HomeViestejäCatherine Viel22.7.2021 - Tri Peebles - murtaudu vapaaksi mielen orjuudesta

22.7.2021 - Tri Peebles - murtaudu vapaaksi mielen orjuudesta

TRI PEEBLES – MURTAUDU VAPAAKSI MIELEN ORJUUDESTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
22.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tohtori Peeblesin äskettäisestä henkilökohtaisesta tulkinnastani, Natalie Gianellin kanavoimana (NatalieGianelli.com)

"On tärkeää, että kun tarkastelet työtäsi maailmassa ja valitset – jos valitset – auttaa hävittämään orjuutustekijän, et tee sitä orjuutetulla mielelläsi."

_______

CV: Minulla on vahva tunne, että olen täällä auttamassa "kääntämään nurinpäin" tai kumoamaan orjakoodit. Mitä voitte kertoa minulle siitä?

Tri Peebles: Mitä tarkoitat orjakoodeilla, rakkaani? Mitä tämä merkitsee sinulle?

CV: Minulle se merkitsee, että ihmiset ovat mielen orjuuttamia. Maailman mielessä, ihmiset ovat niiden orjuuttamia, joita monet kutsuvat globalisteiksi tai kontrolloijiksi ja jotka ottavat vapauden pois. Tämä on ulkoinen tunne siitä. Mutta kenties enemmän, kuten puhuitte aiemmin, se on tunne olemisesta mielen tai logiikan orja. Tai tarpeesta todistaa jotain, sen sijaan että toimii sydämestä tai korkeammista ulottuvuuksista käsin.

Tri Peebles: Aivan. Siis kuten mainitsit, käytät tässä ja nyt sitä tietoisuutta, ettei kyse ole vain orjakoodeista, kuten niitä voitaisiin kutsua – että ollaan toisen yksilön tai ihmisryhmän orjuuttama – vaan kyse on ehdottomasti siitä kokemuksesta, että on mielen orja.

Mielen orjuudessa oleminen luo kehon orjuuden.

Ne jotka orjuuttaisivat muita, tekevät niin, koska he ovat kiinnittyneet mielen tapaan toimia. Mieli sanoo: "Minulla ei ole tarpeeksi, ja siksi minun täytyy orjuuttaa nämä ihmiset auttamaan minua saamaan tarpeeksi tai saamaan enemmän kuin tarpeeksi." Tai mieli sanoo: "Minä olen oikeassa ja he ovat väärässä, ja siksi orjuutan nämä yksilöt, puristaakseni heitä ja estääkseni heitä saamasta omaa hyväänsä."

Tai mieli sanoo: "Nämä yksilöt eivät tiedä, mikä heille on hyväksi. Siksi orjuutan heidät tekemään, mikä on parasta heille."

Orjuutusta tapahtuu siksi, että yksilön mieli orjuuttaa. Hän joka orjuuttaisi toisen, on yhteydessä omaan mieleensä. Hän ajattelee egollaan, ei sydämellään.

Yksilö sallii itsensä orjuuttamisen mielen orjana olemisen vuoksi. Tuo yksilö saattaisi sanoa itselleen: "Minulla ei ole valtaa tähän ihmiseen." Tai "Hän on aivan oikeassa. En tiedä, mikä on parasta minulle." Tai "En halua ajatella itse." Tai "Olen vähemmistössä, minulla ei ole tarpeeksi valtaa, jne."

Siis nämä ovat myös mielen käsityksiä. Hän joka orjuuttaisi yksilöitä, tekee sen egosta ja mielestä käsin, ja hän joka olisi orjuudessa, tekee sen myös egosta ja mielestä käsin.

Se kaikki on pelkoa. Ne ovat vain erilaisia versioita pelosta. Siis on tärkeää, että kun tarkastelet työtäsi maailmassa ja valitset – jos valitset – auttaa hävittämään orjuutustekijän, et tee sitä orjuutetulla mielelläsi.

Siis et voi poistaa orjuudesta yksilöitä, jotka ovat siinä oman mielensä orjuutuksen vuoksi, samalla kun prosessoit hyvin syvältä omasta egostasi sanoen, että ne jotka on orjuutettu, ovat uhreja, ja ne jotka orjuuttavat, ovat tyranneja.

Edestakaisin, sisään ja ulos, hyvät ja pahat, korkeammat ja vähäisemmät – kaikki se tulee edelleen orjuutetusta mielestäsi.

Siis et voi ratkaista jotain ongelmaa samalla toiminnalla tai samalla energialla, joka ns. loi sen.

Mitä sitten tehdään?

Kuten sanoit aivan tämän päivän session alussa, kehosi haluaa sinun tuntevan rauhaa. Ei ainoastaan niin, ettet tunne pelkoa, vaan niin, että saat maistiaisen siitä, miltä rauha tuntuu, jotta voit saada tunteen: "Aah, tämäkin on ulottuvillani."

Niinpä haluisimme sinun harkitsevan – vain harkitsevan – että sen sijaan, että laitat fokuksesi orjuuden poistamiseen, on kyse sitten fyysisestä ulottuvuudesta tai mielestä, keskittäisit huomiosi siihen pääsemiseen, mitä ehkä kutsuttaisiin rauhaksi. Pääsemiseksi vapauteen. Laajentumiseen. Valtavuuteen, todellisiin mahdollisuuksiin, potentiaaliin.

Siis siitä käsin toimit: "Kaikki asiat ovat mahdollisia, ja ulottuvillani on todellakin kaikki hyvä." Toimit tuosta aspektista. Ja päätavoitteesi ei ole sallia ainoastaan itsesi, vaan myös muiden yksilöjen, tuntea todellisen potentiaalinsa. Päästä ennen kaikkea käsiksi elämiseen sydämestä käsin. Tuntea totuus siitä, keitä he ovat tietoisuutena, Jumalana, valona, rakkautena. Rauhana.

Onko tässä tolkkua sinulle, rakkaani?

CV: Kyllä on, kiitos!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >