HomeViestejäDaniel Scranton12.10.2022 - Lokakuun energiat ja 5D-chakrat

12.10.2022 - Lokakuun energiat ja 5D-chakrat

LOKAKUUN ENERGIAT JA 5D-CHAKRAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
12.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä ollessamme jälleen teidän kaikkien kanssa täällä maaplaneetalla, ja todistamme tietoisuutenne laajentumista, kun se jatkuu teidän lokakuunne aikana. Teille on annettu tämän kuukauden aikana pääsy viidennen ulottuvuuden chakroihinne tavalla, johon ette ole aiemmin kyenneet. Ja sen tuloksena on ollut, että monilla teistä on uusia oivaluksia, muistoja entisistä elämistä, myös niistä jotka ovat maailmanne ulkopuolella, ja useammat ja useammat teistä ryhtyvät tekemään sitä työtä, joka tarvitaan kolmannen ulottuvuuden seitsemän päächakranne siivoamiseen, jotta viidennen ulottuvuuden chakrat voivat hallita ylimpänä.

Viidennen ulottuvuuden chakrajärjestelmänne antaa teille suuremman pääsyn moniulotteiseen maailmaan. Tämä universumi sisältää monia ulottuvuuksia, monia todellisuuksia, ja hyvin paljon enemmän, kuin mihin olette yhdistyneet aiemmin. Riittää, kun sanotaan, että teillä on melkoista menoa, kun viritytte viidennen ulottuvuuden chakroihinne. Teidän tarvitsee vain sallia tämän tapahtua. Se merkitsee, että mitä tahnasta tulee tai ei tule elämäänne, hyväksykää se kaikki, koska se on teille vain tapa tehdä tuo lisätyö, tuo puhdistuminen, jota tarvitaan antamaan teille parempi pääsy siihen, mitä viidennen ulottuvuuden chakrat pitävät sisällään teille.

Tämän kuukauden loppuun mennessä jokainen huomaa helpommaksi yhdistyä korkeampiin ulottuvuuksiin, jos hän sitä haluaa. Useammat ja useammat ihmiset havaitsevat itsellään olevan lahjoja, joista he eivät tienneet, ja tunnette sen ajan olevan paljon lähempänä, jolloin on täysi ja avoin kontakti maan ulkopuolisiin. Olette astumassa nyt voimaanne täysivaltaisena olentona, koska sen olettamisen aika on ohi, että joku tai jokin ulkopuolellanne kontrolloi kaikkea. Olette saaneet tuon pelin pelattua, ja olette nyt valmis tunnustamaan, että olette todellisuutenne luoja 100 % ajasta. Olette valmis astumaan täyteen voimaanne ja täyteen potentiaalinne ja tulemaan yhteen galaktisten voimien kanssa, ja voimien jotka ovat tämän universumin ei-fyysisistä ulottuvuuksista.

Se on ollut vaatimus kaikilla teistä tässä elämässä, mutta ensin teidän täytyi käsitellä kaikki täällä maan päällä elämisen fyysiset aspektit, ja siitä syystä sanomme, että kun kohtaatte sen, mitä teidän täytyy kohdata, sallitte itsenne hyötyä vielä enemmän lokakuun energioista, jotka ovat antaneet teille enemmän pääsyn viidennen ulottuvuuden chakrajärjestelmäänne. Päästäkää se kaikki sisään, ja tunnistakaa, että sitä tulee aina, ja ottakaa eri kohdissa päivänne aikana vähän aikaa sulkea silmänne ja vetää muutaman kerran syvään henkeä, kun tunnustatte, että nämä viidennen ulottuvuuden chakrat ovat läsnä energiakentässänne, ja ne ovat valmiina olemaan palveluksessanne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >