HomeViestejäDaniel Scranton28.6.2022 - Heinäkuun 2022 energiat ja teidän tarkoituksenne

28.6.2022 - Heinäkuun 2022 energiat ja teidän tarkoituksenne

HEINÄKUUN 2022 ENERGIAT JA TEIDÄN TARKOITUKSENNE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innokkaita näkemään, mitä teette energioilla, joita tulee heinäkuussa. Heinäkuu on hyvin ratkaiseva kuukausi tietoisuusevoluutiossa siellä maaplaneetalla, koska saatte paljon tukea päästäksenne enemmän tarkoituksentunteeseen tässä elämässä. Ja te jotka olette tienneet, mikä tarkoituksenne on, saatte tukea sen edistämiseen. Lisäksi, vaikka luulette tietävänne, mikä tarkoituksenne on tässä elämässä, meillä on uutisia teille. Teillä ei ole vain yksi tarkoitus siellä olemiseen – teillä on monia. Lisää siellä olemisenne tarkoituksesta tai tarkoituksista paljastuu teille heinäkuussa 2022.

Teille on annettu parempi pääsy henkisiin lahjoihinne ja kykyihinne, ja teitä on autettu puhdistamaan kolme alinta chakraanne, ja nyt on aika tehdä jotain noilla kesäkuun upeilla energioilla. Ja muistakaa, että kesäkuu oli myös kuukausi, jolloin tavallista enemmän ihmisiä siellä maan päällä heräsi totuuteen siitä, keitä he oikeasti ovat. Niinpä kaikille ihmisille on täydellinen aika tuntea enemmän tarkoituksensa, ja ihmisille on myös täydellinen aika saada tilaisuuksia jakaa, mitä teillä on jaettavana, muiden ihmisten kanssa. Toisin sanoen, saatatte tietää, mikä tarkoituksenne on, mutta teistä ei ehkä aina tunnu siltä, että voitte tehdä jotain siinä, mitä haluatte tehdä ja mitä varten tiedätte syntyneenne.

Siinä kohtaa nämä heinäkuun energiat tulevat sisään, ja siinä kohtaa me jotka olemme osa ei-fyysistä auttajakollektiivia, tulemme mukaan. Tulemme tarjoamaan teille kaikkea, mitä voimme, mm. inspiraatiota, tukea, ideoita ja auttajia fyysisellä tasolla tuomaan teidät paikkaan, missä teidän täytyy olla, jotta voitte olla juuri se, mitä tulitte olemaan tässä elämässä. Teidän on tärkeä tuntea ja tietää tämä, ja sitten kun noita tilaisuuksia tulee, tiedän on tärkeä tarttua niihin. Ryhtykää toimeen, kun toimia tarvitaan. Sanokaa "kyllä" tilaisuuksille, kun niitä tulee. Olkaa valmiina jakamaan lahjojanne ja kykyjänne muiden kanssa, jotka hyötyvät niistä.

Jatkakaa itsenne ja sen työstämistä, mitä teillä on jaettavana kanssaihmistenne kanssa, ja kanssaihmisiä ilmestyy pyytämään apuanne siinä, missä he tarvitsevat. Jokaisella osalla tässä universumissa on oikea paikkansa, johon se sopii, ja joskus olette auttaja ja joskus olette autettava. Ja se kaikki on täydellistä niin, ja olemme innostuneita näkemään, että teillä kaikilla on suurempi tarkoituksentunne ja toimitte noiden tilaisuuksien mukaan, tarjoten apuanne. Ja olemme innostuneita myös näkemään, että olette kaikki täysin itsenne tässä elämässä, ja siksi olemme rakastuneet heinäkuuhun. Ja tiedämme, että myös te kaikki rakastutte siihen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >