HomeViestejäDaniel Scranton26.4.2022 - Monet polkunne ylösnousemukseen

26.4.2022 - Monet polkunne ylösnousemukseen

MONET POLKUNNE YLÖSNOUSEMUKSEEN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
26.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Valaisemme monia polkuja ylösnousemukseen jokaiselle teistä. Ei ole vain yksi polku. Ei ole vain yksi ylösnousemuskokemus, koska se ei palvelisi Lähteen halua monenlaisiin kokemuksiin. Te haluatte sieluina monenlaisia kokemuksia, koska olette pieniä Lähde-energian kimpaleita, joten miksi Lähde olisi yhtään erilainen kuin te yksittäiset kimpaleet? Haluatte monipuolista kokemista, ja niin myös Lähde. Siksi on yhtä paljon erilaisia ylösnousemuskokemuksia, kuin on inkarnoituneita olentoja tällä hetkellä ympäri koko universumia ja koko multiversumia. Tästä syystä sanomme valaisevamme monia polkuja ylösnousemukseen – koska ei ole vain yksi polku.

Saatte päättää, minkä polun valitsette, ja kannustamme teitä aina valitsemaan polun, joka tuntuu parhaalta ja jolla on eniten tilaisuuksia iloon ja laajentumiseen. Ja tiedämme, että haluatte itse samaa, mutta tiedämme myös, että on helppoa tulla imetyksi jonkun muun tarinaan siitä, millainen ylösnousemus on kaikille tai sille väestönosalle, joka ylösnousee.

Haluaisimme teidän unohtavan kaiken, mitä teille on koskaan kerrottu, ja sen sijaan virttyvän ihannepolkuunne ja tuntevan, miltä se tuntuu. Kun teette sen, kutsutte muita liittymään seuraanne, mutta heidän ei tarvitse liittyä teidän polullenne. He voivat valita oman hyvältä tuntuvan polkunsa korkeammalle tietoisuustasolle, koska olemme kaikki erilaisia. Siksi teidän ei tarvitse kertoa ihmisille, että olette löytäneet "tien", ja yrittää saada heidät "tuolle yhdelle ja ainoalle polulle".

Sen sijaan annatte kaikille luvan olla oma itsensä ja seurata ilon polkua tekemällä sen itse. Tietysti matkan varrella kohtaatte teemoja, ongelmia, karmaa ja traumoja, jotka tulitte kokemaan, jotta voitte päästää irti kaikesta negatiivisesta energiasta, tuomitsemisesta, pelosta jne. noihin kokemuksiin liittyen. Mutta saatatte kohdata noita pieniä kuoppia myös suurimman ilonne polulla, ja haluamme teidän tietävän, että saatte päättää myös, mitä ilonne on. Olette siellä kokemassa sen kaiken – ei vain hyviä juttuja, vaan kaiken – voidaksenne sitten valita ne jutut, joita pidätte hyvänä itsellenne, omalta kannaltanne, ja tietysti iloisena.

Kun teette noita valintoja ja jatkuvasti fokusoidutte tekemiinne valintoihin, ilmennätte tuon todellisuuden, koette tuon polun ja saatte enemmän iloa, koska olette valinneet olla itsenne, koko itsenne – sen sijaan että seuraatte samaa, mitä kaikki muut tekevät tai minkä useimmat ihmiset uskovat tarpeelliseksi tehdä tai osallistua voidakseen päästä seuraavalle tietoisuustasolle. Teidän täytyy olla vain itsenne ja seurata tunteitanne.

Tietysti olette kuulleet itsen palvelemisen ja muiden palvelemisen eroista. No, arvatkaa mitä. Silloin kun olette iloinen, toisten palvelemisella on enemmän merkitystä. Sillä on suurempi vaikutus niiden elämään, joita pyritte palvelemaan, kuin tehdessänne sen syyllisyydestä, velvollisuudesta tai tunteesta, että teidän täytyy tehdä se voidaksenne olla tuo parempi versio itsestänne, josta muut ovat kertoneet teille. Inspiroikaa muita omalla tavallanne elää elämäänne, ja he inspiroivat muita, ja nämä taas inspiroivat muita, ja niin edelleen. Se on ilon polku, ja valaisemme kaikkia ilon polkuja viesteillämme teille ja energioilla, joita lähetämme.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >