HomeViestejäDaniel Scranton15.4.2022 - Tehkää näin, ja kaikki tulee paremmaksi

15.4.2022 - Tehkää näin, ja kaikki tulee paremmaksi

TEHKÄÄ NÄIN, JA KAIKKI TULEE PAREMMAKSI

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
15.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Olemme mielellämme yhteydessä teidän kaikkien kanssa.

Olemme varmoja, että te kaikki saatte juuri sen, mitä tarvitsette elämässänne tällä hetkellä, koska tiedämme, että se on universumin tapa. Tiedämme, että teille annetaan juuri se, mitä tarvitsette kasvaaksenne, laajentuaksenne ja kehittyäksenne. Tiedämme, että joskus ylösnousemusmatkanne ei ole miellyttävä, ettekä halua olla sillä, mutta tiedämme myös, että se on sopivinta/tarkoituksenmukaisinta teille joka hetki.

Jos voisitte nähdä jokaisen hetken antavan teille juuri sen, mitä tarvitsette kasvaaksenne, laajentuaksenne ja kehittyäksenne, teillä voisi olla hauskempaa elämässänne. Huomaisitte, että siinä hetkessä jossa olette, on aina jotain arvostettavaa, ja tarkastelisitte henkistä kasvua ensisijaisena prioriteettinanne ja haluanne.

Tietäisitte myös, että saatte lopulta kaiken, mitä haluatte, ja se toisi teille lohtua. Jos voitte olla rauhassa sen osalta, mitä on, saatte kaiken, mitä tarvitsette siirtyäksenne sen yli – tuohon parempaan paikkaan, parempaan todellisuuteen jota etsitte.

Heti kun menette vastustusmoodiin ja alatte ajatella, miten voitte muuttaa ulkoista todellisuutta ja saada ne asiat häviämään, joista ette pidä, olette ottaneet itsenne pois tuosta rauhan paikasta ja olette epähuomiossa estäneet edistymisenne.

Elämme kaikki kaksinaisuusuniversumissa, ja se merkitsee, että teidän täytyy hyväksyä, että sen vastakohta mitä haluatte ja mihin uskotte, on aina olemassa. Ne eivät ole pilkkaamassa tai kauhistuttamassa teitä, vaan ne antavat teille tilaisuuden valita, ja voitte valita sen, mitä haluatte, mustamaalaamatta sitä, mitä ette halua.

Voitte olla positiivinen negatiivisuusmeressä. Voitte olla valo huoneessa, joka on täynnä pimeyttä. Ne ovat teidän valintojanne, ja tiedätte, että kun toimitte valosta käsin ja fokusoidutte positiiviseen, teistä tuntuu paremmalta. Teistä ei tunnu hyvältä, kun yritätte voittaa tai nujertaa sen, mitä ette halua, vaan sivuutatte tuon tunteen, koska ajattelette sen, mitä teette, olevan kaiken suurimmaksi ja korkeimmaksi hyväksi.

Lähdette omalle henkilökohtaiselle ristiretkelle vapauttaaksenne maailman perspektiivistä, näkökulmasta, joka on erilainen kuin omanne tällä hetkellä. Ja siinä kohtaa ihmiset tekevät virheen.

Katsokaa elämäänne sellaisena, kuin se on nyt, ja siunatkaa sen jokaista hitusta ilmestymisestä antamaan teille sen, mitä tarvitsette kasvaaksenne henkisesti. Sitten kysykää itseltänne: "Miten kasvan henkisesti tästä tilanteesta?" Teidän ei tarvitse edes leimata sitä negatiiviseksi tai ei-halutuksi tilanteeksi. Nähkää vain, mitä se on. Ei tuomitsemista. Ei tarvetta määritellä.

Ja sitten voitte päästä hyväksymiseen. Voitte "syleillä" sitä. Voitte antaa anteeksi niille, jotka olette tuominneet vastuuseen sen tuomisesta teille, vaikka syvällä sisällä teidän täytyy jo tietää, että te luotte sen kaiken.

Ja kaikki on väliaikaista, mutta kun taistelette sitä vastaan, kun vastustatte sitä, kun syytätte sitä ja tuomitsette sen, saatte sitä lisää. Venytätte tuota tilapäistä vierailua, ja voitte muuttaa sen vuosien tai jopa vuosikymmenten taisteluksenne samoja asioita tai samoja ihmisiä vastaan.

On aika päästää irti. On aika antaa kaiken, mitä Lähteessä on, olla juuri sellaista, kuin se on. Ja sitten voitte valita sillä, miltä teistä tuntuu ja minkä kanssa resonoitte, kaikkea mitä haluaisitte nähdä enemmän elämässänne. Ja jos se ei ilmesty välittömästi, tehkää rauha sen kanssa. Ja jos se ei ilmesty niin, kuin haluatte, tehkää rauha sen kanssa.

Ette ole siellä sanelemassa kaikkea, tulemassa diktaattoriksi. Olette siellä ollaksenne ehdotonta rakkautta, ja tämä merkitsee, että valitsette rakkauden kaikissa olosuhteissa. Ja kaikkien olosuhteiden täytyy antaa olla, voidaksenne olla sitä ehdotonta rakkautta, jota olette aina olleet ja jota teidän oli tarkoitus olla tällä kertaa siellä maaplaneetalla.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >