HomeViestejäTerry Andrews12.8.2024 - Luojaksi tuleminen

12.8.2024 - Luojaksi tuleminen

LUOJAKSI TULEMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
12.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten mainitsin viime kerralla, kehitymme nopeasti. Ja kehitymme täysin ulos vanhasta itsestämme. Tuosta vanhasta 3D-itsestä irtipäästäminen, joka ei toimi uudessa maailmassa, avaa meidät tämän korkeataajuisemman ajan helppoudelle, vapaudelle ja voimalle. Tällöin meistä tulee luojia, tällöin päästämme irti vanhasta ajattelutavastamme.

Vanha itse pitää kiinni tuskasta ja kärsimyksestä, koska 3D-maailma oli täynnä sellaisia asioita. Se taistelee selviytymiskykynsä puolesta. Mutta kun kehitymme kaikkeen tähän uutuuteen, kohtaamme täysin uuden maailman armon, tuen, rakkauden ja kauneuden.

Tämä uusi maailma säihkyy. Se hehkuu. Se sykkii elävyyttä ja eloisuutta. Se puhuu suoraan sielullemme, rakkauden kielellä. Tämä on erittäin tuore ja uusi kokemus, jota emme pysty helposti kuvaamaan tai selittämään kenellekään muulle. Yritys pukea se sanoiksi rajoittaa sen laajuutta, potentiaalia ja ihmettä.

Tässä uudessa kokemuksessa kohtaamme sielumme viisauden, totuuden ja rajattomuuden. Ruumiillistamme jumaluutemme. Tiedämme. Koemme tasapainoa. Elämme sydämestä. Astumme ajan ulkopuolelle. Siirrymme eheyteen. Hyväksymme luomisen tärkeän ja voimallisen roolin. Käytämme puhdasta taikuuttamme.

Jaamme valoamme, jotta kaikki tulevat omaan kanssaluovaan suhteeseensa kaiken olevaisen kanssa.

Oivallamme, että kehomme jokainen solu vaihtaa (kanavaa) ja laulaa uutta laulua. Hehkumme uutta tietoisuutta ja säteilemme kuin auringot. Kohoamme. Unelmiemme voima kantaa meitä. Olemme tehneet työn, ja nyt saamme palkkiot. Kajahtelemme, kosmisen sinfonian soidessa korvissamme. Tämä on meidän laulumme, tämä on meidän aikamme. Olemme niitä, jotka tulivat Maahan valaisemaan ja käynnistämään sen uudestaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >