HomeViestejäCatherine Viel21.7.2021 - Sydän voi särkyä

21.7.2021 - Sydän voi särkyä

SYDÄN VOI SÄRKYÄ

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
21.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten paljon sydänsurua on liikaa?

Erään ystävän 21-vuotias kissa kuoli, toinen kahdesta jotka elivät tyytyväisenä vanhaksi ennen menemistään korkeampiin maailmoihin, ilman eutanasia-apua. Hän antoi niiden kuolla omalla tavallaan.

Hän on hyvin sentimentaalinen, vastapainona kyynisyydelleen ja loogisuudelleen. Tiedän, miten kovasti hän rakasti noita kahta kissaa sydämessään.

Kohtuullisen ajan kuluttua kuolemasta kysyin: "Ajatteletko kenties ottaa uuden kissan …?"

Hän pudisti päätään. "Ei koskaan enää. Sydän voi särkyä vain tietyn kertamäärän."

En kysynyt toista kertaa.

*****

Huomaan, että ongelmana avoimessa sydämessä on, että kaikki voi tulla sisään. Tuska, ilo, riemu, epätoivo. Kun sydän avautuu tunnetiedostamiseen, se ei palkkaa portsaria pitämään roskasakkia ulkona.

Niinpä surin päivätolkulla hylättyä haukanpoikasta ("Valaistumisen ovia" 15.7.2021), joka kiljui ympäri naapurustoa kuin sielu äärimmäisessä kidutuksessa. Kysyin naapurilta, joka on pitkäaikainen lintuharrastaja, mitä hänen ajatuksensa olivat.

Osittain piloillaan hän sanoi: "Voit ostaa korvatulpat."

Hän kertoi minulle ruostehiirihaukoista ja niiden 50/50-todennäköisyydestä elää aikuiseksi. Hän totesi, ettei luonto haluaisi tämän nuoren haukan DNA:ta, jos se ei osaa selvittää, miten ruokitaan itsensä, kun vanhemmat ovat jättäneet sen, sen opittua lentämään.

Kerroin hänelle ymmärtäväni – siinä kaikessa on tolkkua. Soitin villieläinten pelastuspaikkaan, joka vahvisti kaiken, mitä naapurini sanoi, lisäten vielä, etteivät he voineet tehdä mitään tämän haukan hyväksi. Se oli niin, kuin oli.

En osta korvatulppia. Ja mietin, tuoko tämä sydäntä riipaiseva hylkäämisentunne, jota koen tämän haukan vuoksi, mieleeni jonkin loukkuun jääneen hylkäämistunteen minussa … ja päätän tarttua siihen seuraavassa Tunnekoodi-sessiossani*.

*****

Tänään noiden läpitunkevien kiljaisujen suremisen sijasta, joita lentelee taivaalla, tulee alustavaa hyväksyntää. Tämä nuori haukka on edelleen rasittava. Se ei ole antanut periksi oltuaan kokonaisen viikon omillaan. Epäilemättä se olisi jo nälkiintynyt, jos se ei olisi löytänyt ravintoa, joita sen vanhemmat eivät enää hanki. Kenties se on tuon 50/50 todennäköisyyden "selviytymisosassa".

Creator Writings totesi hiljattain, että monia lähtee:

"Liittyy se sitten suhteisiin tai olemassaolotasoonne, älkää ottako sitä henkilökohtaisesti. Jokainen sielu tiesi ennen saapumistaan, mitä tapahtuisi. Niin haastavaa kuin sitä ehkä onkin hyväksyä, se on/oli heidän vapaa tahtonsa."

Meillä kaikilla on vapaa tahtomme. Inkarnoitua sellaisena, kuka ja mitä valitsemme. Olenko ollut haukka? Tiikeri? Tulikärpänen? Olenko ollut muuta kuin ihminen?

Haukka kutsuu vielä kerran ja kaartaa pois, kuuloni kantamattomiin. Siunaan sitä ja sen saalista ja sen kohtaloa, mikä se ikinä onkin. Ja sitten päästän siitä irti.

__________

*Tohtori Bradley Nelsonin The Emotional Code (= tunnekoodi)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >