HomeViestejäCatherine Viel30.4.2024 - Kuuntele, kuuntele

30.4.2024 - Kuuntele, kuuntele

KUUNTELE, KUUNTELE

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
30.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Älä unohda sitä keskeistä totuutta, että Jumala istuu
Omassa sydämessäsi.

– Swami Ramdas

Vaikka on fantastista olla taas liikkuva lonkkaleikkauksen jälkeen, olen edelleen ”vanha” ja tulen vanhemmaksi. Niinpä en ole unohtanut lupausta ”medipetistä”. Kuitenkin palautuminen paljon mukavampaan fyysiseen tilaan 3D-leikkauksen avulla muistuttaa minulle: tee, mikä on mahdollista nyt. Liiku, kävele, vahvistu, tanssi. Syö terveellisiä ruokia, vältä haitallisia aineita.

Olen huomannut viime aikoina kasvua sokerikulutuksessani. Tähän mennessä se on kaikki, mitä olen tehnyt: huomannut. Sokeri on vanha vastustaja, mutta kuten ikääntyvä, ovela nyrkkeilijä, se voi edelleen lyödä yllättäen nyrkillä, jos lasken suojaustani. On helppoa olla piittaamatta sellaisesta, mikä ei ole oikeasti ongelma, ainakaan oman arvioni mukaan. Mutta mahdollisuus mokata paikkani medipetijonossa, koska kieltäydyin harkitsemasta sokerinsaannin vähentämistä (”miksi vaivautua, medipeti korjaa sen!”), saa minut ajattelemaan.

Enkö olisi terveempi, onnellisempi ja paremmassa tilanteessa, jos lisäisin tietoisuuttani sokerinsaannista? Voisin rupatella itseni kanssa, pitää vähän päiväkirjaa ja istua hiljaa tietoisuudessa, vastaanottavaisena Jumalan mielipiteelle. En itse asiassa halua, että kukaan kertoo minulle, mitä pitää tehdä – edes Jumala. Mutta haluaisin ymmärtää, mistä tuo sokerinhalun lisääntyminen tulee. Ja mahdollisesti päättää, haluanko jatkaa lisääntynyttä kulutusta.

Kenties voisin laittaa ajastimen päälle viideksi minuutiksi ja kirjoittaa vapaasti tästä aiheesta. Mieleni staattinen kohina voi olla niin kova ja Jumalan ääni niin lempeä ja pehmeä, ette voi olla valtavan vaikea kuulla. Kynän laittaminen paperille, sallien universaalin äänen tulla läpi, ohittaa mentaalisen kohinan.

Olen valmis kuuntelemaan. Haluan kuunnella. Minun täytyy vain valita viisi minuuttia 24 tunnin vuorokaudesta ja lähestyä tuota ovea Jumalaan, laittaa korvani avaimenreiälle, ja kuunnella, kuunnella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >