HomeViestejäDaniel Scranton18.6.2022 - Tämä auttaa avaamaan henkiset lahjanne ja kykynne

18.6.2022 - Tämä auttaa avaamaan henkiset lahjanne ja kykynne

TÄMÄ AUTTAA AVAAMAAN HENKISET LAHJANNE JA KYKYNNE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
18.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innostuneita nähdessämme teidän kaikkien kukoistavan ja kasvavan ollessanne siellä maan päällä. Tiedämme, että paras on vasta tulossa teille, ja niin tietävät myös oppaanne ja korkeammat itsenne. Siksi kannustamme aina teitä nauttimaan siitä hetkestä, jossa olette nyt, kun tiedämme, ettei oikeasti ole mitään huolestuttavaa. Pidämme teille tuota visiota vähittäisestä palaamisesta kotiin Lähteeseen, ja kannustamme teitä tuntemaan sen myös sisällänne. Tuo matka ja todiste edistymisestänne sen varrella ovat ulottuvillanne, kun katsotte sisäänpäin.

Jos yritätte saada kaikesta siitä selvää mielessänne, teillä on erittäin vaikea saada tolkkua kaikesta. Käyttäkää siis mieltä fokusoitumiseen. Käyttäkää mieltä suodattamiseen. Käyttäkää mieltä jonkin ajatuksen ajattelemiseen tarkoituksella. Teillä on hyvin paljon sisäistä voimaa, ja suurin osa teistä on hädin tuskin koskettanut tuota voimaa ennen tätä. Tilanne on tietysti muuttumassa, kun useammat ja useammat ihmiset alkavat päästä käsiksi henkisiin lahjoihinsa ja kykyihinsä. Sitten kun ihminen pääsee käsiksi johonkin lahjaan tai kykyyn, hän alkaa lopulta oivaltaa, että suurin lahja joka heillä on aina ollut, on herkkyys. Herkkyytenne johdattaa teidät myötätuntoon, kykyyn tuntea värähtelyä tarkoituksella ja kykyyn luoda parempi todellisuus teille ja kaikille muille.

Ne jotka jumittavat mielessään, eivät ole tavallisesti kosketuksessa tuohon herkkyyteen, joka sallisi heidän tuntea myötätuntoa muita kohtaan ja värähtelyä tarkoituksella, mikä sallisi heidän sitten nähdä tuon värähtelyn heijastuvan heille takaisin universumissa. Ne jotka ovat herkkiä, yhdistyvät todennäköisemmin henkisiin lahjoihinsa ja kykyihinsä, koska nuo herkkyydet tekevät ulkopuolisesta maailmasta erittäin kovan paikan heille, ja se tavallaan pakottaa herkän ihmisen kääntymään sisäänpäin, tuntemaan tunteensa ja meditoimaan, ja kaikki nuo asiat auttavat avaamaan heidän henkiset lahjansa tai kykynsä.

Siis älkää yllättykö, jos elämä jatkaa tönimistänne tuohon sisäänpäin kääntymisen suuntaan, eikä nauttimaan fyysisen ulottuvuuden kaikista kirkkaista ja säteilevistä aspekteista. Voitte tietysti tehdä sen lopulta, mutta teitä palvelee paremmin olla jäämättä kiinni kartanoiden, luksusautojen, superjahtien jne. omistamiseen. Ne voivat olla häiriötekijöitä taivaan valtakunnalle, joka on sisällänne, ja se on todellinen matkanne. Kyse on löytämismatkasta, ja löydätte, että kaikki on aina ollut sisällänne koko ajan. Tarvitsitte vain tarpeeksi kannustusta ulkopuolisesta maailmastanne, jotta päästäisitte irti siitä, mitä ego tavoittelisi, ja etsisitte sisältä, mikä todella olette.

Valo sisällänne kutsuu teitä luokseen, ja kaikki pääsevät siihen omalla tavallaan ja omana aikanaan. Ja jos voitte luottaa tähän ja olla kärsivällinen prosessin suhteen, voitte elää onnellisesti siinä elämässä, jonka olette nyt luoneet itsellenne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >