HomeViestejäMuita kirjoittajia2010 - 2011 Peter Watson Jenkins - Reinkarnaatio, osat I-IV

2010 - 2011 Peter Watson Jenkins - Reinkarnaatio, osat I-IV

REINKARNAATIO, OSAT I-IV

Kirjoittanut Peter Watson Jenkins ( www.mastersofthespiritworld.com)
Vuodelta 2010 - 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seitsemän vuotta sitten en ollut edes kiinnostunut reinkarnaatiosta. Se oli "hindumainen" juttu ja vaikka tunsin useita mukavia hindu-uskonnon seuraajia, heidän uskonsa ei viehättänyt minua. Havaitsin yllätyksekseni, ettei reinkarnaatiota tarvitse nähdä ollenkaan uskonnollisena asiana. Se on rationaalista! Jos katsoo junaa kulkemassa raiteita pitkin, sitä ei kutsuta uskonnolliseksi kokemukseksi, eihän? Kun katsotaan ihmisiä seuraamassa polkuaan elämässä, sekään ei ole uskonnollinen asia - se on elämää.

Mutta eikö ajatuksenne sisällä Jumalan?

Fyysikot sanovat tänä päivänä, että universumi koostuu täysin energiasta. Voidaan tarkastella esim. tietokonetta. Näyttö, muovikuori, elektroninen laitteisto sisällä ja sähkö käyttämässä sitä on kaikki oikeastaan harhaa. Tämä johtuu siitä, että tietokoneen jokainen osa ja sen "polttoaine" koostuu pienistä molekyyleistä, jotka vuorostaan koostuvat pienistä atomeista - aina pikkuruisiin aliatomisiin energiahiukkasiin saakka. Kaikki on energiaa universumissa - kovasta aineesta kuten timantit ja vuoret pehmeään aineeseen kuten meret ja omenamehu … jopa ihmisajatukset! Kaikki on todellisuudessa joukko aliatomisia hiukkasia eri muodostelmissa, jotka kiitävät tilassa luoden sen, mikä vaikuttaa fyysiseltä aineelta.

Unohditteko, että kysyin teiltä Jumalasta?

Varovasti, älä innostu liikaa! Rakensin rataa - nyt päästään junaan. Fyysikot etsivät aliatomisia hiukkasia tai hiukkasketjuja tai -aaltoja, jotka ovat kaiken muodostavia energiaelementtejä. Sellaisen energian on oltava laadultaan positiivinen ja luova, ei tuhoava. Sen on oltava pienin, kuitenkin ehdottomasti luotettavin olemassaolon elementti. Jos se ei olisi luotettava, se ei voisi olla ikuinen, ja kaikki olisi vaarassa hävitä. Sen on oltava johdonmukaista ja täydellistä. Tarkasteltuna fyysikkojen näkökulmasta sellaisen elementin on itse asiassa oltava olemassa selittämään, miten kaikki universumissa on olemassa.

Reinkarnaatio-opin kannattajat kutsuvat tätä elementtiä Lähteeksi. Lähde on täydellinen, korkeinta värähtelyä energeettisessä universumissa. Lähde on kaikkivoimainen, kaiken tietävä, huomioon ottava, sillä on rajaton luomisvoima ja se löytyy kaikkialta. Lähteellä ei ole mitään pysyvää muotoa. Se on pilvimäistä energiaa kaiken sisällä. Määrittelemme sen puhtaan ydinolemuksen ehdottomaksi rakkaudeksi ja täydellisyydeksi.

No, kuulostaa vähän Jumalalta.

Ei. Uskonnon ajatus on, että Jumala on joku, joka tai mikä ei ole me, ja se on täysin erillään meistä. Uskonto puhuu kieltä Jumalan ihmissielujen tuomitsemisesta ja taivaasta ja helvetistä. Mutta oma ajattelutapamme näkee sielun oleellisena osana Lähdettä, mikä on kaikki, ja kuitenkin "taitettuna irti" Lähteestä tarpeellisen itsenäisyyden saamiseksi. Emme käytä ajatusta jumaluudesta (jumalaolemuksesta), kun puhumme Lähteestä, vaan päädymme siihen, että sielu on myös ikuinen, koska - merenaallon vesipisaran tapaan - se on sekä yksilö (kuin meren pärske) ja universaalissa energiassa (kuin meri). Sielut ovat siksi samanaikaisesti sekä yksilö että kokonaisuuden osa.

Mutta jos Lähde on ehdottomasti rakastava, miksi ihmiset eivät myös ole?

Rakastava sielu on välttämätön elementti ihmiselämässä. Jos sielu ei ole läsnä ihmiskehossa, ihminen kuolee heti. Se on energeettinen välttämättömyys. Sielut tulevat maaplaneetalle tarkoituksesta, jonka Lähde on suunnitellut. Ne ilmestyvät maailman näyttämölle kuin näytelmän näyttelijät. Kun tuo näytelmä (ihmiselämä) etenee, näyttelijä voi esittää useita rooleja - jotkut rakastavia mutta jotkut myös negatiivisia. Lähde on täydellinen, mutta sen tapa päästä omaan täydellisyyteensä, on katsoa sielujen pitämää peliä, joka näyttää kontrastin täydellisyyden ja sen välillä, mikä on vähemmän täydellistä - negatiivisuudet mitä ne ovat kokeneet maan päällä.

Tarkoitatteko, että sielumme tulevat maan päälle jonkinlaiseen tehtävään?

Juuri niin. Olemme täällä löytämässä negatiivisuuden luonteen, jotta voimme verrata sitä omaan rakastavaan luontoomme. Viemme tämän tiedon takaisin lisäämään kokonaisuuden viisautta. Teemme tämän valitsemalla ne oppitunnit, joita haluamme oppia, ja sitten inkarnoitumalla (ottaen kehokuoren) kokemuksia varten. Teemme tätä usein pitkän maa-ajan kuluessa ja tätä prosessi kutsutaan reinkarnaatioksi.

Minulla on paljon lisää kysymyksiä!


OSA II - ELÄMÄN MATKAN ALKAMINEN

Oletteko olleet pitkällä matkalla viime aikoina? Kun lähden lomalle, vaaditaan paljon suunnittelua - puhumattakaan niistä tunneista, jotka kuluvat lentoja varatessa, karttoja hankkiessa, vaatteita pakatessa ja matkalle varustautuessa. Sielun matka on samanlainen.

En usko, että sielut voisivat ottaa mitään mukaansa.

Olet aivan oikeassa. Ei pääse näkemään pilveä (millainen sielu todellisuudessa on), joka kantaa ämpäriä ja lapiota rannalle! Mutta matka jolle sielu lähtee - tullen maaplaneetalle, palaten elämän lopussa ja tullen takaisin elämä toisensa jälkeen - vaatii paljon suunnittelua. Hahmottelemme tätä teille.

Kierros alkaa, kun sielu ilmaisee halun "lähteä taas". Se keskustelee paluuajatuksestaan maan päälle oman kahdentoista neuvostonsa ja lähimpien sielunkumppaneiden kanssa. Sitten se valitsee sukupuolen, syntymäpaikan, syntymäperheen ja suunnittelee sarjan haasteita, jotka se haluaa kokea oppitunteina. Sitten se kiinnittyy sikiösoluihin vauvan hedelmöityksessä ja hengailee maisemissa, kunnes on aika todella tulla sikiöön. Vauva syntyy, sielu elää persoonana - usein ennalta määräämättömään loppuun. Keho kuolee fyysisesti, sielu siirtyy seuraavaan vaiheeseen, se käy läpi ja saa neuvoja kysymyksissä, joita sen elämä on nostanut esiin, palaa Kotiin, rentoutuu ja lopulta aloittaa prosessin taas alusta - kunnes tulee aika saattaa matka tyydyttävään päätökseen.

Tämä nostaa esiin paljon kysymyksiä. Luullakseni tärkein on "miksi"?

Ehdottomasti tärkein kysymys. Kirjoitin aiemmin, että tulemme tänne löytääksemme negatiivisuuden luonteen, jotta voimme verrata sitä rakastavaan luontoomme. Tämä on ryhmätoimintaa, koska kaikki sielut ovat ikuisen energialähteen sirpaleita ja tämä matka on yksi syy, miksi Luoja antaa sieluille yksilöllisyyden. Olemme siis mukana yhteisessä toiminnassa, vaikka meidän täytyy elää yksilöllisinä sieluina, jotka ottavat ainutlaatuisen ihmiskehon. Tästä syystä meidän täytyy suunnitella asioita etukäteen oman kahdentoista neuvostomme neuvonantajien kanssa ja tehdä sopimuksia saadaksemme ja antaaksemme kokemuksia toisillemme ja tämä on syy, miksi meillä on henkioppaita elämämme ajan.

Meidän täytyy tulla maan päälle kerta toisensa jälkeen ja kun tulemme alas, kärsimme. Se ei kuulosta kovin reilulta.

Kukaan ei pakota meitä tekemään sitä. Jotkut sielut eivät koskaan inkarnoidu maan päälle tai edes johonkin vähemmän haasteelliseen paikkaan universumissa. Teemme sen täysin vapaasta valinnasta. Pyydämme sitä. Se on tavallaan hauskaa! Valitsemme negatiivisia haasteita vapaasta tahdostamme. Päätämme vapaasti sukupuolemme. Valitsemme vanhempamme, rotumme, värimme ja seksuaalisen suuntautumisemme. Universumin laki on valinnanvapaus.

Oletetaan, että pyöritämme hevostilaa. Nousisimme varhain aamulla ruokkimaan hevosia, autamme varsojen syntyessä, teemme treeniharjoituksia, hieromme ja suimme hevosia, luomme lantaa pilttuista. Kaikki työ olisi osa hevostilan pitämisen ryhmätoimintaa. Voisimme vapaasti valita tuon työn ja jos tekisimme sitä parhaan kykymme mukaan, ihmiset sanoisivat meistä, että olemme kasvaneet työssä. Vapaus on sielun matkan tuntomerkki. Olette täällä, koska valitsette niin.


OSA III - IHMISIÄ MATKALLA

Monet ihmiset kirjoittavat meille pyytäen Mestareita auttamaan ongelmiensa ratkaisemisessa, minkä nämä mielellään tekevät. Yleisimmin esitetään kysymyksiä suhteista. Sielun ensisijainen suhde on Lähde-energian kanssa, mihin sisältyvät kaikki muut sielut. Kaikki sielut "taitettiin" Lähde-energiasta ja niille annettiin yksilöllisyys ja vapaus tehdä, mitä haluaa, mutta ne pysyvät kiinni Lähteessä ja ne jakavat saman ehdottoman rakkausenergian.

Aiotteko mainita kaksoisliekit?

Kyllä. Tietysti on miljardeja sieluja, mutta ne taitetaan tavallisesti 72 sieluparin joukoissa. On suosittua kutsua pareja "kaksosiksi" ja ne täydentävät siististi toistensa luonnetta. Kun ne on jaettu, ne harvoin tapaavat uudestaan Kodin ulkopuolella - yleisen uskomuksen vastaisesti. Kun kaksoisliekit laitetaan yhteen, ne "häiriintyvät" niin, että ne menettävät tajun täällä maaplaneetalla olemisensa tarkoituksesta. Niinpä ne eivät normaalisti suunnittele tapaavansa poissa Kotoa. Silloin kun ihmiset puhuvat "kaksoisliekeistä", he puhuvat todellisuudessa sielukumppaneista.

Mitä ovat muut sielukumppanit?

Kaksoisliekit poisluettuna meille jää paljon sielukumppaneita samasta joukosta. Käytännössä työskentelemme säännöllisesti ainoastaan sielukumppanikourallisen kanssa. Loput auttavat meitä ja me autamme niitä tilapäisesti, mutta lähimmät sielukumppanit auttavat meitä paljon. Ne eivät ilmesty elämäämme välttämättä lähimpinämme - kuten sisarukset, vanhemmat, puoliso - vaan usein opettajana, valmentajana, parhaana ystävänä tai romanttisena kiinnostuksenkohteena. Ne auttavat meitä saamaan kokemuksia, jotka olemme valinneet itsellemme, ja me autamme niitä samalla tavalla.

Miten ne tietävät, mitä tehdä?

Ennen tulemistaan maaplaneetalle, sielut päättävät oppitunneista, mitä ne haluavat oppia. Näissä oppitunneissa on tavallisesti jotain vaikeuksia, jotkut ovat suorastaan inhottavia! Jos haluaisimme mukavan elämän, jäisimme Kotiin. Sen sijaan valitsemme ihmiselämän kaikkine vaikeuksineen, mutta myös kaikkine huippukokemuksineen, kun asiat näyttävät upeilta. Sielukumppanimme tekevät samoin - ottavat oppitunteja, joita haluavat oppia - ja lyöttäydymme yhteen ja teemme sopimuksia auttaaksemme toisiamme elämän aikana. Olemme tehneet vapaan valinnan siitä, mitä haluamme kokea, ja olemme riippuvaisia siitä, että ne antavat niitä meille. Esimerkiksi voimme haluta saada oppitunnin pettymyksestä. Menemme kouluun, rakastumme toivottomasti ja meidät hylätään. Arvatkaapa mitä? Hylkäävä ihminen on luultavasti sielukumppani, joka täyttää tekemänsä sopimuksen.

Se on julmaa!

Ei oikeastaan. Jonkun täytyi tehdä se tai meillä ei olisi ollut tilaisuutta saada tuota oppituntia. Joka tapauksessa se toimii kumpaankin suuntaan. Myöhemmin elämässä kenties meillä on katkera väittely jonkun kanssa, jonka tunnemme, ja loukkaamme häntä tappelussa. Toimimme "pahiksena" tuossa tilanteessa. Taaksepäin katsottaessa voimme joskus nähdä, että olemme esittäneet negatiivista osaa elämämme draamassa. Useimmat ihmiset joita tapaamme päivittäin, eivät ole sielukumppaneitamme, vaan - hyvä tai paha - sielukumppanit löytyvät joistain tärkeimmistä (ja joskus tuskallisimmista) suhteista, joita meillä on maaplaneetalla.


OSA IV - ELÄMÄNOPPITUNNIT

Koko ajatus elämänoppitunneista hämmentää ja joskus pelottaa ihmisiä. Tällä kertaa yritän auttaa teitä saamaan vähän enemmän tolkkua tästä ajatuksesta. Sielut valitsevat elämänoppitunnit ollessaan Kotona, mitä kutsumme "viidenneksi ulottuvuudeksi" tai "toiseksi puoleksi". Tämä on energiapaikka, minne sielut kerääntyvät Lähteen ehdottomaan rakkauteen.

Täytykö kaikkien sielujen valita elämänoppitunteja?

Selvästi on tunne henkilökohtaisesta kasvusta, mikä työntää useimmat sielut lähtemään sellaiseen koulutukseen. Mutta universaali laki sanoo, että sieluilla on täydellinen vapaus valita oma polkunsa. Jotkut sielut, joita usein kutsumme enkeleiksi, eivät ehkä ole koskaan käyneet maaplaneetalla. Niillä on muita tehtäviä suoritettavana, jotka tuovat tärkeää lisäarvoa elämälle Kotona. Jotkut sielut valitsevat kokemuksia toisilla planeetoilla. Nämä voivat olla paljon vähemmän haastavampia kuin maa, mikä on ainoa planeetta, joka on ohjelmoitu negatiivisen ja positiivisen tasapainoon. Muut planeetat ovat kokonaan positiivisia.

Tulevatko sielut aina alas ihmisolentoina vai onko totta, että ne voivat olla eläimiä?

On pieni määrä eläimiä, joita käytetään antamaan erityisiä kokemuksia sieluille. Meille on kerrottu, että vain pienenpieni osa sieluista on "vaihtuvia". Delfiinit ovat erityisen hyödyllisiä tähän kokemukseen ja kyllä, joitain kotieläimiä - kissat, koirat, hevoset - käytetään pieninä määrinä. Aihe on kiehtova, mutta valtaosan elämänoppitunneista maan päällä valitsevat sielut, jotka inkarnoituvat ihmisiksi. Eläinkokemukset voivat myös antaa elämänoppitunteja. Pantteri voi haluta tuntea metsästämisen ja metsästetyksi tulemisen energian.

Miksi meillä on elämänoppitunteja?

Lähde jonka energian kaikki sielut jakavat, tarvitsee ymmärrystä omasta rakastavasta luonnostaan. Tähän sisältyy oman vastakohtansa, negatiivisen energian kokeminen, minkä on luonut Lähde, mutta mikä on rajoitettu planeetallemme. Kokemalla negatiivisuutta sieluista kehittyy viisaita liittyen omaan rakastavaan luontoonsa. Niiden on mahdollista tuoda hankkimansa viisaus Kotiin, missä se voidaan jakaa Lähteen ja koko henkiyhteisön kanssa. Elämänoppitunteja siis tarvitaan tekemään mahdolliseksi tämä henkilökohtainen kasvu - sielujen kypsyys lisääntyy selvittämällä negatiivisia kysymyksiä. Koko henkiyhteisö tarvitsee tätä viisautta ja kasvua.

Ovatko kaikki elämänoppitunnit inhottavia? Miksemme voi tehdä hyviä asioita, kuten tuoda rauhaa maailmaamme?

Kaksi kohtaa tässä. Ensinnäkin, kaikki sielut ovat ehdottomasti rakastavia. Heidän luonteenaan on tehdä hyviä, positiivisia asioita. Siksi ihmiset tekevät paljon hyviä asioita maan päällä. On siis aina ok olla mukana positiivisissa hankkeissa. Toiseksi, Kodin henkiulottuvuus on ehdotonta rakkautta. Jos haluamme kokea vain positiivisuutta, meidän ei koskaan tarvitse lähteä Kotoa. Mutta elämäoppitunteihin liittyy negatiivisen energian kohtaaminen, joten jos olemme halukas tekemään sen, meidän on tultava maaplaneetalle, missä on positiivisten ja negatiivisten energioiden kaksinaisuus.

Onko totta, että meidän on tehtävä pahoja asioita?

Jotta joku voi kokea hyväksikäytön, on oltava hyväksikäyttäjä. Sielut esittävät kummankin osan aiemman sopimuksen perusteella. Sielutasolla sellaisissa tilanteissa ei ole hyvää tai pahaa - se on ihmisen tapa tuomita asioita. Sielut ovat kuin näyttelijöitä, jotka esittävät osia draamassa. Testinä on ymmärtää niitä tunteita, joita tulee kustakin esitetystä roolista, ja miten kukin tilanne vaikuttaa siihen ihmisolentoon, missä sillä on väliaikainen koti.

***

Saanko suositella, että ostatte "The Masters' Reincarnation Handbook" -kirjan? Se on saatavilla pokkarina tai e-kirjana Literature-sivultamme. Se on erittäin hyvä ja sanasta sanaan se, mitä meille kerrottiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >