HomeViestejäDaniel Scranton7.9.2022 - Saatte valtavia tuloksia tekemällä tämän

7.9.2022 - Saatte valtavia tuloksia tekemällä tämän

SAATTE VALTAVIA TULOKSIA TEKEMÄLLÄ TÄMÄN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
7.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Kohotamme tietoisuustasoamme, yhdessä teidän kaikkien kanssa siellä maan päällä. Nautimme erittäin paljon laajentumisen tunteesta, ja kannustamme teitä kaikkia näkemään ylösnousemuksenne tietoisuuden laajentumisena, ei muuttosuunnitelmana. Tiedämme, että yksi ylösnousemuksen tärkeä viehätys on siinä, että saatte jättää taakse kaiken, mikä on pimeää tai tuhoisaa jollain tavalla. Mutta todellisuudessa, silloin kun laajennatte tietoisuutenne sisältämään kaiken, mikä on negatiivista ja ei-haluttua, ja näette sen osana itseänne, teistä tulee enemmän Lähde.

Lähteellä ei ole tapana lakaista asioita maton alle tai jättää niitä jonkun muun hoidettavaksi. Lähteen hommaa on ehdoton rakkaus, levittää enemmän valoa ja tarjota enemmän myötätuntoa ja anteeksiantoa. Te jotka olette todella hereillä, näette kaiken, mitä on maailmassanne nyt, täydellisenä paikkana mistä luoda jotain uutta, jotain parempaa. Mutta voitte luoda sillä kaikella, mitä edessänne on, sekä käyttää sitä inspiroimaan teitä. Ymmärtäkää selkeästi, mitä sanomme tässä. Laajennatte tietoisuuttanne niin, että ymmärrätte täysin ja kokonaan, että se kaikki on te.

Ette nosta tietoisuuttanne siihen pisteeseen, että te ette enää näe sitä sotkua, jonka ihmiskunta on luonut, sotia jotka jatkuvat, rasismia, pelkoa – kaikkea mitä tällä hetkellä on, mikä edustaa alempaa tietoisuustasoa. Jos jokin on siinä, se on siinä tarkoituksella, ja tuo tarkoitus on aina palvella teitä. Ja se tapa millä jonkin on mahdollista palvella teitä, on katsoa sitä ja kysyä itseltänne: "Mitä vastustan tässä?" Siis teidän täytyy kysyä, onko teissä tuomitsemista, onko teissä vastarintaa tai katkeruutta, ja sitten teidän täytyy kysyä itseltänne: "Mikä on ensimmäinen askeleeni tämän henkilön, ryhmän tai tilanteen hyväksymisessä juuri sellaisena, kuin se on?" Ja sitten teidän täytyy ottaa tuo askel, ja se on askel tietoisuutenne laajentumista kohti.

Tietoisuutenne laajentuminen on sama asia kuin tietoisuutenne kehittyminen, mitä teette tietoisemmin heränneenä kollektiivina. Otatte askelia Lähdettä kohti, korkeamman ulottuvuuden tietoisuustasoa kohti, tarkoituksellisesti, eikä jonkin auringonvälähdyksen tai niiden maanulkopuolisten olentojen työntämänä, jotka kannustavat teitä voimallisesti menemään tuohon suuntaan. Siis yksilönä voitte tehdä nuo oikeat arviot kaikesta, mitä maailmassanne on, ja johtaa esimerkillä, ja voitte opettaa muille, miten se tehdään.

Ette ole siellä pakenemassa todellisuutta ja opettamassa muille, miten se tehdään teidän kanssanne, koska Lähde on kaikenkattava. Lähde on kaikki, ja olette siellä kokemassa itsenne ehdottomana rakkautena, mikä merkitsee, että säilytätte tuon "itsetuntonne" rakkautena kaiken sen edessä, mikä ilmenee jonain muuna kuin rakkautena hetkessä. Mutta todellinen mestari tunnistaa tuon rakkauden, joka on jokaisessa ihmisessä, jokaisessa tilanteessa ja jokaisessa hetkessä, ja mestari pitää fokuksensa siinä ja tuntee/tunnustelee sitä jatkuvasti, koska tuo tunne antaa mestarille eniten laajentumista.

Olemme alkaneet tietää tämän kokemuksen kautta, ja laajennumme edelleen, ja niin myös te kaikki. Ja kun teette sen tarkoituksella, aikomuksenanne, saatte valtavia tuloksia.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >