HomeViestejäSandra Walter16.5.2024 - Geomagneettimyrsky ja uusia plasmavaikutuksia

16.5.2024 - Geomagneettimyrsky ja uusia plasmavaikutuksia

GEOMAGNEETTIMYRSKY JA UUSIA PLASMAVAIKUTUKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
16.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

On myriadeja reaktioita, päivityksiä, muutoksia ja kokemuksia, joita tapahtuu, kun on plasman voimakasta sisäänvirtausta ja altistumista kosmisille säteille, kuten meillä oli viime viikonloppuna.

Jatkuvat, monipäiväiset KP 8+ geomagneettimyrskyt ovat lahja: magneettikenttä avautuu ja tietoisuutta muuttavaa plasmaa virtaa sisään. Meillä oli neljä päivää voimakkaita geomagneettimyrskyjä, huipentuma KP 11.6 lauantaina. Aikamoinen sisäänvirtausportti.

Tunne Galaktisen keskuksen magneettimuutosta ja sen vaikutuksia kaikkiin tähtiportteihin tässä nyt-hetkessä. Uudet virrat ovat olleet selvästi voimakkaampia ja merkityksellisempiä Vegan tähtiportin uudelleenkalibroinnista saakka viime kuussa. Uusi magnetismi vaikuttaa myös Solarikseen, aurinkoomme, kuten myös Gaian kristalli-aurinkoytimeen. Ja tietysti vaikutetaan myös sydänkenttämagnetismiimme. Miten täydellistä, että fokusoiduimme sydänmagnetismiin Presence-tapahtumassa juuri ennen tätä sisäänvirtausta. Ylösnousemuskehityskaarien nopeutuminen on käynnissä.

Revontulia (kirjaimellisia, näkyviä plasmavirtoja) todistivat monet, jotka eivät olleet kokeneet niitä aiemmin. Viehättävää saada kaikki tuijottamaan revontulia yötaivaalla ja todistamaan plasman sisäänvirtausta! Kauniit takapihalta otetut revontulikuvat ja innostus olivat todellinen sydämen avaaja. Voitko tuntea sen tulevaisuuden, jolloin tämä on yleinen tapahtuma?

Muista, että toukokuu tuo jatkuvaa auringon aktiivisuutta ja magnetismia muuttavaa toimintaa. Meitä valmistellaan yhdistettyyn sydän-DNA-kristus-aktivointiin kesäkuun päiväseisauksen paikkeilla.

Geomyrskykokemuksia ja -päivityksiä

Kosmiset plasman sisäänvirtaukset pystyvät Gaian kentässä. Plasma ei virtaa ohitsemme, silloin kun kenttä häiriintyy (näin revontulia). Meillä pyörii nyt täysin uutta informaatiota kentässä, täynnä koodeja, kristallirakenteita, DNA:ta päivittävää säteilyä ja kosmisen äitiplasman rakkaus-valoälykkyyttä.

Tämä ylösnousemusta vahvistava informaatio etsii avoimia kanavia, sekä muuttaa valmistautuneita sydämiä, DNA:ta ja tietoisuutta luomaan puhtaita kristuskanavia. Käy katsomassa Presence-klippini YouTubessa kuullaksesi äitiplasmasta ja sen vaikutuksesta ylösnousemukseemme.

Monet näkevät uuden valon ja plasman tanssivan kristallikentissä ja porteissa. Mikä tärkeintä, näemme sen säteilevän sydämen, selkärangan ja kristalli-DNA:n ympärillä. Todellinen päivitys on käynnissä – ja se tuo kauniita ja kummallisia aistimuksia.

Tässä on muutamia aistimuksia ja muutoksia, joita on huomattu tämän voimakkaan sisäänvirtauksen aikana:

* Uusi sydänmagnetismi aktivoitu – kristussydänkeskus tuntuu elävämmältä ja yhdistyneemmältä kosmiseen äitikenttään kuin aiemmin.
* Aivot: pyhä tuli tuntui päässä, käpylisäke-aivolisäkekokonaisuudessa ja aivoissa.
* Selkäranka: kulta-timanttivaloa selkärangassa, valaisten uuden kanavan läsnäololle ja uudenlaista ”ravintoa” valokeholle.
* Näyt ja selväjärkiset ylösnousemusunet hyvin aktiivisia.
* ”Minä olen” -olemukseen/läsnäoloon yhdistyminen on jalostuneempaa ja vahvistuneempaa.
* Transsimaisia hetkiä (tai päiviä), häviämis- tai lähtemisaistimuksia.
* Ahdistusta, itse-epäilyä, itsepaljastuksia.
* Syvä tunne uudesta sydänmagnetismista ja kristussydämen avautumisesta.
* Uuden maan ulottuvuus vahvistunut, luonto/valtakunnat yhdistyneempiä.
* Laajentuminen jatkuvaan rauhaan, ykseyteen, tyyneyteen, armoon.
* Maailmojen jakautuminen ja aikajanamuutokset, tiheys häipyy.
* Nollapistehetket yleisempiä ja moniulotteisia.
* Äkillinen positiivinen muutos valinnoissa, tavoissa, paikassa, palvelussa.
* Väsymystä ja ”kosmista sädepakahtumista”; lepo luonnossa.
* Valokehosäteily; valoa säteilee sisältä ulos.

Kutsuin Kosmista äitiä, kun Presence-yhdistymisestä ja sydänmagnetismista tuli intensiivistä viime viikonloppuna. Hän ympäröi sydämeni aistittavalla tyyneys- ja suojakentällä ja kertoi: ”Anna minun kietoa sinut tähän jumalaiseen armoon.” Tämä on edelleen hyvin lohduttavaa – pyydä, jos on tarvetta.

Käytä kentän uutta plasmaa itsereflektioon. Pidä huolta fyysisestä, mentaali-, tunne ja henkitasosta. Nämä sopeuttamiset muuttavat meitä, ja lisää on tulossa.

Presense-kollektiivi ja Sunnuntain ykseysmeditaatiot …

Lähetän kaikille ääretöntä rakkaus-valoa ja sydämen avautumista näiden kauniiden muutosten aikana, jota tehdään kenttiimme. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >