HomeViestejäDaniel Scranton15.7.2022 - Miksi olet maan päällä ja mikä on déjà vu

15.7.2022 - Miksi olet maan päällä ja mikä on déjà vu

MIKSI OLET MAAN PÄÄLLÄ JA MIKÄ ON DEJA VU

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
15.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innokkaita näkemään, mihin ihmiskunta menee, kun ymmärrämme, että teillä kaikilla on monia, monia vaihtoehtoja edessänne. Haluamme aina esitellä teille niitä vaihtoehtoja, valintatilanteita ja tilaisuuksia, jotka antavat teille sen, mitä oikeasti haluatte, ja myös hyvällä ajoituksella. Haluamme teidän kaikkien tuntevan, miten paljon ulottuvillanne on tällä hetkellä – tuntevan niitä eri aikajanoja joita teillä on edessänne. Ja haluamme teidän myös tietävän, että aivan kuten teidän ei tarvitse odottaa jotain tapahtumaa, auringonvälähdystä, täydellistä (maanulkopuolisen elämän?) paljastumista, vapaata energiaa tai alusten laskeutumista, tuomaan teidät korkeampaan tietoisuustilaan, teidän ei myöskään tarvitse odottaa, että kanssaihmisenne alkavat siivota kollektiivista käytöstään.

Ympärillänne on aina jokin versio ihmiskollektiivista, ja se minkä kollektiivin koette, heijastaa teille ajatuksianne, uskomuksianne, tunteitanne ja värähtelyänne. Siksi teillä on aina mahdollisuus muuttaa, mitä näette tuolla ulkona, eikä teidän tarvitse tehdä sitä lähestymällä miljoonia ihmisiä ideoidenne tai opetustenne kanssa. Teette sen muuttamalla itsessänne sitä värähtelyä, jota lähetätte. Se muuttaa kaiken – se muuttaa, minkä tulevaisuuden kohtaatte ja minkä ihmisten kanssa olette kontaktissa. Se muuttaa maailmaa ja kaikkea, mitä maailmassa tapahtuu. Siis jos tunnette epätoivoa katsoessanne, mitä maan päällä tapahtuu, oivaltakaa, että katsotte peiliin, johon teidän tarvitsee katsoa tuolla hetkellä. Saatte nähdä juuri sen, mitä teidän tarvitsee nähdä laukaisemaan tunteenne, inspiroimaan teitä ja heijastamaan teille, mitä sisällänne tapahtuu.

Kun olette rauhassa, kun olette ilontilassa, kun tarjoatte rakkautta kanssaihmisillenne, näette sen heijastuvan takaisin teille, lopulta, ja se on tuo konstikas asia teille kaikille. Jos ette saa välittömiä tuloksia, jotkut teistä antavat periksi melko nopeasti. Jos ette saa tuloksia, joita haluatte, haluatte myös silloin luovuttaa.

Kun muutatte sisäistä värähtelyänne tuon tunteen vuoksi, koska tiedätte, että se on ainoa tapa tuntea haluamallanne tavalla, tuon työn tekeminen on itsessään palkkio. Pelkkä onnellisuus on itsessään palkkio. Teidän ei tarvitse sitten ilmentää tukkua onnellisia olosuhteita näyttämään, miten onnellinen olette. Se on helppo tapa, mutta se ei ole tapa, joka antaa teille suurimman tilaisuuden henkiseen kasvuun ja evoluutioon. Tästä syystä teidän ulottuvuudessanne siellä maan päällä on aikaviive. Tarvitsette sitä jatkaaksenne sen tekemistä, mitä teidän täytyy tehdä voidaksenne värähdellä siitä taajuudessa, joka on paras teille ja kaikille ympärillänne. Sitä menitte ensinnäkin tekemään Maahan moniin inkarnaatioihin.

Halusitte oppia lähettämään korkeampaa värähtelyä kaikesta huolimatta – huolimatta olosuhteista joita oli elämässänne ja ympäröivässä maailmassa. Jatkakaa fokusoitumista sisäänpäin, ettekä voi tehdä harha-askelta. Olette niin tietoinen siitä, mitä tunnette, että tiedätte, että teidän täytyy muuttaa tuota energiaa – teidän täytyy päästää irti siitä, mikä saa teidät kireyden, ahdistuksen, surun ja epätoivon tilaan, tai mitä tunnetta tunnettekin. Ja voitte löytää tuon rakkauden, joka on sisällänne kaiken aikaa. Se on aina siellä, se odottaa aina löytämistä, ja joskus annatte itsellenne jonkin kivan katalyytin tekemään teidät tietoiseksi tuosta sisäisestä rakkaudesta, mutta sitten teidän täytyy valita se. Teidän täytyy tehdä se valinta, joka palvelee teitä, eikä se ole aina helppo valinta, koska kaikki ihmiset ja asiat eivät ole aina fyysisessä maailmassa kovin rakastettavia.

Mutta silloin kun ne eivät ole rakastettavia, tiedätte, että he tarvitsevat rakkautta eniten. Se on toinen konstikas asia olemassaolossanne siellä maan päällä. Mutta olette kaikki valmiita tähän – tiesitte, mihin olitte menossa, ja olette hyvin taitavia tekemään sen, koska olette kaikki olleet jo korkeammilla ulottuvuustasoilla. Olette menossa takaisin sinne, mistä tulitte. Kun teillä on jokin deja vu -hetki, se on muistutuksenne, että olette olleet täällä aiemmin. Olette menossa takaisin korkeammille ulottuvuustasoille, takaisin Lähteeseen, takaisin totuuteen siitä, kuka oikeasti olette ehdottomana rakkautena, eikä koko universumissa ole parempaa matkaa, joten voisitte myös alkaa nauttia siitä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >