HomeViestejäNatha Jay23.12.2022 - Lempeitä tönäisyjä

23.12.2022 - Lempeitä tönäisyjä

LEMPEITÄ TÖNÄISYJÄ

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
23.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Intuitioni on muuttunut viimeiset kaksi vuotta. Se oli ennen melko äänekäs, kuin keskustelua päässäni. Nyt se on ohikiitävä kuiskaus tai vain fyysinen tunne kehossani, hyvin hienovarainen. Voin ainoastaan arvailla, että tämä muutos on normaali osa ruumiillistumisvaihetta. Korkeamman itsen laskeutuessa kehoon, intuitio ei ole enää keskustelua, vaan fyysinen aistimus.

Tämä on valtava muutos lähes 50 vuoden keskusteluun "oppaideni" kanssa – tai mitä kieltä korkeammasta opastuksesta halutaankin käyttää. Kiva osa on, ainakin tällä erää, että korkeampi itseni pyörittää show'ta. Myös sivuuttaessani nykyisen hienovaraisen opastukseni, asiat vain … järjestyvät itsestään. Viime kuussa virheeni osoitettiin harmittomasti. Kuten tilatessani netistä jotain (käyttäen mieltä intuition sijasta), tilaus hävisi mystisesti ja rahat palautettiin. Puh! Ja nyt olemme taas raiteilla.

Täytyy sanoa, että nautin todella tästä osasta. On hyvin rentouttavaa tietää, ette minua tuetaan. Minulla on taipumusta olla ylisuorittaja jokseenkin kaikilla alueilla, joten tuntuu palkinnolta antaa jonkun muun "ajaa" vähän. Itse asiassa vuosi 2023 tuntuu minusta laajentavalta ja turvalliselta. Minun täytyy vain pitää silmällä egoani, ja universumi tekee loput.

Teen oman puolikkaani tästä kanssaluomisenergiasta syventämällä suhdettani kehoon, maadoittamalla tätä uutta energiaa hengitykselläni, ja penkomalla egomalleja Gene Keysin nettikurssien avulla. Koskaan ei ole tylsää hetkeä egomalleja purkaessa, mutta kaikki yksilötyömme auttaa kollektiivia. Aloitan ja lopetan myös jokaisen päivän kiitollisuudella ja uudella mantralla: "Olen valmis, halukas ja kykenevä vastaanottamaan yhtä paljon tukea, kuin annan muille."

Nyt on aika löytää oma mantrasi ja omat harjoituksesi. Muista olla täysin tietoinen, kun tunnet ilonaallon tulevan läpi, jotta voit kätkeä tuon tunteen soluihisi. Vuosi 2023 antaa meille tilaisuuden kohota, yksilöinä ja kollektiivina. Miten korkealle olet halukas menemään?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >