HomeViestejäLee Carrol - Kryon29.6.2014 - Tietoisuusfysiikkaa - tulevaisuuden paljastaminen

29.6.2014 - Tietoisuusfysiikkaa - tulevaisuuden paljastaminen

TIETOISUUSFYSIIKKAA - TULEVAISUUDEN PALJASTAMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
29.6.2014 Berkeyley Springs, Länsi-Virginia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi lähtee liikkeelle Moskovan kanavoinnista ("Seuraavien 500 vuoden fysiikkaa" 17.5.14) ja se kuvaa planeettamme potentiaalia sen perusteella, mitä on tapahtunut toisille kaltaisillemme. Lisäksi paljastuu täysin uusi ajatus - tietoisuusfysiikka. Onko mahdollista, että tietoisuus on energiaa, mitä voidaan laskea ja kohentaa fysiikan avulla? Tämä kanavointi on vähän "huumaava", mutta lukemisen arvoinen, jos olet kiinnostunut siitä, minne asiat saattavat lopulta mennä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Berkeley Springsissä 29.6.2014.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämä kommunikointi on vähän erilainen. Se on katsaus tulevaisuudestanne, kuitenkin itse sana "tulevaisuus" on hämärä, koska se voi ulottua melkein miten pitkälle saakka. Kyse ei ole lähitulevaisuudesta, vaan tämän planeetan tulevaisuudesta yleisesti ottaen. Tämä on sellainen kanavointi, minkä kanssa kumppanillani on vaikeuksia, koska välitettävät asiat ovat usein hänen kolmiulotteisten aivojensa kokemuspiirin ulkopuolella. Hän saa tällaiset viestit joskus tuplana tai jopa triplana. Samaan aikaan kun hän puhuu teille, hän saa muita viestejä, jotta hän voi parannella sitä, mitä hän antaa. Se tapahtuu vielä uudestaan, kun hän kirjoittaa sen puhtaaksi. Tämä on paras, mihin pystymme antaessamme moniulotteisen viestin kolmiulotteisille aivoille, joten hän kamppailee joskus ja jos se on liian hämärää hänelle, hän perääntyy ja antaa tulkinnan uudestaan.

Tämä on sellainen viesti, jonka ehkä haluatte katsoa monta kertaa. Se on sellainen viesti, minkä laittaisitte ehkä aikakapseliin, jotta voitte avata sen myöhemmin ja ymmärtää sen täydemmin, kun asiat ovat muuttuneet vähän. Informaatiopalasiin joita annan nyt, on vihjattu aiemmin, mutta nyt haluamme maalata suuremman kuvan.

Puhun muutoksesta runsaasti. Kumppanini pitää luentoja siitä, mitä teillä on seuraavaksi, mutta hänen luentonsa edustavat vain lapsenkenkiä siitä, mitä on seuraavaksi. Hän voi antaa teille vain asioita, jotka ovat hänen ymmärryksensä puitteissa. Hän antaa sen ihmisille, jotka menevät askel askeleelta omassa logiikassaan ja ymmärtävät asioita vain sen kautta, mitä he tietävät - ei sen, mitä he eivät tiedä. Eikö olekin arvoitus yrittää kuvata sellaista, mikä voisi olla puitteissa, joita ette ole koskaan kokeneet? Se on erilaista ja se on hidasta. Mutta tästä se alkaa, rakkaat ystävät, ja sen kanssa meidän on työskenneltävä.

Voin aloittaa kaiken tämän kertomalla, että olemme nähneet sen aiemmin, mitä täällä maapallolla tapahtuu tällä hetkellä. Rakkaat ystävät, jos voitaisiin verrata kouluun galaksia ja kaikkia planeettoja, jotka ovat käyneet läpi tämän aiemmin, tämän päivän energia olisi valmistumista ensimmäiseltä tietoisuusaskeleelta. Olemme nähneet tämän monta kertaa aiemmin. Se on tapahtunut tässä galaksissa muille ennen teitä, joten tiedämme, mitä on tulossa, koska toiset ovat ottaneet ne samat askeleet ennen teitä, jotka ovat seuraavana teillä. Olette galaksissa uusia, joille tämä tapahtuu, ja maasivilisaationne on erittäin nuori ja vasta alkamassa tulla tietoiseksi siitä, millä on merkitystä ja millä ei.

Ihmistietoisuus purettuna osiin

Se mitä kuvaatte ihmistietoisuudeksi, on vain tietoisuutta. Se kuuluu ihmiselle vain, koska olette ihminen ja näette sen sillä tavalla. Te ihmisryhmänä generoitte tietoisuusenergiaa, joten kutsutte sitä ihmistietoisuudeksi, mutta se on melkein identtinen sen tietoisuuden kanssa, mitä muut planeetat ovat käyneet läpi. Se on energiaa, millä on itse asiassa substanssi [tästä tulee lisää]. Kutsuisitteko fysiikkaa ihmisfysiikaksi?

Teille tietoisuus on elämän aikaansaamaa tiedostamista. Vain elämä voi luoda sen. Se edustaa yksilön ja ryhmän ajatteluarvoja ja muuttuu ajan kuluessa. Planeettatietoisuuden kypsymiskierto on lähes identtinen planeetasta toiseen, koska galaksi on tehty energiafraktaaleista. Fraktaalit edustavat - suurimmasta pienimpään - saman asian toistuvia osia. Se on kaunis ajatus ja se merkitsee, että ympäri galaksia on yhteinen elämänjärjestelmä ja sen rakenteessa on yhteisiä piirteitä kaikkialla. Tämä sallii elämän rakennuspalikoiden olla DNA:n kaltainen rakenne melkein kaikkialla. Kehittyneen elämän DNA:ssa on paljon enemmän kuin kemiallista informaatiota, mutta samanlaiset aminohapporakenteet kuin teidän kehossanne ovat yhteisiä kaikille. Olemme nähneet tämän aiemmin. Eikö tässä ole järkeä, koska olette jo nähneet, että universumi alkoi yhdestä lähteestä, ei monista? Siksi tuossa lähteessä oli fraktaalit siitä, mitä kaikesta lopulta tuli tänä päivänä.

Olette nuori sivilisaatio, rakas ystävä, niin nuori, että on vaikea edes antaa teille perspektiiviä siihen, miten nuori olette. Aurinkokuntanne - ja sivilisaationne sen osana - ei ole kiertänyt vielä edes yhtä kertaa galaksin ympäri! Se on kulkenut vasta murto-osan yhdestä kierroksesta. Kestää melkein 200 miljoonaa maavuotta kulkea kerran galaksin keskuksen ympäri. Miltä teistä tuntuu tietää, että kaukana teistä muissa maailmoissa on yhteiskuntia ja sivilisaatioita, jotka ovat kiertäneet kolme kertaa? Plejadilaiset (siemenbiologianne) - puoli kierrosta. Tämä on vain näyttämään teille, miten vanhaa jokin elämä tässä galaksissa on. Jotkut niistä vierailevat luonanne, mutta kukaan niistä - kukaan niistä - ei pysty vaikuttamaan teihin siinä määrin, kuin voitte vaikuttaa itse itseenne. Galaksi kuhisee elämää, ja olette muuten olleet hyvin piilossa - tähän saakka.

Olemme nähneet planeetan kypsymistä tapahtuvan aiemmin, joten haluan antaa teille suuremman kuvan. Ikänne ihmisenä tällä planeetalla alkaa selittää, miksi maapallo on käynyt läpi hyvin kammottavan ajan. Maasivilisaation historia näyttää rumalta teistä, eikö vain? Menneisyytenne ja historianne on täynnä selviytymisenergiaa - tappamista, rumia aseita, massatuhoja eikä mitään tyylikkyyttä tai kunnioitusta elämää kohtaan. Kidutus oli yleistä ja julkinen telottaminen urheilua. Rakas ystävä, kaikki nuo planeetat kävivät sen läpi! Ne kaikki kävivät, koska sivilisaatio tekee näin - se rakentaa itseään ajan ja kasvun kautta. Osa kasvusta ei aina mene kypsällä tavalla. Se kykenee tuhoamaan itsensä tai kylvämään tietonsa matkan varrella. Joskus sitä tapahtuu ja joskus ei. Kuten tiedätte, maapallo on juuri ohittanut pisteen, missä tämä oli mahdollinen skenaario.

Tulee aika, jolloin ihmislapsi alkaa tiedostaa itsensä. Ego ottaa täysin hallinnan ja hän ajattelee vain itseään. Sitä voi nähdä koulun pelikentän selviytymispiirteissä. Voidaan katsella, kun toisista tulee kiusaajia selviytyäkseen ja joistain ei. Jotkut lapset eivät kypsy koskaan tietoisuudeltaan ja he pysyvät kiusaajina myös aikuisina. He tappelevat ja riitelevät koko elämänsä. He eivät koskaan löydä sitä tyyliä ja kauneutta, mitä viisaus saa aikaan kypsyyden myötä. He kuolevat usein nuorina.

Planeettatietoisuus ja ns. ihmisluonto kypsyy tai sitten ei. Kun kasvatte sivilisaationa, keräätte tietoa ja kokemusta. Lopulta luodaan viisautta, mikä saa aikaan uutta ajattelua paremmista tavoista ratkaista ongelmia kuin vanhat selviytymistekniikat [sota]. Suvaitsevuuden ja yhteistyön kautta teillä on tilaisuus kasvaa ja alkaa toimia yhdessä, aivan kuin se prosessi, minkä koitte kasvavina lapsina.

Teidän on tehtävä tämä voidaksenne siirtyä eteenpäin. Lapset eivät tiedä tätä, koska heillä ei ole älykkyyttä sen näkemiseen. He eivät tiedä, mitä he eivät ole vielä kokeneet, ja kuten tiedätte, jotkut eivät kasva koskaan aikuiseksi ja heidän elämänsä heijastaa vihaa, väkivaltaa ja yksinkertaista selviytymisajattelua koko elämän. Saatte todella nähdä koko järjestelmän vertauskuvana omista lapsistanne ja siitä, miten he aikuistuvat.

Kun kasvatatte lapsianne, he tekevät samoja asioita kuin sivilisaatiot. He käyvät läpi kamalan kahden vuoden ja murskaavan kolmen vuoden iän ja teinivuodet [henkäys!] ja sitten toivottavasti kasvavat aikuiseksi. Olen liian pelkistetty, kun sovellan lasten tietoisuutta ihmissivilisaatioon, mutta antakaa minun tehdä se. Miksi? Olette edelleen leikkikentällä! Tönitte edelleen toisianne nähdäksenne, kuka on pomo, reagoitte edelleen ja olette vielä selviytymismoodissa - kunnes noin 50 vuotta sitten se alkoi muuttua vähän. Olette nyt ohittaneet sen merkkipaalun, missä olisitte voineet tuhota itsenne, ettekä tehneet sitä. Olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, mikä aikataulu oli ja mitä muinaiset kalenterit kertoivat teille. Se myös selitti, miksi olen täällä - todellista sen juhlimista, mitä olette tehneet. Nyt haluan mennä pidemmälle tässä kanavoinnissa.

Näkymätön tietoisuusenergia

Haluan puhua teille merkittävästä näkymättömästä energiasta, mikä edustaa merkittävää tunnistamatonta järjestelmää.

On eräs täydentävä energia, mikä kiinnostaa monia teistä. Ette voi nähdä sitä, mutta haluatte, koska se koskettaa teitä kiehtovalla tavalla. Tämä näkymätön energia vastaa siitä, minkä newagelaiset ja esoteerismieliset tuntevat ensin. Jotkut pystyvät nappaamaan jotenkin tämän energian jonkun aurakentästä. Todella lääkinnällisesti intuitiivinen voi vaistota, mitä toisessa ihmisessä on vialla. Kenttä ympärillänne lähettää sairautta, terveyttä ja iloa. Mitä tuo energia on? Miten se toimii? Tiedemieliset, ettekö haluaisi pullottaa sen, viedä kotiin ja analysoida? Mutta ette voi.

Sama instituutti mikä on järjestänyt tämän tapahtuman [viitataan Arlington Instituteen Länsi-Virginiassa], on panostanut näihin energioihin - näkymättömiin energioihin, jotka vaikuttavat. Mitä lukija tulkitsee tai psyykkinen tuntee tai futuristi "futurisoi"? Mistä tämä energia tulee ja voiko sitä kutsua energiaksi? Miksi se on niin vaikeasti tavoitettavaa? Aion kertoa teille lisää aivan hetken kuluttua ja "vähän lisää tästä" on avain tulevaisuuteen.

Taas kerran, lapsi ei tietäisi viisauden loistokkuutta. Lapsi ei ajattele, miten yhdistetään asioita ympärillään olevien lasten eduksi. Lapsi jota ajaa ego ja joka on vasta heräämässä itsetietoisuuteen, tekee vain sen, mikä auttaa sitä itseään. Lapsen ainoa varuste on perustunne ja se, mitä hän tarvitsee tehdäkseen ratkaisun hyvin alkeellisesti. Lapsi hyökkää, huutaa, tömistelee ja työntää toisia tietyllä tavalla saadakseen haluamiaan asioita. Jos antaisitte tälle lapselle viisauslautasen, hän ottaisi sen eikä hänellä olisi aavistustakaan, mikä se on. Hän heittäisi sen pois tarpeettomana.

Ihmiskunta on tässä risteyksessä. Selviytymistietoisuus on muuttumassa kypsemmäksi ajattelutavaksi. Tällä näkymättömällä energialla on piirteitä, joista ette tiedä. Jos antaisin teille lautasellisen sitä, saattaisitte heittää sen pois. Ette ehkä edes näkisi sitä. Valotyöntekijät ja vanhat sielut havaitsevat tuon muutoksen ensin. Kaikki tässä näkymättömässä energiassa mitä kutsumme "ihmisen kvanttitietoisuudeksi", alkaa parantua niin, että se on vähän selvempää ja paljon vähemmän vaikeasti tavoitettavaa.

Jos toisin teille toisen sivilisaation nyt, sellaisen kuin plejadilaiset tai orionlaiset tai arcturuslaiset, ette tunnistaisi mitään. Runotapaamiseen osallistuvan lapsen tapaan olisitte hyvin hämmentyneitä! Missä lelut ovat? Miksi tämä on niin tylsää? Miksi en ymmärrä, mitä sanotaan? Milloin elokuva alkaa? Emmekö ole jo perillä?

Ensinnäkään niillä ei ole teknologiaa niin, kuin te hahmotatte sen. Mitä siitä sanotte? Koska fyysiset koneet jotka tekevät jotain, heitettiin pois kauan sitten. He tekivät sen hitaasti, kun he oivalsivat, että ihmistietoisuuden fysiikka voisi luoda mitä tahansa, he haluaisivat. Tähän ollaan menossa, rakkaat ystävät, ettekä tiedä, mitä se on. Ette tiedä, mitä ette tiedä.

Nyt olemme antaneet teille vinkkejä, joten kehitetäänpä sitä. Ihmistietoisuudella ei ole ytimekästä määritelmää - paitsi se, minkä annoin teille tämän viestin alussa elämänenergiasta. Mutta mitä jos kertoisin teille, että kypsillä planeetoilla sillä on kiinteä määritelmä? Miksi? Koska he pystyvät näyttämään sen teille liitutaululla - ihmiskouluvertausta käyttääkseni. Se on matematiikkaa! Sillä on säännöt ja sillä on fysiikka! Eikä vain tämän, vaan se ei ole 3D:ssä eikä se noudata mitään 3D-sääntöjä. Ei mikään ihme, että te ette pysty ymmärtämään tätä!

Voisin kertoa teille kaiken siitä, mutta siinä ei olisi mitään tolkkua. Tässä on esimerkki niistä piirteistä, jotka hämmentävät teitä. Olemme kertoneet teille, että alle puolen prosentin ihmiskunnasta täytyy herätä tietyllä tavalla vaikuttaakseen sitten koko planeettaan. Tämän pitäisi kertoa teille, että ihmistietoisuus ei ole 3D:tä. Miten jokin niin pieni voi vaikuttaa kokonaisuuteen? Alle puoli prosenttia. Siinä ei ole kyse siitä, kuinka monia teitä on, koska se on "leikkikenttäpuhetta". Kvanttienergiaa on kaikkialla koko ajan ja se reagoi muuhun kvanttienergiaan kvanttienergian säännöin.

Kuunnelkaa, rakkaat ystävät, on järjestelmä, järjestelmien yhdistelmä mistä ette tiedä vielä mitään. Selitykseni kaikuvat vielä oppijoiden kuuroille korville. Se ei ole ymmärrettävä teille kaikille ja siksi ehkä haluatte lukea tämän uudestaan tai laittaa sen aikakapseliin.

Miten selitetään internet sellaiselle, joka ei tiedä vielä sähköstä? Mistä aloitetaan? Miten keskustellaan tiettyjen kilpa-automoottorien hienoista eroista sellaisen kanssa, joka ei ole vielä keksinyt pyörää? Tämä on päivän ongelma. Miten kerron teille sellaisesta, mistä teillä ei ole mitään käsitystä, mutta mistä teidän täytyy kuitenkin tietää? Minäpä annan siis teille joitain rakennuspalikoita ja vielä lisää vertauskuvia.

Viisauseste

On ns. viisauseste. Viisausestettä olemme kuvanneet niin, että "mitä tapahtuu ihmistietoisuusenergiassa, kun tapahtuu tiettyjä asioita, jotka eivät ole määrällisiä, mutta jotka vaikuttavat tähän esteeseen, jopa muuttavat sitä". Niinpä kyse ei ole siitä, miten paljon tai miten monta. Sen sijaan on kyse muista asioista, joita tapahtuu tietoisuusfysiikassa ja joista ette tiedä vielä mitään. Mutta näiden asioiden täytyy tapahtua tietyllä tavalla - hajautetulla, ei keskitetyllä tavalla - jotta tämä este rikkoutuu. Viisauseste ei ole muuri tai tukos, vaan energiaeste mikä odottaa saavuttamista, kuin äänivalli. Sitten kun viisauseste saavutetaan, se rikkoo vanhan tietoisuusmallin eikä mikään voi olla enää, mitä oli.

Kun rikoitte äänivallin, menittekö kotiin sanoen: Se on kiva juttu! Jatketaanpa vanhan lentokoneen ja vanhojen nopeuksien käyttämistä tästä eteenpäin." Ei! Tuskin pystyitte odottamaan sellaisen lentokoneen suunnittelemista, mikä ylittäisi sen! Mikään ei pysynyt entisellään, ettekä voineet laittaa henkeä enää takaisin pulloon. Ihmiskunta on ohittanut kohdan, missä se ei ole enää selviytymismoodissa. Se on rikkonut viisausesteen ja nyt se on mennyt moodiin, mikä alkaa rakentaa toimeentulemisprosessia. Ette pysty helposti palaamaan vähemmän tietoiseen tilaan.

Se on kvanttiominaisuus. Ajatelkaa tätä - viisautta mikä parantaa kaikkien ihmisten aivoja siihen pisteeseen, missä useimmat mielet voivat olla samaa mieltä asioista, mitä he eivät ole koskaan ennen oivaltaneet. Kaikki tämä tarvitsematta opettaa sitä heille. Kuulitteko tämän? Ette odottaneet sitä. Este on rikottu ja "intuitiivinen ja kypsä ihmisajattelu" tulee esiin koko planeetalla.

Se ympäröi ihmistä ja ihmissivilisaatiota niin, että kun lapsi syntyy, uudesta kypsyydestä tulee toinen luonne - viisaus tulla toimeen, suvaita, ihminen ihmisen kanssa ja miten ratkaista arvoituksia. Sitä kutsutaan viisausesteeksi. Olette siinä! Eikä se anna teille ilotulitusta tai tähtisadetta taivalla. Ei ole juhlia tai kilistelyä tai ilmapalloja - paitsi minun puolellani verhoa. Kaikki vanhat sielut katsovat tämän este-energian ydinolemukseen. Kurkistatte siihen, mikä saa sen toimimaan, ja rikotte kohta rajan, mikä vaikuttaa koko ihmiskuntaan, ei vain valotyöntekijöihin ja vanhoihin sieluihin. Painatte kohta nappia fysiikassa, mitä ette tienneet olevan olemassa - ja se vie aikaa.

Puuttuva pala

No niin, tässä on osa, jonka halusin antaa teille - puuttuva pala. Miten selitän tämän? Kumppani, etene hyvin hitaasti [puhutaan Leelle]. Ihmiskunta selittää asioita sen perusteella, mitä se tietää - ei sen perusteella, mitä se ei tiedä. Tässä on esimerkki. Kenties tiedemiehet katsovat avaruuteen ja löytävät piirteitä, joita he eivät pysty selittämään. Piirteet eivät näytä oleva newtonilaista tiedettä, mutta newtonilainen fysiikka on liikkeen kultainen standardi kaikkialla, joten ihminen ponnistelee etsien kaavoja, jotka laittavat selittämättömän newtonilaisiin laatikoihin. Tervetuloa pimeään aineeseen! Nauratte myöhemmin sille laatikolle, missä olitte. Olen kertonut tämän teille aiemmin, mutta tämä on ihmistaipumus logiikassa ja se on erittäin ymmärrettävää. Tarkkaile sitä, mikä on tuntematonta, ja laita se tunnettuihin laatikoihin, vaikka ne ovatkin sekavia laatikoita ja vaikkei niissä ole tolkkua - vaikka ne ovat mystisiä! Menette sen mukaan, mitä tiedätte, puuttuvien fysiikanlakien aktiivisen etsimisen sijasta.

No, minäpä kerron teille, että teiltä puuttuu yksi fraktaali-informaation suurimmista paloista. Miksi erotatte tietoisuuden tunnetun energian fysiikanmaailmasta? Energiassakin on fraktaaleja ja ne toimivat kaikki yhdessä, pienistä suuriin. Atomirakenne luo energiaa! Tietoisuus on energiaa ja sillä on kvanttilait. Puuttuva ymmärrys- tai oivalluspala on tietoisuusfysiikka.

Kuunnelkaa minua: miten ihmiset määrittelevät tietoisuuden? He sanovat ehkä: "No, tietoisuus on käsite ja se kuvaa tilaa, missä ihminen tiedostaa itsensä. Sitä ei voi mitata, koska se on vain käsite." Ei ole! Mitä pidätte tästä toteamuksesta? Gravitaatio on käsite, mikä kuvaa, miksi pudotatte asioita. Sitä ei voi mitata, koska se on vain käsite. Tiedätte paremmin. Gravitaatio on näkymätöntä energiaa, mitä voidaan laskea ja mikä on kvanttienergiaa. Magnetismi on näkymätöntä, mitattavaa ja kvanttienergiaa. Tietoisuudessa on sama juttu. Se on fysiikkaa ja teidän pitäisi totutella tähän, koska se on yksi seuraavista fysiikan alueista, mikä vetää teidät reiän läpi 3D:stä moniulotteisuuteen. Se mitä pidätte käsitteenä (tietoisuus), ei ole sitä. Olette tietämättömiä siitä, että on tietoisuussäännöt ja se on osa kvanttifysiikkaa.

On sääntöjä, postulaatteja, matematiikkaa, graafeja ja ratkaisuja. Vielä tuntemattomassa tietoisuusfysiikassa on kauniita ominaisuuksia. Kun alatte nähdä tämän, se alkaa selittää, mitä tulee tapahtumaan, ja tulevaisuuden tavat. Mutta tällä hetkellä ette näe sitä niin. Puuttuva pala on, että voitte jäljittää ja mitata tietoisuutta ja voitte piirtää sen, myös ihmiskunnan ulkopuolella. Se on kaunista! Kuvitelkaa, ettei ole tyylikkäitä newtonilaisia sääntöjä ja ihmettelyä, miten asioiden liike aurinkokunnassa toimii - mutta teidän ei tarvitse. Newton yhdisti asiat. Hänen matematiikkansa sallii teidän nyt laukaista raketin ja kohdata vuosia myöhemmin asteroidin, mitä ei voi nähdä ihmissilmällä! Se on puhdasta matematiikkaa ja ennustettavaa ja tämä luo kauniita mahdollisuuksia.

Teknologia mitä teillä on, minkä kanssa työskentelette tällä planeetalla ja mikä on hyvin kaunista ja hyödyllistä, on tuotu teille sillä tiedolla fysiikasta, minkä tunnette. On syy ja seuraus - työnnä tätä ja tuo tapahtuu. Kun ymmärrätte fysiikanlait, voitte tehdä elämästänne paremman - ja tosiaan olette tehneet.

Tällä hetkellä ihmiskunta ymmärtää neljä fysiikan peruslakia ja käyttää niitä. Olemme kertoneet teille, että on kuusi, mutta jo ilman kahta viimeistä tiedätte, miten käytetään neljää ensimmäistä. Se on muuttanut ihmiskuntaa. Kaunista! No niin, mitä jos kertoisin teille, että sama tilanne on tietoisuudessa?

On tietoisuuslakeja, jotka ovat aivan kuin fysiikanlakeja siinä mielessä, että ne ovat kausaalisia (yhden asian muuttaminen saa aikaan toisen muuttumisen). Mutta kvanttimaailmassa nämä tietoisuusliikkeen lait eivät ole lineaarisia, joten ne luovat erilaisia reaktioita. Kumppanini, nyt tästä tulee vaikeampaa [puhutaan taas suoraan Leelle]. Näytän kumppanilleni juuri nyt asioita eikä hän pysty verbalisoimaan niitä. Niinpä sanon: tee vain parhaasi. Hän näkee sen tunteen - voi hyvänen aika!

Uudenlaiset fysiikanlait

Jos tuntisitte tietoisuusfysiikan, voisitte rakentaa paremman maailman. Kuunnelkaa näitä ominaisuuksia. Ensinnäkään tietoisuus ei kulje paikasta toiseen, se ei kulje suoraan - se ei kulje! Tietoisuus ei ole yhdessä paikassa ja mene toiseen, tietoisuus ei laajene. Se ei suurene eikä pienene. Tietoisuus vain on. Tietoisuusfysiikan ominaisuudet ovat aivan kuin 3D-fysiikassa siinä mielessä, että se vain on valmiina kohennettavaksi tai ei, muiden ympärillä olevien lakien perusteella. Kun tiettyjä sääntöjä tai lakeja sovelletaan, niin kaikki toiset lait muuttuvat yhdessä. Tietoisuus on elämän olemassaolon liima. Jos elämällä on kaava, se on tämä.

Minäpä kerron teille parista tekijästä, joita voidaan soveltaa tietoisuuteen muutoksen tekemiseksi. Toinen on nimeltään "hyväntahtoinen tekijä". Tiesittekö, että kun tietoisuusfysiikkaa tutkitaan ja viisaustekijää sovelletaan (mikä saavutetaan ohittamalla viisauseste), seuraavaksi tapahtuu tietoisuussääntöjen eksponentiaalinen ymmärrys ja soveltaminen, mikä luo tekijän, joka saa aikaan hyväntahtoista toimintaa? Voi, se oli monimutkaista, kumppanini! Osaatko sanoa sen paremmin? [Lee puhdistaa päätään]

Minäpä kerron teille tällä tavalla. Tällä planeetalla on tällä hetkellä energiavoimien välinen taistelu. Sen tietoisuuden minkä olette kehittäneet ja niiden lakien vuoksi, joita olette laittaneet paikoilleen tietoisuusfysiikan kautta, tällä planeetalla on syntynyt nyt kamppailu monista asioista, joista emme ole koskaan puhuneet. Onko planeetalla pahuutta? Kyllä. Onko olentoja, jotka ovat omistautuneet tulemaan sekaantumaan asioihinne? Kyllä. Onko se järkyttävää? Ja miksi niin olisi? Miksi niin olisi aikana, jolloin siirrytään korkeamman tietoisuuden mahdollisuuteen? Rakkaat ystävät, tämä johtuu siitä, että sen myötä mitä olette luoneet tietoisuusfysiikkaan ja mitä sääntöjä olette soveltaneet, työnnätte tavallaan vähäisempää tietoisuutta niin, että sitä pakotetaan menemään pois tieltä! Muistakaa, että se on 3D-selviytymismoodissa. Mitä siis luulette sen tekevän? Taistelevan! Tajusitteko sen?

Silloin kun fysiikan sääntöjä sovelletaan tiettyihin tilanteisiin, voitte kontrolloida, mitä tapahtuu. Tämä on 3D-fysiikan tuntemisen kauneus. Sama pätee kuitenkin myös tietoisuuteen. Sitten kun saavutatte ymmärryksen tietoisuusfysiikasta - miten se toimii, sen mekaniikasta, sen jakelusta ja sen toimittamisspiraalista - suljette oven vanhoihin energioihin. Tietyt olennot jotka ovat käyneet tällä planeetalla aiemmin, eivät voi käydä enää. Kuulitteko tämän? Ne eivät pääse sisään! Fysiikka luo esteen eivätkä ne pääse sisään. On pimeitä energioita ja pimeyden ideoita jotka haluaisivat tulla sisään ja leikkiä tietoisuutenne kanssa. Jotkut kutsuvat sitä pahuudeksi. Se vaikuttaa ihmisiin ja niihin, joiden kanssa ihmiset työskentelevät. Se auttaa niitä saamaan valtaa ja kontrollia, eikä siinä ole mitään tyylikkyyttä, miten ne saavat sitä. Mutta tuo ovi suljetaan! Pahuus - sellaisena kuin tunnette sen - alkaa heikentyä. Pahuus on energiaa, mitä tietyt ihmiset ovat imeneet. Sitten noista ihmisistä tulee todella pahoja ja se on heidän valintansa. Se on vanhaa tietoisuutta. Tämä on paras selityksemme siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Plejadilaiset hyppivät nyt tasajalkaa, koska he tietävät, mitä täällä on tapahtunut. Se on melkein eksponentiaalista evoluutiota, jos haluatte sen olevan. Yksi asia johtaa toiseen ja se rakentuu itselleen. Lopulta teidän ei tarvitse enää aloittaa alusta joka ainoa kerta syntyessänne, kuten kumppanini kuvasi aiemmin tänään. Henkinen kehitys alkaa ja alatte tulla planeetalle kera tiedon tekijöistä, joita opitte tänään, ja rakennatte niille seuraavassa elämässänne. Jos voisin käyttää jotain termiä, se olisi "syntyä viisaana".

Myöhemmin kuin tämä fysiikka paljastuu teille, ymmärrätte laitteita, jotka pystyvät toimimaan tietoisuuden kanssa. Sehän on vain fysiikkaa. Sitä ette ajattele, etteivät ne ole välttämättä koneita, vaan paremminkin biologisia apuneuvoja. Mutta teillä ei ole niitä vielä vähään aikaan. "Miten monta sukupolvea vaaditaan, Kryon?" En aio kertoa teille, koska en halua antaa teille mitään juonta, mikä pilaa juhlat. Jokaisella planeetalla on ollut oma aikasyklinsä omassa evoluutiokehityksessään.

"Miten se toimii? Miten nopeasti se toimii? Milloin se alkaa?" Se on jo alkanut! Olette viisausesteellä ja rikkoneet sen. Haluaisin kertoa teille, että kun ollaan viisausesteellä, kaikkien niiden planeettojen rataennätys on sama, jotka ovat saavuttaneet tämän paikan. Ne ovat kaikki siirtyneet eteenpäin, joka ikinen. Ikään kuin koko planeetan kollektiivitietoisuus oli mukana. Ikään kuin sytytitte valot eikä mikään pimeysmäärä voisi estää sitä. Voi, se yrittää! Olemme kertoneet sen teille aiemmin. Ihmiset jotka ovat panostaneet vanhoihin tapoihin - kuin lapset leikkikentällä - eivät halua kasvaa aikuiseksi. He potkivat, huutavat ja kiusaavat. He tietävät, että valo muuttaa kaiken, eikä heillä ole tilaisuutta toimia niin kuin ennen.

Tästä puhumme. Hyväntahtoinen tekijä ja viisauseste toimivat tietoisuusfysiikan lakien puitteissa tavoilla, jotka selvitätte. Päädytte luomaan lisääntyneen DNA-aktiivisuusprosentin ja tämä lisääntyy sukupolvi sukupolvelta. Lopulta teillä on ihminen, joka osaa manipuloida ainetta ja näyttää luovan asioita tyhjästä. Miksi tämä on niin erityislaatuista? Se on vain fysiikkaa! Eikö siinä ole järkeä, että moniulotteinen fysiikka pystyisi kontrolloimaan alemmantyyppistä fysiikkaa? Korkeimmantyyppinen fysiikka on tietoisuutta ja tämä fysiikka voi kontrolloida 3D-fysiikkaa koska vaan.

Maailmanrauha? Voi, se on helppoa. Se on alku. Se on siementen kylvämistä ja se on selviö. Katsokaa uutisianne. Ei näyttäisi siltä ikuisuuksiin. Se on vain tänä päivänä. Maailmanrauha ei ole lopputavoite - tuskin! Kun kasvatte ja olette aikuinen, lakkaatte heittelemästä toisianne kivillä leikkikentällä. Lakkaatte! Se on normaalia. Sitten alatte saada hienostuneempia ideoita. Maailmanrauha on vasta alkua ja sitten hommasta tulee hyvä.

Tämän me näemme. En ole koskaan ennen sanonut näitä asioita tällä tavalla. Halusin teidän kuulevan koko tarinan. Mitä luulette tapahtuvan sodattomalle sivilisaatiolle, mikä voisi luoda fyysisesti mitä tahansa, joten se ei olisi koskaan nälissään? Millaista olisi elää kolme tai neljä kertaa pidempään kuin nyt ja olla terveenä koko sen ajan? Millainen se sivilisaatio olisi, joka voisi laittaa itsensä kvanttitilaan, jos haluaisi, ja olla missä tahansa? Tämä on olemassa! Ajatelkaa, missä olitte 1000 vuotta sitten. Ajatelkaa nyt galaksin sivilisaatioita, jotka ovat miljoona maavuotta vanhempia! Onko tätä liian vaikea spekuloida? Se on vain fysiikkaa!

Mitä jos kertoisin teille, ettei näillä sivilisaatioilla ole keskushallintoa - kuulitteko tämän? Oletteko koskaan kuulleet johtajattomasta yhtiöstä? Se on sellaista. Sanoisitte: "Se ei voi toimia." Voi, kyllä se voi! Se voi, silloin kun kaikki ovat yhteydessä siinä määrin, että he ovat samaa mieltä ilmiselvistä asioista ja tietävät tehtävänsä. Se on intuitiivista ja luonnollista. Teillä? Mahdotonta. Sitä kohti olette menossa. Ei tule mitään maailmanhallitusta. Se on niin 3D:tä! Sen sijaan tulee maailman tietoisuussopimus. Tiedätte yksinkertaisesti paremmin. Mitä siitä sanotte?

Mitä tapahtuu ihmisryhmälle, joka menee juhliin ensimmäistä kertaa eivätkä he ole koskaan tavanneet toisiaan? Mitä he tekevät? Heittelevätkö he kivillä toisiaan? Ei. Juhlissa on tietoisuus, missä he yhdistyvät ja he puhuvat toistensa kanssa, syövät hyvää ruokaa ja pitävät hauskaa. Kuka kertoi heille nuo säännöt? Harjoittelivatko he sitä? Ei! Sama pätee kypsyyteen ja paremmin tietämiseen. Entä planeetta, millä olisi juuri näin? He syntyvät tilanteeseen, missä he tietävät paremmin. Tämä on viisaustekijä ja tämä on este, minkä olette ylittämässä.

Lopulta heitätte pois järjestelmät, joita luulitte aina tarvitsevanne, erityisesti ne jotka järjestävät teidät ryhmiin tekemään asioita. Siitä tulee toinen luonto ja tiedätte kaikki yhdessä. Liian hyvää ollakseen totta? Kysykää joltain plejadilaiselta. Kysykää niiltä, jotka ovat Orionilta tai Arcturukselta. Kysykää miltä tahansa entiseltä vapaan valinnan planeetalta, koska ne kaikki katselevat teitä tällä hetkellä. Tämä huone on täynnä heitä ja he nyökkäävät päätään sanoen: "Kyllä! Kyllä, kyllä!"

Tämän viestin kauneus on, ettei sillä ole merkitystä, uskotteko sen tänään vai ette, sillä tulette kokemaan sen tällä planeetalla. Te vain odotatte, olette paikalla. Olette niitä, jotka luovat näiden ennustusten ydinolemuksen.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >