HomeViestejäDaniel Scranton25.4.2022 - Toimitte ilmielävinä henkioppaina

25.4.2022 - Toimitte ilmielävinä henkioppaina

TOIMITTE ILMIELÄVINÄ HENKIOPPAINA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
25.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Kuuntelemme, katselemme, odotamme ja luemme kaikkien teidän energioita, jotka olette suostuneet johtajiksi tietoisuuden laajentumisessa siellä maaplaneetalla tänä aikana, koska tiedämme, että silloin kun te pysytte käsittelemään enemmän, myös kanssaihmisenne pystyvät käsittelemään enemmän sitä, mitä lähetämme teille energeettisesti. Tiedämme, että pystytte maadoittamaan sellaista, mihin muut pääsevät käsiksi myöhemmin, ja tiedämme myös, että työskentelette kaikkien niiden energiakenttien kanssa, joihin teillä on pääsy, mukaan luettuna kanssaihmistenne energiakentät. Voitte nähdä itsenne ilmielävinä henkioppaina ympärillänne oleville, koska sitä te olette.

Säteilette niin korkeaa taajuutta, että saatte myös muut olemaan korkeammassa taajuudessa. Tarjoatte muille, mitä he tarvitsevat ja mitä he pyytävät – tietävät he sen tai eivät ja pyytävät he sitä tietoisesti tai tiedostamatta.

Siitä syystä olemme hyvin tyytyväisiä, kun meillä on teidät siellä maajoukkomme jäseninä. Ja täällä yhdeksännessä ulottuvuudessa on monia neuvostoja ja kollektiiveja, jotka työskentelevät myös teidän kaikkien kanssa, joita pidämme osana herännyttä kollektiivia. Autatte myös niitä, jotka ovat hereillä, mutta jotka ovat vähän jäljessä teidän ymmärryksestänne ja värähtelystänne, ja tiedämme sen, vaikka te ette tietäisi. Nyt teistä tulee tietysti tietoisempi siitä, mitä teette ollessanne muiden ihmisten lähellä.

Tunnette ja huomaatte sen, ja mahdollisuus siihen että he tuntevat ja huomaavat sen, lisääntyy koko ajan. Huomaatte ihmisten hakeutuvan luoksenne sen vuoksi, mitä voitte käsitellä energeettisesti ja mitä säteilette heille. Teillä on kyky saada ihmiset paremmalle tuulelle, auttaa heitä pääsemään oivalluksiin, joita he ovat etsineet, ja aktivoida heidän henkisiä lahjojaan ja kykyjään. Ankkuroitte enemmän kristallienergioita, ja siksi voitte nähdä itsenne myös kävelevinä kristalleina. Ja luotamme aina, että olette joka päivän joka hetki siellä, missä teitä tarvitaan eniten, koska te olette aina.

Työskentelemme kanssanne, kun nukutte, kun kuljette astraalitasolla, ja työskentelemme kanssanne, kun olette hereillä. Tämä antaa teille lisää voimaa, ja tarvitsette tuota voimaa vaikuttaaksenne ja luodaksenne muutosta siellä maan päällä tarpeen mukaan. Herätätte muita sanoillanne ja tarinoillanne, mutta teette sitä myös läsnäolollanne ja aikeillanne. Haluatte muiden liittyvän teihin, ja haluatte heidän menestyvän. Haluatte, että heistä tuntuu hyvältä, jotta he tekevät hyvää maailmassa. Ja tuemme teitä jokaista kaikessa tässä, ja voitte odottaa lisää tätä tukea nyt, kun olemme havainneet, miten paljon herännyt kollektiivi pystyy käsittelemään energeettisesti, miten paljon te maadoitatte, ja miten paljon levitätte koko ihmiskollektiiville.

Tämä on teille kaikille upeaa aikaa olla hyvin aktiivinen ja hyvin hedelmällinen. Teille on upeaa aikaa olla hyvin laajentuva ja mennä ulos maailmaan palvelemaan ihmiskuntaa tavalla, jolla aioitte.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >