HomeViestejäCatherine Viel16.6.2023 - Maata ja taivasta

16.6.2023 - Maata ja taivasta

MAATA JA TAIVASTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
16.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistan, kun mikroaaltouunit astuivat kuvaan 1970-luvulla. Jopa teininä olin hyvin epäilevä, koska miten näkymättömät aallot jotka eivät kuumentuneet, voisivat mitenkään kypsentää ruokaa? Se ei tuntunut kovin luonnolliselta.

Lopulta epäluulo hävisi, ja mikroaaltokokkaamisesta tuli rutiinia. Pikakelauksena 50 vuotta. Käytetty mikroaaltouuni siirretään autotalliin, kun taas liettä ja uunia käytetään joka päivä.

Mitä omituisin asia on kehittynyt. Nykyään en useimmiten ole alitajuisesti ärsyyntynyt, kun täytyy valmistaa aterioita, niin kuin tunsin vuosien ajan keittiössä työskentelystä.

Kuparipohjainen Revereware joka on peräisin vanhempieni 1950-luvun häistä ja valurautaiset paistinpannut ja muut vanhanaikaiset ruuanlaittoastiat saavat harjoitusta, jota ne eivät ole nähneet vuosikymmeniin. Lisäksi ne on valmistettu, ennen kuin ajatus suunnitellusta vanhentumisesta oli saanut jalansijaa – kattilat ja pannut jotka ovat vanhempia kuin minä, eivät ole millään lailla heikkotekoisia. Mutta enimmäkseen ... vintage-ruuanlaittovälineiden käyttäminen on yksinkertaisesti vain hauskaa.

*****

Oivalsin hiljattain, että tunnen yhteyttä ruokaan, jonka kanssa työskentelen, melkein kumppanuutta. Kansien nostaminen tarkistamaan tilanteen, sen varmistaminen, etteivät ruuat pala, ja jostain uudesta vekottimesta nauttiminen, kuten monitoimikeitin, tuntuu aidolta ja lohdulliselta.

Luulen, että mikroaaltouuniin turvautuminen sai minut hyppäämään sen luonnollisen kehityskulun yli, että yhdistyn ruokatavaroihin, jotka nyt laitan huolellisesti uuniin tai joita hoivaan liedellä. Myös suosikkipakastepäivälliseni, Trader Joesin makaronia ja juustoa, maistuu paremmalta, kun se tulee ruskeana ja kuplivana ulos grilliuunista.

Jos katson elämäni muita aspekteja, joissa välittömät tulokset ja mukavuus kehuvat itseään, kuten internet, minun täytyy ihmetellä. Meneekö minulta ohi itsen jokin toinen luonnollinen kehityskulku menemällä niitä oikopolkuja, joihin olen tottunut? Monet mukavuudet ovat niin juurtuneita päivittäiseen elämään, että olen suurelta osin tietämätön niistä, tai en näe niitä mahdollisesti haitallisena.

*****

Kuvittelen, että tämän kyseleminen ja näkemys itse syömisestä on vanhanaikaista melko lähitulevaisuudessa. Jossain kohtaa meidän on ilmeisesti tarkoitus tulla korkeamman ulottuvuuden olennoiksi, jotka ilmentävät maagisesti, mitä haluavat, silloin kun haluavat. Oletan, että pelkästään ihmisen kodikas nostalgia saa minut miettimään tätä aihetta.

Yhdessä minulle tehdyssä alkutulkinnassa, Tri Peebles arveli, että tässä elämässä voin saada kaiken. Voin saada yhteyteni Gaiaan ja kaikki Maan asiat, koska elämä täällä on hyvin kallisarvoista minulle. Ja voin saada myös kohotetun elämän taikuuden ja ihmeen, sellaisen joka on johtanut epämiellyttävään loppuun useammassa tapauksessa (niin minulle on kerrottu).

Laitan tutisevan uskoni tuohon toivon kattilaan. Uskon, että voin olla Maata ja taivasta ja pitää kaikki nuo ulottuvuudet tässä ikääntyvässä kehossa. Jos haluan kasvattaa salkopapuja ja napsia niitä tuoreena kiehuvaan vesikattilaan ja sitten viuhahtaa auringon taakse poimimaan erityisyrttiä nimettömältä planeetalta, teen sen.

Vanhan sulautuminen yhteen uuden kanssa, ikivanhan futuristisen kanssa. Tiedän, miten kasvatetaan salkopapuja ja poimitaan ja keitetään niitä. Minun täytyy vain oppia, miten kerätään yrttejä nimettömältä planeetalta jossain auringon tuolla puolen. Varmaankaan se ei ole liian vaikea tehtävä sille maagiselle olennolle, joka on tekeillä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >