HomeViestejäNatha Jay19.11.2022 - Vuosi 2023 - kohota

19.11.2022 - Vuosi 2023 - kohota

VUOSI 2023 – KOHOTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
19.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos et lue pidemmälle, niin vuoden 2023 avain on kohottaa energiaasi. Kevenny/piristy. Ajattele sitä egyptiläisten mytologiaa, että kuollessa sydän punnitaan ja sitä verrataan höyheneen sen määrittelemiseksi, onko sydämesi tarpeeksi kevyt, jotta voit siirtyä olemassaolon seuraavalle tasolle. Vuosi 2023 on intensiivikurssi omalla energiallamme luomisessa. Jos sinulla on ongelmia, ja useimmilla meistä on, ole halukas nauramaan se pois, ja aloita alusta: "Käytin tuota vanhaa uskomusta? Miten somaa! Olet hurmaava, pikku ihmisegoni, mutta nyt muutamme tuota narratiivia." Aivan kuten pientä lasta ojennettaessa, saat uudelleenohjaamalla suurempaa kehitystä, kuin pettymällä ja tuomitsemalla itsesi. Tässä tulee jyrkkä oppimiskäyrä. Ole valmis soljumaan ja antamaan mennä.

Olemme jättäneet lineaarisen ajan, joten tämä ennuste koskee vain niitä, jotka ovat samanlaisessa paikassa polulla. Tämä vuosi on ehdottomasti kirkas niille, jotka ovat pidemmällä, ja ristiriitainen ja kaoottinen niille, jotka vasta heräävät. Mielenkiintoinen asia epälineaarisessa ajassa on, että voimme liikkua vapaasti tasojen välillä. Arvelen, että voimme muuttaa myös fyysistä ikäämme, mutta etsin vielä tuota ovea.

Ajatus energiasta valuuttana voi tuntua täysin vieraalta, tai se voi tuoda mieleesi kodin, jonka jätit taaksesi ennen inkarnoitumista Maahan. On tärkeää huomata, että energiaa ei voi erottaa ulkoisista teoista. Esimerkiksi, tunsin erään miehen, joka ompeli suihkuverhoja peitoiksi ja antoi niitä kodittomille, jotta he saivat säänkestävän suojan. Kerroin hänelle, miten vaikuttunut olin tästä toiminnasta, ja hän vastasi: "En vain halua mennä helvettiin." Hänen todellinen motiivinsa oli helvetinpelko, ei rakkaus kanssaihmisiään kohtaan. Olemme ohi siitä kohdasta, jossa lopputulos oikeuttaa keinot. Olemme astumassa aikaan, jossa lopputulos heijastaa keinoja.

"Lopputulos heijastaa keinoja" tuo suurempaa reiluuden ja oikeudenmukaisuuden tunnetta maailmaan. En sano, että kaikki on erilaista yhden vuoden kuluessa, mutta tämä on aikaa, jolloin nämä siemenet kylvetään. On niitä, jotka kunnostautuvat tässä uudessa taidossa, ja niitä joiden täytyy epäonnistua toistuvasti tajutakseen, mitä tapahtuu. Anna ihmisten epäonnistua. Johda esimerkillä. Silmiinpistävä epäonnistuminen on yksi nopeimmista tavoista oppia. On vaikea katsella, kun ne joita rakastamme, juoksevat päistikkaa seinään, mutta pitkässä juoksussa se on nopeampaa kasvua vähemmän kärsimyksen kera. Tiedän, että empaatti minussa haluaa auttaa ihmisiä välttämään tuskaa, mutta puutun heidän matkaansa, jos annan opastusta pyytämättä. Jos he pyytävät, annan mielelläni omia havaintojani, mutta pysyminen hiljaa, kunnes kysytään, on itsessään harjoitus

Omaisuuksia (mukaan luettuna odottamaton saavutus terveydessä ja suhteissa) tehdään ja menetetään silmänräpäyksessä. Muista, että tämä ei ole rangaistusjärjestelmä. Kukaan ei jaa rangaistuksia tai palkkioita. Se mitä nyt tapahtuu, perustuu yksinomaan sydäntaajuuteen. Ihmiset jotka näyttivät olevan oikeilla raiteilla, voivat kaatua, koska heidän todellinen motivaationsa (sydäntaajuutensa) oli pelko tai ahneus tai valta-asema. Jos sinut kaadetaan, mieti, mikä sinua motivoi oikeasti. Jos egoidentiteettisi kietoutuu siihen, että olet parantaja tai olet aina avulias, toimitko sydän avoimena vai palvelet pelkästään tuota egorakennetta? Onko tarpeesi olla oikeassa voimakkaampi, kuin halusi yhtenäisyyteen? Vaatiiko identiteettisi, että muut ”tarvitsevat” sinua? Vaatiiko voittaminen häviäjän? Vain sinä tiedät, mikä sinua oikeasti motivoi.

Vuosi 2023 vaatii ehdotonta vastuuta omasta kasvustamme. Luomisvoimamme hallitsemiseksi/osaamiseksi meidän tarvitsee olla tarkkaavainen ja täysin rehellinen itsellemme. Jos vedämme jatkuvasti puoleemme sellaista, mitä emme halua, siihen on syy. Tätä tapahtuu myös maailmannäyttämöllä, mutta se kaikki liittyy suoraan sisäiseen tilaamme. Olemme valta kulissien takana. Jos maailmannäyttämö on häiritsevä sinulle, sulje uutiset ja sosiaalinen media. Takaan, että maailmanrauha asuu henkilökohtaisessa rauhassa. Miten paljon tilaa sinulla on päivittäisessä elämässäsi rauhalle, vapaudelle, ilolle ja yltäkylläisyydelle? Meidän tehtävämme on ankkuroida nuo värähtelyt.

Kuulostaa upealta muuttaa valtadynamiikkoja ja oivaltaa ykseys ja yltäkylläisyys, mutta kääntöpuolena täytyy kohdata köyhyystietoisuuden ja uhrimentaliteetin varjot. Monet meistä ovat eläneet niukkuudessa ja kaksinaisuudessa niin pitkään, että muutos voi olla kuoppainen. Emme ole nähneet yltäkylläisyyttä tai ykseyttä tällä planeetalla tuhansiin vuosiin. Ole lempeä itsellesi näissä kysymyksissä, ja tiedosta, miten ne yrittävät sabotoida ajatteluasi. Itsesabotoinnin kaksi punaista lippua ovat syyttely ja tekosyyt. Riippumatta asiasta, aina on vaihtoehtoja. Hyväksy se tai muuta sitä. Ei valitusta.

Koko vuosi on, kuin ”voit saada vain niin paljon rakkautta, kuin sinulla on itseäsi kohtaan” -ajatus lisäkierroksilla. Se mikä ei toimi ulkoisessa maailmassasi, täytyy korjata sisällä. Halutako syvempiä suhteita? Syvennä suhdetta itseesi. Haluatko lisää rahaa? Panosta omanarvontuntoosi ja henkilökohtaiseen arvoosi. Se mitä ilmenee ulkopuolellasi, on aina ollut heijastusta sisäisestä maailmastasi, mutta tänä vuonna se on räikeän ilmiselvää.

Kun sinulla on vaikeaa – ja meillä kaikilla on – rakasta itsesi sen läpi. Se menee ohi paljon nopeammin kunnon itkujen ja keksipaketin kera, kuin soimaamalla itseäsi. Älä ole sodassa itsesi kanssa! Kohtele itseäsi, mieltä ja kehoa, lapsena, joka tarvitsee lohdutusta. Jos sinulla on vaikeuksia tehdä tämä itsellesi, selvitä jokin tukirakenne ja käytä sitä. Jos olet jumissa pidemmän aikaa, etsi ammattiapua. Pienellä konsultoinnilla voi päästä pitkälle.

Mikään tästä ei ole uutta informaatiota. Iso ero on siinä, että ”vankilaplaneettakokemuksen” energiarakenne on purettu. Vanhaa pitää paikoillaan vain ihmisego, joka on myös muuttumassa nopeasti. Lyhyesti sanottuna, on aika. Eliittien maailmanhallintatavoitteesta … kyllä, se oli totta, ja ei, se ei toimi. Tuolla agendalla ei ole enää yhtään voimaa, eikä ei-ihmisapua. Voimme kaikki päästää siitä irti. Ne jotka ovat panostaneet tunneperäisesti tuohon narratiiviin (kummallakin puolella), ovat melko hukassa ja hämmentyneitä tänä vuonna. Tässä kohtaa olemme kaikki vain ihmisiä, jotka yrittävät saada itsestään selvää. Ne jotka ovat tottuneet tähän sisäiseen työhön, huomaavat tämän vuoden hyvin voimaannuttavaksi, vapauttavaksi ja haastavaksi jännittävällä tavalla.

Tunnen, että tänä vuonna on paljon kuolemaa, mutta en osaa sanoa, onko se fyysistä vai egon kuolemaa. Olen varma, että monet valotyöntekijät lähtevät planeetalta, yksinkertaisesti koska tehtävä on suoritettu. Kaksi tärkeää asiaa muistettavaksi fyysisestä kuolemasta: maailmassa kuolee 55–60 miljoonaa ihmistä joka vuosi ­­­­­­(koska kuolevaisuus yksinkertaisesti toimii niin), ja kuolema on vain uusi alku jossain muualla. Sureminen on toinen juttu. Jos menetät jonkun, ota aikaa surra. Sureminen on oma prosessinsa, ja sinun täytyy rakastaa itseäsi sen läpi. Sureminen on rankkaa, mutta se repii sydämen täysin auki ja sallii uuden kasvun.

Vuodet 2022 ja 2023 ovat yhdessä tulevaisuuden käännekohta. Taistelu on jo voitettu, joten nyt saamme selvittää, mitä kanssaluominen oikeasti tarkoittaa. Nauti tästä osasta … se tuntuu minusta tanssimiselta. Valssia? Tangoa? Se on sinun päätöksesi. Tee sitä, mikä on harmoniassa sielusi kanssa. Ole tietoinen, mutta älä kriittinen. Tämä on juhlan aikaa. Tim Robbinsin sanoin Jitterbug Perfumessa ”Piristy!”

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >