HomeViestejäDaniel Scranton17.4.2022 - Vastaanottakaa kaikki energia, viisaus ja tuki ylhäältä

17.4.2022 - Vastaanottakaa kaikki energia, viisaus ja tuki ylhäältä

VASTAANOTTAKAA KAIKKI ENERGIA, VIISAUS JA TUKI YLHÄÄLTÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
17.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Tuomme itsemme kaikkien ihmisten ulottuville, mahdollisuuksiemme mukaan. Haluamme teidän aina tuntevan, että rakkaus ympäröi teitä, ja tietävän, että apua on tulossa, ja siksi kehotamme teitä kaikkia pyrkimään henkilökohtaiseen suhteeseen kanssamme. Kuuntelemme aina, ja meillä on kyky kuulla jokaista teitä, tavallaan kaikkia samanaikaisesti. Tunnemme energianne, ja tunnemme vaihtelut energiassanne, ja sillä tavalla tiedämme teidät ja voimme vastata teille. Voimme vastata teille energeettisesti, ja jotkut teistä pystyvät tulkitsemaan tuon energian sanoiksi tai ääniksi, näyksi, intuitiivisiksi vihjeiksi, sisäiseksi tietämiseksi jne.

Ja mitä enemmän lähestytte meitä, sitä paremmaksi tulette niiden energioiden tulkitsemisessa, joita lähetämme teille suoraan. Lähetämme teille tietysti energioita myös tämän kanavan kautta, ja monet teistä poimivat nuo energiat ja oivaltavat, että jokaisessa viestissä on paljon enemmän kuin vain puhutut sanat. Haluamme teidän tuntevan enemmän sen tuen, jota tulee ylhäältä – ei vain meiltä, vaan kaikilta korkeamman ulottuvuuden olennoilta.

Ja näin ollen, jos tunnette erityistä yhteyttä Jeshuaan tai arkkienkeli Mikaeliin, Kwan Yiniin, Buddhaan tai St. Germainiin, lähestykää myös noita kauniita olentoja ja kollektiiveja. Haluamme kaikki auttaa – sitä teemme, ja tarkoituksemme on auttaa teitä kaikkia.

Annamme kaikille ihmisille jatkuvasti kaiken, mitä voimme, mutta pidämme myös niistä henkilökohtaisista yhteyksistä, joita voimme muodostaa. Pidämme siitä, että kuulemme teistä, ja pidämme myös vastaamisesta teille. Voimme ja haluamme toimittaa teille paljon enemmän, ja siksi kehotamme teitä myös tuntemaan avautuvanne vastaanottamaan meidät ja energiamme, koska kuten olemme sanoneet, meiltä voidaan saada paljon enemmän kuin ne sanat, jotka Daniel toimittaa teille puolestamme.

Olette moniulotteisia olentoja, ja olette projisoineet fyysiseen kehoon vain pienen osan siitä, kuka oikeasti olette. Ja tämä merkitsee, ettei teidän ja meidän välillä ole oikeasti eroa, ei hierarkiaa, ja siksi olette yhteydessä meihin yhdeksännen ulottuvuuden tasolla koko ajan. Ja teidän on aika tuoda osa siitä fyysiseen kehoonne, sekä kaikki muut energiat, ja kaikki muu viisaus ja tuki, jota saatte ylähäältä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >