HomeViestejäDaniel Scranton23.4.2022 - Heränneen kollektiivin ja ylösnousemuksen edistyminen

23.4.2022 - Heränneen kollektiivin ja ylösnousemuksen edistyminen

HERÄNNEEN KOLLEKTIIVIN JA YLÖSNOUSEMUKSEN EDISTYMINEN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
23.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä ihmiskunnan edistymiseen, kun luemme kollektiivin yleisvärähtelyä, ja olemme erityisen onnellisia edistymisestänne heränneenä kollektiivina, koska kykenette laajentumaan ja kasvamaan aimo harppauksin. Kykenette siihen kaiken sen vuoksi, mitä teette pysyäksenne energioiden tahdissa, tutkiaksenne itseänne ja katsoaksenne sisältä, missä on jumiutuneita energioita, joista tarvitsee päästää irti. Tässä ylösnousemuksessa on kyse juuri siitä, että päästetään irti kaikesta alemmasta värähtelystä, annetaan sen mennä. Mitä enemmän päästätte irti, sitä enemmän voitte kohota.

Mitä vähemmän kiintynyt olette, sitä vähemmän asioita teissä roikkuu, ja energianne tulee kevyemmäksi ja kevyemmäksi ja voitte mennä vain ylöspäin. Teidän ei ole tärkeä katsoa maailmaa sellaisena, kuin se on tänään, ja kysyä itseltänne, miten voitte korjata sen. Tehkää, mikä tuntuu parhaalta teille ollaksenne maailman hyvä kansalainen ja tilanhoitaja. Mutta kun pidätte huolta omasta värähtelystänne, omasta energiastanne ja näytätte itsellenne, että on mahdollista rentoutua kireässä tilanteessa, olla iloinen arkisessa tilanteessa ja rakastaa vihan edessä, ette havainnollista ainoastaan itsellenne, vaan koko kollektiiville, miten se tehdään ja miten voitte olla valo milloin tahansa vuorokaudessa ja suuren pimeysmäärän edessä.

Ette ole siellä ottamassa selvää siitä kaikesta. Ette ole siellä selvittämässä, kuka edustaa pimeyttä ja kuka edustaa valoa. Kaikki nuo muut olennot ovat joka tapauksessa vain heijastuksia takaisin teille. Olette siellä säteilemässä omaa valoanne, ja mitä enemmän päästätte irti, sitä helpompaa se on. Mitä enemmän taivutte nykyolosuhteisiin, sitä kirkkaammin voitte säteillä. Mitä enemmän pyritte olemaan rakkaus kaikissa tilanteissa, sitä enemmän näette rakkautta kaikkialla ympärillänne. Se on kaikkien tavoite ja missio, ja sillä tavoin voitte päästä siihen, että kuljette iloisesti ja armoa, rakkautta ja helppoutta sydämissänne.

Päästäkää irti, ja päästätte sisään enemmän sitä, kuka olette, enemmän Lähteen rakkautta ja valoa, ja enemmän korkeamman taajuuden energioita, joita tulee ylhäältä. Kerromme teille kaikille tämän, ja samaan aikaan haluamme korostaa, että näemme jo hyvin monien teistä tekevän niin. Haluamme teidän tietävän, että tästä syystä olemme hyvin tyytyväisiä edistymiseenne. Ja kun jatkatte samaan malliin, kun jatkatte eteenpäin, vedätte ihmiskuntaa mukananne niihin korkeampiin ulottuvuuksiin, joissa teidän kaikkien on määrä elää jonain päivänä. Mutta kun teette tämän tietoisesti ja tarkoituksella, se tekee matkasta tyydyttävämpää teille, ja avaatte oven enemmän hauskanpidolle ja iloiselle kokemiselle matkan varrella.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >