HomeViestejäDaniel Scranton13.10.2022 - Miksi kuljette universumin vaikeinta polkua?

13.10.2022 - Miksi kuljette universumin vaikeinta polkua?

MIKSI KULJETTE UNIVERSUMIN VAIKEINTA POLKUA?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
13.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo olla yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin kiinnostuneita ihmiskunnan ylösnousemuksesta, koska autatte meitä saaman kokemuksia, joita emme olisi voineet saada ilman teitä. Nautimme erittäin paljon polkunne katselemisesta ja myös osallistumisesta siihen auttajina, joita olemme. Haluamme teidän tietävän, että kaikki ratkeaa teillä. Haluamme teidän oivaltavan, että itse asiassa myös uneksitte tämän todellisuuden olemaan, ja kehotamme teitä myös ajattelemaan, miten monumentaalinen uroteko se on.

Kuljette vaikeinta mahdollista polkua tällä hetkellä, ja se merkitsee, että olette mestareita. Vain mestarit ottaisivat sellaisia haasteita kuin te. Saatte kaiken apumme, koska tunnistamme tämän, koska rakastamme teitä ja koska näemme teidän luovan eniten laajentumismahdollisuuksia tässä universumissa. Se on jännittävää, jos sitä ajattelee, koska kaikki mitä koette siellä, saa universumin tarjoamaan enemmän mahdollisuuksia kaikille olennoilleen.

Ja koette kaiken se, mitä olette luoneet, jossain kohtaa tulevaisuudessa. Haluamme auttaa teitä kokemaan enemmin tai myöhemmin sen, mitä luotte, joten sekin on tavoitteemme. Haluamme teidän nauttivan matkasta, ja haluamme teidän rentoutuvan tietoisuutenne laajentumiseen, mutta haluamme teidän myös nauttivan luomuksistanne, jotka tuntuvat joillakin teistä olevan kaukaisessa tulevaisuudessa. Nämä luomuksenne ovat rinta rinnan kanssanne tällä hetkellä, ja silloin kun teillä on luottamusta, että saatte ne, voitte tehdä jokapäiväisiä askareitanne. Voitte elää elämäänne ilman ahdistusta siitä, saavuttavatko nämä ilmentymät teidät vai eivät.

Olette todellakin kuskin paikalla, koska se on teidän luomuksenne. On teistä kiinni, minkä tyyppistä elämää elätte. Kyllä, on karmaa, ja kyllä, on sopimuksia, mutta te jotka saatte tämän lähetyksen nyt, olette eläneet tarpeeksi pitkään, että olette selvittäneet suurimman osan karmastanne ja saaneet täytettyä useimmat sopimuksenne, jos ette kaikkia niitä. Siksi neljännen ulottuvuuden olentoina määräätte, mitä koette seuraavaksi, sillä miltä teistä tuntuu, miten värähtelette, mihin fokusoidutte ja mihin uskotte.

Viesti jota emme voisi mitenkään takoa teille liikaa, on, että haluamme teidän uskovan itseenne. Ja myös hyväksyvän sen avun, jota tulee korkeammista ulottuvuuksista, sillä tuota apua ei tule, koska ajattelemme, että te ette pysty siihen yksin. Apua tulee, koska nautimme auttamisesta ja koska sitä on tultava jostain, kun pyydätte sitä. Avun vastaanottaminen on loppujen lopuksi ilmentymä – se on teidän luomuksenne. Se on yhteistoimintaa – meille tilaisuus yhdistyä teidän kanssanne ja teille tilaisuus yhdistyä meidän ja hyvin monien muiden olentojen kanssa korkeamman ulottuvuuden maailmoista. Se tuo meidät lähemmäs universaalina perheenä, ja tämä tuo koko universumin lähemmäs Lähdettä, kun olemme kaikki todellisuudessa yksi olento, teeskennellen, ettemme ole, ja keksien kaiken tarkoituksena kokea.

Haluamme vain muistuttaa teille jatkuvasti, että tämä on vapaan tahdon universumi, ja saatte päättää, mitä koette ja mitä ette. Olemme hyvin onnellisia ollessamme tällä matkalla kanssanne, ja silloinkin kun ette vastaanota näitä lähetyksiä säännöllisesti, tietäkää, että olemme silti kanssanne ja pidämme silmällä teitä. Rakastamme ja ihailemme teitä, ja olemme aina kanssanne koko tällä matkalla takaisin Lähteeseen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >