HomeViestejäDaniel Scranton23.1.2023 - Aikajanat, tulevaisuudet, ennustukset ja sinä

23.1.2023 - Aikajanat, tulevaisuudet, ennustukset ja sinä

AIKAJANAT, TULEVAISUUDET, ENNUSTUKSET JA SINÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
23.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Annamme itsemme fokusoitua vain ihmiskunnan positiivisimpiin tulevaisuuksiin, ja kehotamme teitä kaikkia tekemään samoin. Olemme huomanneet, että fokusoituessamme ihmiskunnan positiivisimpiin tulevaisuuden aikajanoihin, ne laajentuvat ja kasvavat sisältämään positiivisempia kokemuksia. Olemme oivaltaneet, että kanssaluomme näitä positiivisia tulevaisuuksia teidän kaikkien kanssa, jotka olette fokusoituneet parhaimpiin mahdollisiin aikajanoihin ihmiskunnalle. Te jotka olette kouluttaneet itsenne ajattelemaan positiivisesti ja odottamaan parasta, kanssaluotte meidän kaikkien kanssa korkeammissa ulottuvuuksissa, ja näemme mitä kauneimpia, maagisimpia ja ihmeellisimpiä ylösnousemuskokemuksia yksilöille ja ihmiskunnalle kollektiivina.

Valitsette tällä hetkellä, minkä tulevaisuusversion kanssa harmonisoidutte, ja teette sen värähtelyllä, jota ilmaisette tällä hetkellä. Ei ole vain yksi tulevaisuus, ja jokaista tulevaisuutta voi muokata. Jokainen tulevaisuus voi sisältää taianomaisempia ilon ja riemun kokemuksia. Kun fokusoidutte niihin, ne laajentuvat sisältämään enemmän noita tajunnan räjäyttäviä ja sydäntä avaavia kokemuksia, joita kaikki haluatte saada.

Monet teistä ovat opettaneet itsensä olemaan piittaamatta valtavirtamediasta, ja nyt teidän täytyy tehdä sama niiden newagelaisten osalta, jotka saarnaavat tulevaisuuden synkkyydestä ja tuhosta, koska heitä on paljon, ja teidän täytyy käyttää erottelukykyänne. Teidän täytyy päättää, haluatteko lisätä energiaa johonkin negatiiviseen aikajanaan, ja ainoa tapa sen tekemiseen on virittyä siihen, miltä teistä tuntuu, kun näette jonkun saarnaavan ruokapulasta, kolmannesta maailmansodasta, taloudellisesta romahduksesta ja kaikesta muusta, mitä joidenkin ihmisten mielestä on pakko tapahtua, jotta ihmiskunta kasvaisi. Voitte kasvaa tuskan ja kärsimyksen kautta, mutta ne eivät ole kasvun edellytyksiä.

Voitte kasvaa fokusoitumalla sydämeenne, rakkauteen jota teillä on, siihen Lähde-energiaolemukseen jota te ja kaikki muut olette, ja sitä suosittelemme. Olemme nähneet teidän kaikkien ratsastavan laajentumisen, rakkauden, ilon, vapauden, luovuuden, yltäkylläisyyden ja kaiken sen muun aallolla, mitä haluatte kokea, ja kutsumme teidät mukaan siihen positiiviseen odotukseen, joka meillä on teille kaikille, jotka tiedätte, miten käytetään fokuksenne voimaa todellisuuksien luomiseen ja annetaan lisää energiaa sille, mitä haluatte kokea.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >