HomeViestejäCatherine Viel15.7.2021 - Valaistumisen ovia

15.7.2021 - Valaistumisen ovia

VALAISTUMISEN OVIA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
15.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen täynnä surua tänä aamuna. Ja se kaikki johtuu haukasta.

Voin kuulla sen nytkin, puolen mailin päässä lentävän ja kutsuvan, lentävän ja kutsuvan. Se on tehnyt sitä eilisestä iltapäivästä saakka ja aloitti taas klo 6 tänä aamuna. Tavallisesti se kutsuu perheensä kahta muuta haukkaa, ja ne vastaavat, mutta nyt yksikään haukka ei ole vastannut.

Ääni on läpitunkevan kova, enkä voi sivuuttaa sitä. Noissa kiljaisuissa on epätoivoa ja toivottomuutta, ja se lähettää kamalaa menetyksentunnetta koko naapurustoon.

Kuulen sen edelleen, kauempaa. Viisi tai kuusi kiljaisua ja sitten tauko. Uudestaan ja uudestaan.

*****

Pragmaatikot nostelevat kulmakarvojaan ja sanovat: "Mitä sitten? Se on vain villi lintu, herran tähden. Lakkaa vertaamasta eläimiä ihmiseen."

En ole pragmaattinen. Lähetän rukouksen enkeleille, deevoille, keijuille, Jumalalle, Franciscus Assisilaiselle ja Gaialle, ja pyydän auttamaan tätä haukkaa. Lähetän rakkautta ja vahvuutta tällä haukalle, joka itkee, ja sen pienelle perheelle. Kuukausia ne ovat pesineet palmussa kadun toisella puolella, ja olen katsellut, kun ne kaartelivat ja kutsuivat toisiaan, vanhempien mennessä joskus huutaen edellä ja lentämistä opettelevan poikasen seuratessa perässä, mutta aina saaden kiinni.

Ja nyt tuntuu siltä, että on vain yksi. Sillä ei luultavasti ole aavistustakaan, mitä muille tapahtui.

Haluan epätoivoisesti tehdä jotain auttaakseni tätä eläintä ahdingossa, eikä ole mitään, mitä voin tehdä.

*****

Minun on jatkettava päivääni. En voi istua tässä, tämän omituisen lajienvälisen surun typerryttämänä ja kuluttaen paketillisen nenäliinoja. On myös käytävä hammaslääkärissä ja tehtävä muita päivän askareita. Näitä asioita ei voi laiminlyödä pelkästään siksi, että naapurustossa tuntuu olevan hylätty haukka.

Voin yrittää kertoa itselleni, että se on vain luontoa. Jotain tapahtui kahdelle muulle haukalle. Se joka jäi jäljelle, kuolee myös tai lakkaa etsimästä perhettään ja jatkaa eteenpäin. Tai mahdollisesti tämä on luonnollista etenemistä. Perhe hajoaa, poikanen on jätetty omilleen, ja se huutaa "tulkaa kotiin" vanhemmille, kunnes tajuaa, että se on nyt omillaan.

Nuo näkemykset voivat auttaa pragmaatikkoa, mutta ne eivät auta minua.

*****

Koska tämä on syvintä surua, jota minulla on ollut sitten rakkaan kissani kuoleman 2008, minun täytyy harkita, onko jotain muuta tekeillä.

Vai täytyykö? Kenties mitään erityistä ei ole tekeillä. Kenties tämä vain tapahtuu, kun sydämestä tulee avoimempi. Naapuruston haukka on menettänyt perheensä, ja tuntuu siltä, kuin olisin itse menettänyt perheen.

Toisen Tunnekoodi-session aikana joka minulla oli terapeutti Barbaran kanssa, purimme sydänmuurini.* Barbara oli kertonut minulle, mitä voisin odottaa jälkeenpäin. "Huomaat luultavasti virnisteleväsi päivän tai pari. Niin se vaikutti minuun."

Se oli useita viikkoja sitten, enkä ole huomannut mitään erityisiä jälkivaikutuksia. Olemme vapauttaneet myös monia hyvin tiheitä ja loukussa olevia tunteita, jotka ovat peräisin minulta sekä minulta ja sukujuuristani, ja olen kokenut monia tilapäisiä mullistuksia noista vapautuksista.

Mutta tänään … Tämä tuntuu, kuin pohjaton kaivo odottamatonta surua olisi avautunut jalkojeni juuressa ja olen pudonnut siihen.

Kun on kulunut jonkin aikaa, suru lievenee vähän. En kuule tuota haukkaa tällä hetkellä – se lentää kuuloni ulottumattomissa tai kenties se pitää taukoa levätäkseen puiston punapuun latvassa.

Suru jättää uupumusta vanaveteensä. Muistutan itselleni, että uupumus on ovenrako, josta valaistuminen voi hiipiä. Olen nähnyt sitä muissa. Kenties niin on myös minulla.

*****

Hammaslääkärillä keskustelu kääntyi paikkoihin, joissa kannattaa käydä Santa Barbarassa.

"Ruusupuutarha", teknikko sanoi. "Lapseni heittävät frisbeetä nurmikolla, ja kolmena päivänä viikossa Lintujen turvapaikan ihmiset tuovat pöllöjä ja (metsästys)haukkoja sinne, kun niiden häkkejä siivotaan."

"Se kuulostaa upealta", sanoin ajatellen lohdutonta haukkaani.

"Joo, heillä oli myös haukka, jonka he pelastivat jostain …"

Lakkasin kuuntelemasta, kun yhtäkkiä tajusin. Petolintujen pelastusjärjestö. Voin soittaa ja kysyä, voivatko he tai voinko minä tehdä jotain tuon ilmeisesti hylätyn haukan hyväksi, joka on ahdingossa.

Kuten aina, olen hämmästynyt (mutten yllättynyt), miten Henki löytää tapoja kertoa minulle, mitä minun tarvitsee tietää.

*****

Suru on luikerrellut pois kanavia pitkin, joita tunteet käyttävät poistuessaan kehosta. Tämä oli tunne, jota uskoakseni en vanginnut. Tämän ei pitäisi aiheuttaa jäämää ja tukosta, joka kurkottaa vahingoittavia lonkeroitaan tulevia itsejäni kohti.

Suru tuli, näin sen ja se meni. Vapaana sydänmuurista, sydämeni pystyy ilmeisesti nyt kokemaan tuollaisia tunteita ja toipumaan niistä nopeasti, jättäen tien täysin avoimeksi tunteille ja olotiloille, joita mieluummin kokisin: rakkaus, toivo, myötätunto, ilo. Rauha, ennen kaikkea ja aina, rauha.

Vapautukaamme kaikki tuollaisten iloisten kokemusten esteistä.

__________

*Katso The Emotion Code (=tunnekoodi), tohtori Bradley Nelson. Katso myös tohtori Nelsonin 20 minuutin video sydänmuurista.

Tohtori Nelsonin blogista (20.8.2008) "Miten tärkeä tunnemuuri on":

Olen pohtinut tänään Tunnekoodin, ja erityisesti sydänmuurin, merkitystä ja tärkeyttä maailmalle. Luulen, että meidän on vaikea todella ymmärtää. Ollakseni ytimekäs, tätä kerromme maailmalle:

1. Ihmissydän on toiset aivot, jotka ovat paljon tehokkaammat kuin aivot päässämme.

2. Sydänaivot ovat luovuutemme sija ja rakkautemme ja tuntemiskykymme lähde.

3. Negatiiviset tunne-energiat (loukkuun jääneet tunteet) voivat majoittua sydämen ympärille.

4. Alitajuinen mieli usein muodostaa noista energioista energiamuurin sydämen ympärille [suojelemaan sitä loukkaantumiselta].

5. Tämä "sydänmuuri" estää meitä antamasta ja saamasta rakkautta ja saavuttamasta täyden potentiaalimme.

6. Sydänmuurin poistaminen ihmisiltä saa tapahtumaan merkittäviä muutoksia heille, mm. masennuksen, fyysisten ongelmien, tunnevaikeuksien jne. häviäminen.

7. Sydänmuurin poistaminen saa ihmiset usein rakastumaan ensimmäistä kertaa tai rakastumaan syvemmin ihmiseen, jonka kanssa he ovat, ja se johtaa myös usein syvään rauhantunteeseen ja parempaan kykyyn tuntea positiivisia tunteita, kuten iloa ja onnellisuutta.

8. Kuka tahansa voi vapautua "sydänmuurista" lukemalla The Emotional Code -kirjan.

9. Anne Hornen kuoleman lähikokemuksen mukaan: "Sydänmuurin puhdistaminen saa jonain päivänä kosmisen merkityksen, kun riittävä määrä avoimia sydämiä sallii yhtäkkiä jumalaisen valon ylhäältä tunkeutua ja levitä tähän maailmaan, mikä muuttaa sen ikuisiksi ajoiksi. Uskon todellakin, että jos meidän on tarkoitus saavuttaa sivilisaation korkeampi taso, meidän täytyy alkaa elää sydämistämme. Tämä on se tapa, ja uskon, että sitä kaikki suuret opettajat ovat kertoneet meille kaikki nämä vuodet. Sitä ei voi kiertää."

Minulle on kerrottu useamman kerran, että sydänmuurin löytäminen voi olla suurin löytö energialääketieteen historiassa. Kenties niin on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >