HomeViestejäDaniel Scranton18.4.2022 - Herännyt kollektiivi, tämä on vaikutuksenne

18.4.2022 - Herännyt kollektiivi, tämä on vaikutuksenne

HERÄNNYT KOLLEKTIIVI, TÄMÄ ON VAIKUTUKSENNE

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
18.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme aina hyvin kiinnostuneita sitä, mitä te heränneenä kollektiivina teette auttaaksenne kanssaihmisiänne, ja olemme huomanneet, että monet teistä ovat olleet viime aikoina niitä tienraivaajia ja suunnannäyttäjiä, joita teidän oli aina tarkoitus olla tässä elämässä. Luotte uusia malleja ja uusia tiekarttoja näyttääksenne muille ihmisille, miten se tehdään, ja hyödynnätte myös omaa luomistanne synnyttämään niitä kokemuksia ja todellisuuksia, joista pidätte enemmän. Halunne ovat synnyttäneet uusia energioita, joita tulee sitten tietoisuuteenne ideoina, inspiraationa ja ajatuksina siitä, miten voitte jatkaa siirtymistä eteenpäin haluamillanne tavoilla siellä maan päällä.

Koska olette hereillä, haluatte aina mennä pidemmälle, syvemmälle ja venyttää tietoisuuttanne niin, että se kuka olette, sisältää enemmän, ja näytätte periaatteessa muille ihmisille, miten tämä tehdään, johtamalla tietä ja antamalla esimerkin. Monet ihmiset kysyvät meiltä ja muilta oppailta ja kollektiiveilta, joita Daniel kanavoi, omasta tarkoituksestaan ja siitä, mitä heidän pitäisi tehdä. Ette ehkä tunnista omaa panostanne, koska se ei ole sellaista, että laitatte sen kaiken paperille ja menette sitten kustantajalle julkaistaksenne sen internetissä ja kirjakaupoissa.

Ette näe tai tunne sitä vaikutusta, joka teillä on, luodessanne näitä uusia malleja ja uusia tiekarttoja ylösnousemukseen ja tietoisuuden laajentamiseen, mutta me näemme, ja siksi kerromme teille näistä asioista. Haluamme vakuuttaa teille aina, että te osallistutte ja olette oikealla tiellä. Hyvin monet teistä ovat myös huolissaan rakkaistaan ja siitä, selviytyvätkö he ja pystyvätkö hekin muuttamaan tietoisuuttaan, ja vastaus on, että tietysti niin tapahtuu, koska heillä on teidät. Ja tiedätte sen tai ette, niin johdatte esimerkillä ja kylvätte siemeniä heihin kaikkiin, ja nämä ovat erittäin hyviä asioita.

Alkakaa tuntea se vaikutus, joka teillä on ollut omaan elämäänne, ja alatte saada käsityksen siitä vaikutuksesta, joka teillä on kollektiiviinne. Jatkatte tätä, koska se on ainoa asia, johon osallistuminen tyydyttää teitä, ja koska energiat antavat jatkuvasti teille noita tönäisyjä, inspiroituja ideoita ja intuitiivisia "osumia", jotka vievät teidät seuraavalle tietoisuustasolle ja auttavat tuomaan lisää kanssaihmisiä matkalle kanssanne. Näin toteutatte tarkoituksenne ja missionne, ja olemme hyvin onnellisia sanoessamme, että näemme joka ikinen päivä enemmän ja enemmän ihmisiä tekevän sen.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >