 
Sitä minä periaatteessa teen, sillä se on elämää, jota rakastan. Rakastan katsella tämän pelin kaikkia osia. Jokainen kokemus joka teillä on inkarnoituneena, kirjataan Akaasisiin tiedostoihin ja pidetään siellä. Hyvin usein käytätte itse noita tiedostoja päättääksenne, mitä tuotte kuhunkin elämään – miten työskentelette asioiden kanssa, missä elämänoppituntinne ovat, miten teette kaiken sen ja mitä sopimuksia teette. Nämä ovat hyvin ainutlaatuisia aikoja, rakkaat ystävät, ja olette varanneet paikkanne tähän aika-avaruuden hetkeen juuri nyt. Jotkut teistä eivät ole tyytyväisiä siihen, missä olette ja mitä asioita käsittelette. Kerromme teille, että teille on tulossa mitä suurimpia tilaisuuksia saman tein. Siis olkaa kärsivällisiä, astukaa esiin ja alkaa liikkua johonkin suuntaan. Se kaikki johtaa teidät intohimoonne. Mikä tärkeintä, ymmärtäkää, että te ette ole koskaan yksin.
 
Tulkaa istumaan aidalle kanssani. Tarkkailkaa vain, ja näytän teille eri asioita, jotta voitte nähdä itse. On upeaa aikaa olla elossa. Ottakaa siitä parhaat puolet irti – naurakaa, laulakaa ja leikkikää tätä kaunista kuurupiiloa. Suuresti kunnioittaen tervehdin teitä tällä tavalla, rakkaat ystävät, ja pyydän teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Olen Tarkkailija, ja pidän katselemisesta.
 
Espavo. Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >