HomeViestejäDaniel Scranton10.1.2023 - Onko todellisuus rikki?

10.1.2023 - Onko todellisuus rikki?

ONKO TODELLISUUS RIKKI?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
10.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä siihen tapaan, jolla ihmiskunta edistyy, ja vakuutamme hyvin onnellisena teille, että kaikki menee niin, kuin pitäisi. Mikään ei ole sopimatonta missään todellisuudessa, jota koette. Teidän on täydellistä saada tuo tietty kokemus, mutta se ei merkitse, että olette kahlittu tuohon todellisuuteen ikuisesti. Kun teillä on jokin kokemus, teidän on tärkeää päättää fokusoitua nykytilanteessanne johonkin, mistä pidätte. Voi olla yhdeksän asiaa väärin jonain hetkenä, teidän perspektiivistänne katsottuna, ja yksi asia joka menee oikein, ja jos laitatte kaiken energianne ja kaiken huomionne tuohon yhteen asiaan, joka menee oikein, siirrytte nopeammin todellisuuteen, joka on enemmän teidän makunne mukainen.

Teidän täytyy kouluttaa itsenne tähän, koska ihmisinä teidät on usein opetettu löytämään ongelma ja korjaamaan se. Ongelmana tuossa lähestymistavassa on, että on aina lisää ongelmia korjattavaksi. Ja näin teidän täytyy ottaa uusi lähestymistapa, paremmalta tuntuva lähestymistapa, lähestymistapa joka näkee kaiken niin täydellisenä, kuin se on, tuohon tiettyyn hetkeen. Ja kun teette niin, voitte löytää itsenne paremmalta tuntuvasta todellisuudesta sekunneissa. Teillä on sisällänne kyky fokusoitua, ja teidän täytyy käyttää sitä. Ajatelkaa itseänne taiteilijana, ja kaikki se mitä on todellisuudessanne nyt, on värejä väripaletissa. Jos ette pidä punaisesta ja keltaisesta, vaan pidätte sinisestä ja vihreästä, voitte valita maalta vain palettinne sinisellä ja vihreällä.

Voitte myös hyväksyä, että punaisella ja keltaisella on paikkansa, ja haluatte ehkä tutkia niitä joku toinen kerta, mutta teidän ei tarvitse fokusoitua niihin ja ajatella, ettei niitä pitäisi olla jostain syystä. Tästä syystä teillä on valintamahdollisuus, tästä syystä teillä on vapaa tahto, ja tästä syystä saatte monia erilaisia kokemuksia. Kaikki erilaiset kokemuksenne tekevät teidät paremmaksi olemaan niitä luojia, joita teidän on aina ollut tarkoitus olla siellä maan päällä, mutta teidän täytyy nähdä itsenne luojina, ei reagoijina. Epäilemättä teillä on aika ajoin jokin reaktio, jota voitaisiin kuvata automaattiseksi, ja voitte hyväksyä reaktionne vielä yhtenä kokemuksena, joka teidän oli onni saada tuolla hetkellä. Mutta sitten saatte vaihtaa luomismoodiin.

Voitte antaa kaiken olla, mitä se on, ja luoda työkaluilla, joita on käytössänne, ja kun teette sen, edistytte sitä kohti, että tiedätte itsenne Lähteeksi. Lähde on perimmäinen luoja, olemme kaikki menossa kotiin Lähteeseen – valiten polkuja, joita päätämme valita. On aina parasta luoda rakkaudella. Siksi teidän täytyy sallia reaktionne olla se, mitä se on, mutta jos reaktionne on suuttua, silloin teidän ei ole aika tarttua siveltimeenne.

Tämän vuoksi on hyvin tärkeää, että sallitte tunteidenne olla, mitä ne ovat, ja vain tuntea ne. Menkää niiden läpi ja antakaa niiden liikkua lävitsenne, jotta voitte olla tuossa paikassa, jossa olette paljon tehokkaampi luoja ja jossa se, mitä luotte, täytetään korkeammalla energiataajuudella. Ne korkeampitaajuiset energiat jotka pommittavat teitä nyt siellä maan päällä, haluavat luoda kanssanne. Tuntekaa niitä, ja tuntekaa kaikkea sitä potentiaalia, joka on sisällänne olla paras versio itsestänne, joka voitte olla, ja elää parhaassa todellisuusversiossa, teidän mielestänne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >