HomeViestejäNatha Jay6.12.2022 - Hengitä kuin jumala

6.12.2022 - Hengitä kuin jumala

HENGITÄ KUIN JUMALA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen leikkinyt eri tavoilla, miten säilytetään tämä autuas energia, etteivät vaihtelut keikuta niin kovasti. Luulen lopultakin selvittäneeni sen! Ainakin se toimii minulla, tällä erää.

Sen täytyy alkaa "hyvänä päivänä", kun tuntee iloa ja kiitollisuutta, pakottamatta sitä. Ole elämän ja rakkauden virrassa, ja hengitä tietoisesti tuota tunnetta kehoosi. Tämän täytyy olla tietoista toimintaa, jotta sen voi muistaa myöhemmin. Vedä muutaman kerran tietoisesti henkeä joka kerta, kun sinusta tuntuu uskomattomalta, ja tallenna se kehoosi. Visualisoin, että tätä energiaa tulee sisään hengitykseni myötä ja se täyttää jokaisen solun taikuudellaan. Tämä saa kehoni tuntumaan energiseltä ja tyydyttyneeltä.

Sitten kun ulkoinen energia taas laskee, soluni ovat edelleen täynnä tuota hyvää juttua – minun täytyy vain muistuttaa itseäni siitä. Olen keksinyt lauseen, joka muistuttaa minua tuosta valosta: "Piristy/kevenny, leinikki/söpöliini!" (Suom. huom. sana merkitsee mm. leinikkiä, mutta sitä voidaan käyttää myös hellittelysanana.) Kun ajattelen tätä lausetta, voin tuntea koko kehoni siirtyvän tähän korkeampaan tilaan. Minusta ei ainoastaan tunnu paremmalta, vaan hermostoni reagoi myös. Kehoni itse asiassa toimii paremmin!

Meitä on kehotettu vuosia "maadoittamaan energia". Meitä on kehotettu tuhat vuotta "hengittämään tietoisesti". Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen onnistunut maadoittamaan energiaa omaan kehooni tietoisesti hengittämällä. Kenties olen vain hidas. Tai kenties – vain kenties – on lopultakin aika. Voimme kaikki tuntea muutoksen, ja meidän on tarkoitus esittää aktiivista roolia. Miten paljon aktiivisempi voimme olla, kuin valaisemalla solumme ja muistamalla tuon valon tarkoituksella?

Niitä varten, jotka pitävät luetteloista:
* Odota, kunnes tunnet iloa virtaavan.
* Hengitä tietoisesti tuota tunnetta kehoosi.
* Tee tämä aina, kun sinusta tuntuu hyvältä.
* Valitse jokin sana tai lause, jonka voit liittää tähän kokemukseen.
* Silloin kun ulkoinen energia on vähemmän kannustavaa, käytä sanaasi tai lausettasi muistuttamaan, että sytytät sisäisen valosi.

Tämä vaatii harjoittelua, kuten kaikki uudet taidot. Jatka tämän prosessin rukkaamista sopimaan omaan tyyliisi. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa, ja olemme kaikki erilaisia. Minulla tämä käytännönläheinen tapa muuttaa sisäistä taajuutta. Olen työskennellyt tämän kanssa noin viikon, ja siitä tulee helpompaa joka kerta, kun teen sen.

Kun minulla on seuraava haaste, suunnitellen ohjata tätä valoa kehoni alueille, jotka tarvitsevat pikkuparannusta. Pidän teidät ajan tasalla. Jakakaa myös omia kokemuksianne tähän hengitystekniikkaan liittyen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >