HomeViestejäDaniel Scranton6.1.2023 - Ovi uuteen Maahan

6.1.2023 - Ovi uuteen Maahan

OVI UUTEEN MAAHAN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
6.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme etsijöitä, seikkailijoita ja tutkimusmatkaajia, ja tämä on yksi tapa, jolla olemme harmoniassa teidän kaikkien kanssa siellä maan päällä. Olette tulleet maaplaneetalle, koska halusitte maistaa vähän galaksin kaikkia eri osia, ja koska teillä on jokin viehtymys galaksin kaikkiin eri osiin, Maa oli ilmiselvä valinta teille. On tietysti monia syitä, miksi valitsitte inkarnoitua sinne, ja tämä on vain yksin, mutta olette matkustajia, tutkimusmatkaajia ja seikkailijoita, ja kaikki mitä olette olleet, ja kaikki paikat joissa olette olleet, palvelee teitä tällä hetkellä.

Ammennatte kaikista noista kokemuksista, kaikista noista itseistä, ja kaikista noista paikoista, ja kanssaluotte harmonia- ja rauhakokemusta maan päälle, mutta teette sen tietysti kokemalla ensin noiden asioiden vastakohdan. Kaikki mitä siellä maan päällä on koskaan ollut, on ollut kokemistarkoituksesta, eivätkä kaikki kokemukset ole olleet positiivisia, lievästi sanoen. Mutta kaikkien noiden kokemusten täytyi olla, jotta jokainen sielu saa maistiaisen siitä, mitä se halusi maakokemuksestaan. Teidän on tarkoitus elämässänne päästä vähitellen rauhaan sen kanssa, miten kaikki on siellä maan päällä. Teidän on tarkoitus hyväksyä kaikki sellaisena, kuin se on, ja muuttaa itseänne.

Teidän on tarkoitus transformoitua, ja kun transformoidutte, saatte kokea uuden Maan, erilaisen Maan – Maan jossa on vähemmän polariteettia, vähemmän traumaa ja tragediaa ja enemmän yhtenäisyyttä, harmoniaa, rauhaa, rakkautta, iloa ja innostusta. Mutta polku tuohon Maahan kulkee tämän Maan kautta, jota nyt koette ja jossa on vihaa, väkivaltaa, sotaa, ahdaskatseisuutta, syrjintää ja niin edelleen. Vaikutatte siellä maan päällä muuttamalla itseänne, ja se on todella näin yksinkertaista. Olette muutoksentekijöitä, mutta te olette se muutos, jota teette. Olette tiennäyttäjiä, ja näytätte muille, että tie uuteen Maahan kulkee sen kautta, että hyväksytte nykyisen Maan, rakastatte sitä ja teette rauhan sen kanssa.

Merkitseekö se, ettei teillä ole mitään tekemistä vaikuttaaksenne siellä maan päällä? Ehdottomasti ei. Teillä on paljon tekemistä. Voitte levittää tätä tietoisuustasoa ympärille. Voitte auttaa muita tulemaan tuohon henkisen mestaruuden paikkaan, jossa he ymmärtävät, että kaikki täytyy hyväksyä eikä mitään pidä vastustaa ja että kaikki luotiin tarkoituksella ja palvelee suurempaa tarkoitusta. Ja kokiessanne Maata ja maakokemusta sellaisena, kuin se on, kanssaluotte samaan aikaan uutta Maata.

Päätätte, mikä olisi parempi, vastustamatta sitä, mikä nyt on, niin kuin on. Se on konstikas tehtävä epäilemättä, ja useimpien ihmisten on vaikea ymmärtää sitä, mutta missionne on tulla korkeammaksi itseksenne, itseksi joka näkee kaiken, hyväksyy kaiken ja rakastaa kaikkea, ja pääsette siihen vähitellen, kokemus kokemukselta ja antautumisenhetki antautumisenhetkeltä. Tiedätte olevanne valmis tämän Maan ja tämän kokemuksen osalta, koska rakastatte sitä kaikkea ja näette kaikki ihmiset Lähteenä, ja sitten teillä on ovi viidenteen ulottuvuuteen ja uuteen Maahan, ja se on todellakin upea hetki.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >