HomeViestejäCatherine Viel10.7.2021 - Sielumiekan karkaiseminen

10.7.2021 - Sielumiekan karkaiseminen

SIELUMIEKAN KARKAISEMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
10.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen varma, että monet meistä odottavat hengästyneenä futuristisia edistysaskelia, kuten "medi-peti/sänky" (med bed), joita kanavat ovat luvanneet, kuten myös monet maanläheiset kommentaattorit. Innostuin, kun Doug Billings haastatteli hiljattain Simon Parkeria, ja siinä keskusteltiin parannuskeskuksista, joita hänen organisaationsa tulee operoimaan ympäri maailmaa, myös USA:n joka osavaltiossa.*

Ilmeisesti noissa parannuskeskuksissa on medi-petejä sekä kehittyneitä parannusteknologioita, joilla pystytään poistamaan tarve useimpiin, jos ei kaikkiin, länsimaisen lääketieteen käytäntöihin. Esimerkiksi nykyinen tekonivelkäytäntö rappeuttavan kivun helpottamiseen nähdään yhtä barbaarisena, kuin verta imevät iilimadot ja epästeriilit leikkausympäristöt, joita pidettiin huippulääketieteenä menneillä vuosisadoilla.

Sikäli kuin minä tiedän, odotamme edelleen medi-petien esittelyä – sitä ei ole tapahtunut vielä julkisesti. Olettaen, että kaikella on jumalainen syy, mietin, mitä ihmeen tarkoitusta jatkuva odottamisemme voisi palvella.

Mietin, onko kaiken sen jatkuva lykkääminen, mitä meille on luvattu, itse asiassa hienosti suunniteltu strategia korkeammilta voimilta. Olisiko se todellisuudessa tönäisy noilta korkeammilta olennoilta alkaa tarmokkaasti tavoitella sitä korkeampaa hyvää, jota haluamme, huolimatta siitä, mitä "maailma" tekee ja pidämmekö vai emme pidä, siitä mitä se on.

Lyhyesti sanottuna, lakata välittämästä, ettemme saa, mitä haluamme, ja käyttäytyä niin, kuin … älkää pyörtykö … ettemme ehkä koskaan saa esteetöntä yltäkylläisyyttä ja täydellistä parantumista kaikista vaivoista, mikä on monien ihmisten havainto (myös minun) uudesta Maasta.

En vihjaa, ettei sitä tapahdu. Mutta miten voisimme parhaiten olla ja käyttäytyä juuri nyt, jos se mitä meillä on ja miten asiat ovat, on se, mitä tulee olemaan?

*****

Vaikka kyllästyn välillä kuulemaan: "Olette vahvoista vahvimpia ja urheista urheimpia", siihen on pakko olla syy, miksi meille jatkuvasti kerrotaan sitä. Mietin, onko näin siksi, että he tietävät meidän kestävän sielumiekkojemme viimeisen ja korkeimman lämpötilan käytävän tämän ahdistavan Maa-olemassaolon läpi, kun navigoimme sokean, mutta välttämättömän luottamuksen kera.

He sanovat, että valitsimme olla täällä näinä uskomattoman rasittavina aikoina. Niin saattaa olla, mutta silti toivon, että tämä on viimeinen käytävä "tulen läpi", joka kenenkään meistä täytyy kestää.

Hienoimmankin miekan voi karkaista kerran liikaa, ja se alkaa sulaa takaisin materiaalisekoituksekseen, maa ja metalli ja tuli, ja sen alkuaineosat eivät kykene muuta kuin olemaan olemassa.

Siihen saatamme olla matkalla joka tapauksessa … mutta kiltit korkeammat voimat, ei ihan vielä.

_______________

Kiitos Suzi Maresca inspiraatiosta!

*https://dougbillings.us/video/dougs-latest-chat-with-simon-parkes-7-8-2021/

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >